fbpx

Bellezza Inizio

Bellezza Inizio

Aanbevolen combinaties

De Bellezza Inizio V is een machine die veel kan voor zijn prijs. De machine beschikt over instelbare pre-infusion, een slimme PID, handige shottimer en een Eco mode. De Inizio beschikt ook over zowel een stoompijp als een heetwaterkraan.

De Bellezza Inizio V is een machine die veel kan voor zijn prijs. De machine beschikt over instelbare pre-infusion, een slimme PID, handige shottimer en een Eco mode. De Inizio beschikt ook over zowel een stoompijp als een heetwaterkraan. Deze versie beschikt over een push&go systeem waardoor je de stoompijp en heetwaterkraan met één beweging op volle kracht krijgt.

De Bellezza Inizio R is een espressomachine waar bijna alles in zit voor een relatief lage prijs. De Inizio R beschikt over een proffesionele rotatiepomp, een slimme PID, een handige shottimer en een Eco mode. Daarnaast heeft de Inizio R een stoompijp en een heetwaterkraan, waardoor je alles tegelijkertijd kan doen. Een echte alles in één machine

De Bellezza Inizio R is een espressomachine waar bijna alles in zit voor een relatief lage prijs. De Inizio R beschikt over een proffesionele rotatiepomp, een slimme PID, een handige shottimer en een Eco mode. Daarnaast heeft de Inizio R een stoompijp en een heetwaterkraan, waardoor je alles tegelijkertijd kan doen. Een echte alles in één machine. De push & go beschikt over een systeem waardoor je in één beweging de stoom en het heetwater op volle kracht krijgt.