Bellezza

Bellezza Inizio

Product omschrijving

Bellezza Inizio Push&Go V of R

Advies

Voor demonstraties, advies en onze CasaBarista winkels.

Prijs

1.399,001.499,00Opties selecteren

Bellezza Inizio PID PreCounter espressomachine

Bellezza Inizio Push&Go V of R

Bellezza Espresso presenteerde tijdens de Host 2019 in Milaan haar nieuwe Bellezza Espresso machines. De Bellezza Inizio Push&Go V of R is een solide gebouwde espresso machine gecombineerd met innovatieve functionaliteit. Bijzonder is dat op de E61 gebaseerde Inizio barista machine een elektronisch instelbare Pre-Infusion zit. Je kan naar eigen inzicht of beter  smaak de Pre-Infusion tijd instellen. Uiteraard zit er een slimme PID temperatuur regeling ingebouwd, een handige shot timer en een Eco mode. Ook Duitse ‘vernünftigkeit’: de Eco mode schakelt je machine automatisch uit als deze een ingestelde tijd niet is gebruikt. Eco verantwoord! Nu nieuw op de Inizio espresso machine. Hou er gerust rekening mee dat dit de nieuwe (standaard normering wordt op iedere Espresso machine. Dan is de prijs last but not least ook spectaculair te noemen.

Bellezza Inizio Push&Go V of R espressomachine barista espresso apparaat

Bellezza Inizio Push&Go V of R espressomachine is een klassiek vorm gegeven espresso machine met single boiler en warmtewisselaar. Dat zorgt er voor dat je altijd gelijktijdig kunt koffiezetten, melk stomen en kokend heet water kan tappen. Met de Bellezza E61 espressomachine zet je de lekkerste koffiesoorten geholpen door slimme innovatieve techniek. De machine is met de nieuwe generatie vibratiepomp opvallend stil. Twee grote klassieke manometers geven de barista informatie over stoom- en pompdruk. De machine is bovendien uit hoogwaardig RVS en chroom samengesteld, een aanwinst in ieder zijn keuken. Bellezza bewijst het: “The best Value for Money You can get!”

Bellezza Inizio met Push&Go stoom en heetwater kranen  

De Bellezza Inizio wordt standaard geleverd met grote draaiknoppen op de stoom en heetwater kraan. Bellezza heeft niet bezuinigd op de kraan kwaliteit, goed te weten als je niet wil dat je kranen snel gaan lekken. De Inizio Push&Go machines zijn uitgevoerd met de fraaie Push&Go (hendel) kraan. Een makkelijk te bedienen Push & Go (of flipper)kraan, super eenvoudig aan en volledig uit in een simpele push beweging. Handig voor de ervaren barista die zijn handen vrij wil hebben voor het maken van een fijne Latte Art.

Bellezza Inizio Pre Counter PID paneel

Op het Bellezza Inizio Pre counter PID paneel stel je nauwkeurig de temperatuur van de machine in, de Pre-Infusion en de EcoSettings. Bovendien toont het display de tijd dat je extractie loopt (shot timer). De PID verwarmt vol vermogen zodra het moet en pulseert de (bij)verwarming zodra de machine bijna de ingestelde waarde heeft bereikt. Zodoende voorkom je dat de temperatuur over de ingestelde waarde heen schiet. Ook bedien je met dit paneel de instelbare Pre-Infusion. Laat je versgemalen koffie eerst wellen, voordat je de extractie begint. Soms een paar seconde soms langer, ontdek het verschil. Met de EcoSettings stel je een ‘auto off’ in. Daarmee gaat je machine automatisch uit als je een vooraf ingestelde tijd de machine niet gebruikt. Tot slot helpt de shot counter van het panel om de duur van de extractie nauwkeurig te meten.

Professionele Faema E61 koffie zetgroep

Deze fameuze zetgroep is in 1961 ontwikkeld door Faema en sindsdien dé standaard voor topklasse espressomachines. Wat maakt de E61 zetgroep van de Bellezza Inizio PID PreCounter V zo bijzonder? De zetgroep is zwaar uitgevoerd met ruim 4 kilo aan verchroomd metaal. Door het thermosyphon stroomt vanzelf heet water door de zetgroep, dat biedt mede door het gewicht optimale thermische eigenschappen. Hiernaast heeft de zetgroep en filterhouder de grootste standaard in de markt (58 mm diameter). Voor een prefecte extractie en crema van de koffie. Met de fraaie RVS Bellezza “lever” bedien je het doorlopen van het water. Hiermee bepaal je de hoeveelheid en sterkte van de koffie. Elk kopje wordt zo “op maat” gezet volgens de gewenste smaak en optimale extractie. Een ander voordeel van de E61 industriestandaard is, dat het eenvoudig te onderhouden is en er altijd onderdelen voorradig zijn.

Bellezza Inizio R (Rotary)

De R versie van de Bellezza Inizio Push&Go V of R heeft een professionele Rotarypomp voor optimale pompdruk. De ingebouwde rotatiepomp met professionele motor in de Bellezza Inizio Rotary zijn van robuuste horecakwaliteit. Het voordeel van een rotatiepomp is de zeer constante druk op de zetgroep tijdens het koffiezetten. Hierdoor verloopt de koffie extractie optimaal met heerlijk crèma. De pomp is bovendien fluister stil en tevens zeer precies in te stellen op de ideale 9 Bar extractie druk. Bij vibratiepompjes fluctueert dit wel eens vanwege de minder grote capaciteit. Bovendien is een belangrijk voordeel dat de componenten van zware professionele kwaliteit zijn; en een langere levensduur hebben dan espressomachines met vibratiepompjes.

Bellezza Inizio Push&Go V of R INOX, Black of White

Chroom en ook de varianten Black en White -edition. Heb je de juiste machine gekozen, dan rest je nog de laatste keuze in ‘kleur’. Standaard is natuurlijk fraai INOX / Chroom, maar wil je een (mat) Black of (mat) White versie van de Bellezza Inizio, kan je deze variatie ook kiezen en daarmee je espresso machine onderdeel laten zijn van je keuken design.

Topklasse espresso apparaat Bellezza Inizio PID PreCounter V

– Instelbare Pre-Infusion (0 – 30 sec)
– PID temperatuur regellaar
– Eco ‘auto off’ instelbaar
– Shottimer
– Professionele Faema E61 koffie zetgroep
– Warmtewisselaar voor gelijktijdig koffie, stoom en kokend water
– Stille NextGen Vibratiepomp
– Klassieke RVS & chromen behuizing
– Professionele koperen 1,8 ltr boiler
– Warmte wisselaar (HX)
– Grote manometers voor stoom en pompdruk
– Stoom kraan en pijp als ook kokend water kraan
– Optie voor ESE koffie servings
– Optie voor safe vast water aansluiting

Verdere technische specificaties:

Boiler inhoud 1,8 ltr
Koudwater reservoir 2,4 ltr
Gewicht: 26kg
Aansluitwaarde: 2000W / 220-230V
Afmetingen (bxhxd): 30x40x50cm

Meegeleverde Accessoires

– Complete portafilter (1-uitloop) met 1-persoons filterbakje
– Complete portafilter (2-uitlopen) met 2-persoons filterbakje
– Blindfilter voor reiniging koffie zetgroep
– Kunststof tamper & maatlepel voor gemalen koffie

Handige Extra’s

Bij aanschaf is het belangrijk om direct aan de slag te kunnen en de espressomachine goed te kunnen onderhouden. Wat zijn bijvoorbeeld handige extra’s voor de espressomachine?
– Antikalk waterfilters die je om de 1-2 maanden moet vervangen
– Reiniger voor de E61 koffie zetgroep
– ESE portafilter waarmee je koffie ESE servings kan gebruiken in de E61 koffie zetgroep
– Naked portafilter zonder uitloop om de koffie extractie perfect te volgen
– Barista tools zoals een stalen tamper, RVS melkkan, uitkloplade voor de koffie “puck”

Bellezza Inizio V INOX

1.399,001.499,00Opties selecteren

Bellezza Inizio V Leva INOX

1.499,001.599,00Opties selecteren

Bellezza Inizio R INOX

1.699,001.799,00Opties selecteren

Bellezza Inizio R Leva INOX

1.799,001.899,00Opties selecteren

2 Jaar Garantie op Espressomachines

De espressomachines van CasaBarista hebben standaard 2 jaar garantie. CasaBarista beschikt over een eigen technische servicedienst, zodat je snel en deskundig wordt geholpen in je eigen buurt.

Services

Je bent van harte welkom bij onze espresso servicedienst. CasaBarista is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van espressomachines. Voor reparatie van uw espresso apparatuur onder garantie: neem rechtstreeks contact op met jouw Barista shop. Wij zijn deskundig hoofddealer van topmerken, en hebben direct toegang tot meer dan 100 jaar espresso ervaring van internationale leveranciers.

Demonstratie, Advies & Aankoop

Bij CasaBarista krijg je persoonlijk advies van een professionele Barista. Onder het genot van handbereide koffiesoorten leer je alles over de apparatuur & Italiaanse koffiebereiding. Je bent van harte welkom bij onze Barista shops in: Amsterdam, Den Haag, Arnhem, Amersfoort, Groningen, Den Bosch, Eindhoven, Breda, Antwerpen (B), Harderwijk/Ermelo.

 

Aankoop mogelijkheden

  • Koop je nieuwe machine met persoonlijk advies bij een van de Barista Shops.
  • Bestel gemakkelijk online en haal hem op een van de Barista Shops.
  • Ontvang de espressomachine unboxing t.w.v. €49,00 gratis bij het afhalen in een van de Barista Shops.
  • Laat je bestelling gemakkelijk thuisbezorgen via onze webshop.

CasaBarista in je eigen regio

In 1975 richtte Heinz Berberich, Berberich-espressomachines op in Ketsch (op steenworp afstand van het Duitse Heidelberg) en legde daarmee de basis voor Bellezza Espresso. Heinz Berberich hielp nog voor zijn dood, mee de Inizio te ontwikkelen en nu meer dan 40 jaar later leidt Alexander Lösch het bedrijf en volgt hij zijn grote voorbeeld Berberich met Bellezza-espresso. Heinz Berberich zei vaak: “Als je niet met de tijd meegaat, gaat de tijd er met jou vandoor”. Zo staat Bellezza Espressomaschinen GmbH uit Heidelberg voor technische vooruitgang. Ook zei Heinz: “Voor iedereen moet het beste binnen handbereik liggen”. Wil je dat beide waarmaken, zal je met die kennis bovenop de ontwikkelingen moeten zitten dicht bij de bron van je toeleveranciers. Die bronnen liggen voor veel componenten in Italië en ook in China daar waar tevens de assemblage plaatsvindt. Bellezza-espresso machines zijn handgemaakt en stralen Duitse gründlichkeit uit samen met Duitse vernünftigkeit van binnen én van buiten. Zo combineert Bellezza Espressomaschinen GmbH uit Heidelberg technische vooruitgang met de knowhow van 40 jaar ervaring. Vele jaren van woeste arbeid is er in onze producten gestopt. Van ontwerp tot productie zijn we met Bellezza-espresso steeds weer op zoek gegaan naar het beste resultaat én smaak om ons koffieplezier zo optimaal mogelijk te maken. Omdat iedereen van het beste moet kunnen genieten! Bellezza-espresso progettato (Desgned & Developped) in Heidelberg

Bezoek onze webshop

Ga naar de webshop of voeg dit product direct toe aan jouw winkelmand!

Gerelateerde producten

  • Aanbieding!

    Caffe Verri Tiomoka (3x 1kg)

    56,94 44,95