Naked shot

CasaBarista's keuze - bekijk de mooiste koffiekopjes van CasaBarista

Origineel Italiaanse porseleinen koffiekopjes van Ancap. Deze porseleinen Ancap koffiekopjes zijn van de beste kwaliteit: extra dik porselein en luxe geglazuurd. Kan tegen een stootje! Ideaal voor thuis of in de horeca.

  • Italiaans Porselein
  • Kopjes van de World Barista Championship
  • Ontworpen zodat de crema niet breekt

Koffiekopjes van CasaBarista

Bekijk in het onderstaande overzicht ons complete assortiment koffiekopjes, espresso kopjes en cappuccino kopjes. Van merken als; Ancap, Nuova Point, Konitz, Rocket Espresso en Bezzera.
NP Palermo Capp Latte
NP Palermo Cappuccino Latte Kopjes
44,00
Lees hier de uitgebreide product informatie
NP Palermo Caffe / EspressoNuova Point Palermo Caffe Espresso kopjes
NP Palermo Caffe / Espresso Kopjes
38,00
Lees hier de uitgebreide product informatie
NP Milano Capp
NP Milano Cappuccino Kopjes
44,00
Lees hier de uitgebreide product informatie
NP Milano Caffe / EspressoNuova Point Palermo Caffe Espresso kopjes
NP Milano Caffe / Espresso Kopjes
38,00
Lees hier de uitgebreide product informatie
Konitz Nr3 Koffiecrème koffiekopjesKonitz Nr1 Espressokopjes
Konitz Nr3 Cappuccino Kopjes
30,00
Lees hier de uitgebreide product informatie
Konitz Nr2 Doppio-espresso kopjesKonitz Nr2 Doppio-espresso kopjes
Konitz Nr2 Doppio Espresso Kopjes
27,00
Lees hier de uitgebreide product informatie
koffiekopjes shotglaasje
CasaBarista Shotglaasjes p. 2st
12,50
Lees hier de uitgebreide product informatie
Ancap Verona Espresso
Ancap Verona Espresso Kopjes
42,00
Lees hier de uitgebreide product informatie
Ancap Verona Cappuccino Large
Ancap Verona Cappuccino Kopjes (Large)
57,00
Lees hier de uitgebreide product informatie
Ancap Verona Cappuccino
Ancap Verona Cappuccino Kopjes
50,00
Lees hier de uitgebreide product informatie

Op zoek naar een espressomachine? Maak gebruik van de gratis keuzehulp!

Waar moet je op letten bij het kopen van koffiekopjes

Er zijn heel veel verschillende soorten en merken koffiekopjes te koop. Maar waar moet je nou eigenlijk op letten bij het kopen van goede koffiekopjes? Belangrijk is het materiaal waarvan de koffiekopjes zijn gemaakt. Zo heeft porselein thermische eigenschappen waardoor de warmte van de koffie langer behouden blijft. Door gebruik te maken van een porseleinen koffiekopje, blijft jouw koffie extra lang warm.

De vorm van de koffiekopjes speelt een belangrijke rol bij het creëeren van de perfecte Latte Art, maar ook bij het zo lang mogelijk behouden van de cremalaag. Een conische vorm zorgt ervoor dat deze laag zo lang mogelijk intact blijft. Bij een conische vorm neemt de diameter van het kopje geleidelijk toe.

Tot slot spelen design en beleving natuurlijk een grote rol bij het zetten van jouw favoriete kopje koffie. Heb je een espressomachine van een specifiek merk, dan is het uiteraard erg gaaf om koffiekopjes te hebben die van datzelfde merk zijn.

Alle koffiekopjes op onze website zijn met zorg geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid. Bekijk bovenaan deze pagina ons actuele assortiment, of lees hieronder meer informatie over cappuccino kopjes, espresso kopjes en de diverse merken in het assortiment van CasaBarista.

Cappuccino kopjes

Ben je op zoek naar mooie cappuccino kopjes van porselein? Dan ben je bij CasaBarista aan het juiste adres. Op onze website vind je een mooie selectie van hoge kwaliteit cappuccino kopjes van merken als Ancap, Nuova Point en Konitz. Deze merken zijn geselecteerd op basis van kwaliteit, duurzaamheid en uiterlijk. Het is van belang om de juiste koffiekopjes in huis te hebben wanneer je voor de perfecte kop koffie wil gaan. De kopjes zijn van belang om consistent koffie te zetten. Je raakt gewend aan de afmetingen en komt zo steeds dichter in de buurt van het zetten van steeds hetzelfde kopje koffie.

Espresso kopjes

De echte koffieliefhebber drinkt natuurlijk het liefst een lekkere espresso uit een glas of kopje dat speciaal is ontworpen voor het zetten van een espresso. Bij CasaBarista kan jij als koffie/espresso liefhebber de juiste keuze maken, want wij hebben een mooi assortiment aan espressokopjes. Ons assortiment is geselecteerd op kwaliteit, duurzaamheid en uiterlijk van de kopjes. Bij ons vind je dan ook espressokopjes van merken als Ancap, Nuova Point en Konitz. Ook de Bezzera en Rocket Espresso fans zijn bij ons aan het juiste adres door de verschillende kopjes van de genoemde merken, die onlangs zijn toegevoegd aan het assortiment. Een espresso uit een Bezzera apparaat smaakt natuurlijk het lekkerst in een Bezzera espressokopje.

De verschillende merken koffiekopjes bij CasaBarista

Bij CasaBarista hebben wij een breed assortiment aan hoge kwaliteit koffiekopjes. Alle merken en kopjes die wij verkopen zijn geschikt voor thuis en horeca gebruik. De merken die wij op dit moment verkopen zijn: Ancap, Nuova Point, Konitz, Bezzera en Rocket Espresso. In het onderstaande overzicht lees je meer over de verschillende merken en producten die wij aanbieden.

De koffiekopjes van Ancap

Ga je voor kwaliteit, dan kom je al snel uit bij de espresso en cappuccino kopjes van Ancap. De koffiekopjes van Ancap zijn gemaakt van 100% Italiaans porselein, gemaakt in de traditionele fabriek in Verona. De kwaliteitskopjes van Ancap zijn dan ook een mooie aanvulling op jouw Barista set. Want bij een mooie Italiaanse espressomachine horen natuurlijk Italiaanse koffiekopjes.

Op dit moment hebben wij de volgende kopjes van Ancap is ons assortiment:

– Ancap Verona Espresso
– Ancap Verona Cappuccino
– Ancap Verona Cappuccino Large
– Ancap Cupping Bowl

De kopjes van Ancap zijn tevens goed geschikt voor de horeca. Je bestelt de koffiekopjes van Ancap eenvoudig in onze online shop.

De koffiekopjes van Nuova Point

De koffiekopjes van Nuova Point zijn gemaakt van extra dik porselein en zijn prachtig geglazuurd. Dit geeft de kopjes van Nuova Point een luxueuze uitstraling. Nuova Point is een echt Italiaans merk en produceert al ruim 35 jaar koffiekopjes.

Op dit moment hebben wij de volgende kopjes van Nuova Point in ons assortiment:

– Nuova Point Milano Espresso
– Nuova Point Milano Cappuccino
– Nuova Point Palermo Espresso
– Nuova Point Palermo Cappuccino

De kopjes van Nuova Point zijn tevens goed geschikt voor de horeca. Je bestelt de kopjes van Nuova Point eenvoudig in onze online shop.

De koffiekopjes van Konitz

Het Duitse merk Konitz staat al ruim 100 jaar garant voor mooie porseleinen koffiekopjes. Het is dan ook geen verrassing dat Konitz veel in de horeca wordt gebruikt. De kopjes van Konitz zijn namelijk van uitzonderlijke kwaliteit. De Konitz kopjes zijn daarom ook goed geschikt voor thuisgebruik.

Door de thermische eigenschappen van porselein blijft de koffie lang warm. Daarnaast zorgt de ronde vorm van de kopjes ervoor dat de crema niet breekt. Tot slot zijn de kopjes van Konitz voorzien van een sierlijk en prettig in de hand liggend oor. Al deze eigenschappen maken Konitz een zeer populair merk.

Op dit moment hebben wij de volgende kopjes van Konitz in ons assortiment:

– Konitz No 1 Espressokopjes
– Konitz No 2 Doppio espressokopjes
– Konitz No 3 Koffiecreme koffiekopjes
– Konitz No 4 Cappuccinokopjes

De kopjes van Konitz zijn tevens goed geschikt voor de horeca. Je bestelt de kopjes van Konitz eenvoudig in onze online shop.

De koffiekopjes van Bezzera

Speciaal voor de échte Bezzera fans heeft dit rasechte Italiaanse espressomachine merk een koffiekopjeslijn uitgebracht. Want bij een Bezzera espressomachine horen natuurlijk Bezzera koffiekopjes.

Op dit moment hebben wij de volgende kopjes van Bezzera in ons assortiment:

– Bezzera Cups Espresso
– Bezzera Cups Cappuccino
– Bezzera Cups Cappuccino Large

De kopjes van Bezzera zijn tevens goed geschikt voor de horeca. Je bestelt de koffiekopjes van Bezzera eenvoudig in onze online shop.

De koffiekopjes van Rocket Espresso

Op dit moment hebben wij de volgende kopjes van Bezzera in ons assortiment:

– Rocket Espresso Cups Espresso
– Rocket Espresso Cups Cappuccino
– Rocket Espresso Cups Cappuccino XL

De kopjes van Rocket Espresso zijn tevens goed geschikt voor de horeca. Je bestelt de koffiekopjes van Rocket Espresso eenvoudig in onze online shop.