3
Home

Workshops Koffie & Barista SCA Training

Italiaanse vlag

De Koffie Academy biedt koffie workshops, barista & espresso training en examens. Koffieliefhebbers zijn van harte welkom bij onze koffie workshops en uitgebreid cursusprogramma. Bedoeld voor iedereen die interesse in kwaliteitskoffie heeft die nog traditioneel handmatig wordt bereid. Van beginner tot gevorderd of horeca medewerker die gecertificeerd SCA Barista wil worden. Je leert tijdens de Barista koffie workshops op topklasse espresso apparatuur de fijne kneepjes van het vak. Leuk om te doen en heerlijk om verse koffiesoorten te bereiden en proeven! De Koffie Academy is een initiatief van CasaBarista en de International Tea and Coffee Academy. Onze trainers zijn certified door de Speciality Coffee Association (SCA).

CasaBarista Academy
Workshops & Trainingen
Koffiemolens
SCA Barista
Accessoires
Master Barista
Rocket Espresso
Groepen

Benieuwd naar de meest actuele zakelijke Barista aanbiedingen?

Voor de meest actuele kortingen en aanbiedingen hebben wij een speciale pagina ingericht voor de zakelijke Barista. Op deze manier weet je zeker dat je met een mooie aanbieding thuiskomt!

Workshops & Trainingen

Italiaanse vlag

Leer alles over koffie in een praktische workshop naar Italiaanse traditie. Begeleiding door SCAE certified Barista. Inclusief naslagwerk en certificaat. Locaties in NL & België.

Academy

In de Academy kun je terecht voor nog meer kennis over koffie. Zo zijn er workshops om kennis te maken met het Barista vak, kun je certificaten halen met de SCA Barista module en is er een tweejarig leerprogramma dat je kunt volgen met de naam Master Barista Program. Voor lekkere koffie thuis maar ook voor koffie in de horeca leren wij jou de basis of de verdiepingsslag die je zoekt. De workshops zijn ook in groepen te volgen en het is mogelijk dat CasaBarista bij jou op locatie komt. Check de mogelijkheden bij jouw Barista om de hoek.

Service

Het lekkerste kopje koffie zet je met een echte espressomachine en Barista accessoires. Natuurlijk dat doe je op traditionele Italiaanse wijze. Om de perfecte kop koffie te zetten, dient je machine in top conditie te blijven. Met goed onderhoud waarborg je de kwaliteit.

CasaBarista biedt service, onderhoud, reparaties en persoonlijke tuning aan, maar leert je ook graag hoe jij je machine zo goed mogelijk in tact kunt houden.

3