Koffie workshops
Wat leer je?
Leer de chemie achter koffie en alles over het extractieproces
Twee lesdagen van 7 uur (10.00-17.00 uur)
Leer meer over de chemie achter koffie
De SCA training Brewing Professional wordt op aanvraag ingepland. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Een uitgebreide programmabeschrijving volgt spoedig.
Doelgroep
Professionals die met volautomaten werken. Koffiebranders, koffie-inkopers, koffieverkopers of medewerkers bar. Particulieren die meer kennis en vaardigheden op willen doen.
Vooropleiding
SCA Brewing Intermediate (vereist).
Programma
Tijdens de cursusdag worden theorie, praktijk en proeven afgewisseld.
Toetsing
Vervolgopleiding
Smaakt deze opleiding naar meer? Kijk dan eens naar de deze vervolgopleidingen:
- ITCA Sensory Foundation
- SCA Roasting Foundation
Programma volgt…
Specialty Coffee Association
De SCA heeft een koffiediploma samengesteld waarvan ITC Academy alle modules aanbiedt. Een Internationaal erkend certificaat voor je kennis en vaardigheden als barista is natuurlijk een kroon op je werk. Voor meer informatie over het diplomeringssysteem kun je terecht op de SCA website.
Hoe lang duurt deze training?
Twee lesdagen van 7 uur inclusief examen. De training start om 10.00 uur, we sluiten om 17.00 uur af.
Share our caffè passion
Wat zeggen onze klanten