Profitec koffiemachine

Profitec koffiemachine

Het merk Profitec richt zich volledig op hoogwaardige prosumer espresso apparatuur. Profitec koffiemachines komen van oorsprong uit de stal van ECM Manufacture uit Duitsland. Sinds het jaar 1990 bouwen ze al de Profitec koffiemachine. Je hebt in het assortiment van Profitec keuze uit verschillende modellen, van eenvoudige modellen tot compacte maar ook uitgebreide professionele systemen. Er zijn koffiemachines met enkele boilers, dubbele boilers en PID displays waardoor je met een tijdsindicatie het proces kan zien op de seconde nauwkeurig.

De Profitec koffiemachines worden wereldwijd verkocht. Niet alleen in het land van origine zijn winkels gevestigd, maar ook ver over de grens zoals in Azië / Thailand.

Ben je nou op zoek naar de juiste espressomachine voor bij jou thuis? Maak gebruik van onze keuzehulp!

Over Profitec koffiemachines

Het Duitse merk Profitec is opgericht in 1990 en houdt zich bezig met prosumer espressokoffiemachines. Naast de technische ontwikkelingen die ze zelf ontwerpen houden ze zich ook bezig met vormgeving. De Profitec koffiemachine heeft een design van luxe. De machines zijn goed gebouwd en ontworpen waarbij volledig rekening is gehouden met gebruiksvriendelijkheid en gemak.

De Profitec koffiemachine is uitgerust met de bekende zetgroep van de E61 van het merk Faema. Deze bekende zetgroep is gemaakt van massief messing, zodat de temperatuur constant blijft waardoor er weinig smaakvariaties ontstaan als gevolg van temperatuur schommelingen. Ook wordt er door deze zetgroep ervoor gezorgd dat de druk langzaam maar voldoende opbouwt om zo voldoende druk te kunnen geven. De gebruikte zetgroep wordt geleverd met handel. De koffiemachines zijn verschillend ingericht met een vibratie- of een rotatiepomp.

Vandaag de dag worden de koffiemachines van het Duitse merk met de hand gemaakt. Er staan fabrieken in Duitsland en Italië waar de design espressomachines worden gefabriceerd. De combinatie van technologische ontwikkelingen en handwerk maken de koffiemachines van Profitec een goede overweging naast bijvoorbeeld de Italiaanse top merken Bezzera en Rocket Espresso.

Onze aanbevelingen voor vergelijkbare koffiemachines

.

Bezzera BZ-10SPM espressomachine
Bezzera
Bezzera BZ-10SPM
(36 klantbeoordelingen)
Single Boiler
Vibratiepomp
Warmtewisselaar
Uniek aan de Bezzera BZ10 is de optimale temperatuurcontrole, met twee verwarmingselementen die direct in de zetgroep zijn verwerkt. Hierdoor is het koffiewater temperatuur uitermate stabiel: essentieel voor een perfecte espresso. Verder worden de kranen voor stoom en heet water bediend met het handige “push & go” principe. Door te duwen aan de hendel krijg je direct 100% stoompower en waterafgifte. Geen gedraai meer aan kranen!
1.168,00

Voor 16.00 besteld, morgen in huis

.

Bezzera BZ-09 espressomachine
Bezzera
Bezzera BZ-09
(1 klantbeoordeling)
Single Boiler
Vibratiepomp
Uniek aan de Bezzera BZ09 is de optimale temperatuurcontrole, met twee verwarmingselementen die direct in de koffie zetgroep zijn verwerkt. Hierdoor is de koffie zetwatertemperatuur uitermate stabiel: essentieel voor perfecte koffie. Bovendien is de espressomachine snel warm zodat je vlug verse koffie kan zetten.
877,00

Voor 16.00 besteld, morgen in huis

De populairste Profitec koffiemachines

Als je op zoek gaat naar jouw nieuwe Profitec koffiemachine dan kan je kiezen uit de Profitec Go, de Profitec Pro 300, de Profitec Pro 400, de Profitec Pro 500, de Profitec Pro 600, de Profitec Pro 700, de Profitec Pro 800. Deze populaire Profitec koffiemachines hebben allemaal hun eigen professionele kwaliteiten.

 • Profitec GO
  De Profitec GO koffiemachine is degene die maar één boiler, compact is en toch de kwaliteiten van een professionele koffiemachine. Met zijn korte opwarmtijd kan je in een handomdraai een espresso zetten.
 • Profitec Pro 300
  Deze Profitec koffiemachine is semiautomatisch, heeft een dubbele boiler.
 • Profitec Pro 400
  Deze espressomachine van Profitec heeft een krachtige warmtewisselaar en is compact. Ook kan je de kleuren van de machine in een handomdraai veranderen en laten passen bij het interieur van je keuken. Er zijn drie vooraf ingestelde temperaturen waardoor deze machine gebruiksvriendelijk is.
 • Profitec Pro 500
  Deze Profitec koffiemachine heeft een klassiek uiterlijk en gemakkelijk in het gebruik. Het uiterlijk doet vermoeden dat het gebruik lastig kan zijn, maar niets is minder waar. Ook heeft hij een PID display om de stoomtemperatuur in de gaten te kunnen houden.
 • Profitec Pro 600
  Deze Profitec koffiemachine heeft een dubbel boiler, een PID display maar je kan hem ook gebruiken als enkele boiler. Je kan de temperatuur van de boilers dus afzonderlijk afstellen waardoor je voor elk moment en elke koffie de geschikte temperatuur kan gebruiken. Je kan de Profitec Pro 600 verkrijgen met klassieke roterende ventielen en professionele hendel ventielen.
 • Profitec Pro 700
  De Profitec Pro 700 is semiautomatisch en heeft een PID-display. Je kan de temperatuur van beide boilers individueel instellen en het display geeft een tijdsindicatie af op de seconde nauwkeurig. Je kan er bij deze Profitec koffiemachine voor kiezen om gebruik te maken van de watertank of van een vaste wateraansluiting.
 • Profitec Pro 800
  De Profitec Pro 800 staat bekend om de handhendel met dipsysteem en PID-regelaar. Deze koffiemachine van Profitec heeft een dubbele boiler die je afzonderlijk kan instellen en het display geeft ook een tijdindicatie. Je kan deze koffiemachine gebruiken met zowel een vaste wateraansluiting als met de watertank.

Elke Profitec koffiemachine heeft zijn eigen specialiteiten, of het nou de technische binnenzijde is of de compactheid aan de buitenkant. Ook zijn er verschillen in de luxe-mogelijkheden die de koffiemachines van het merk Profitec hebben. Ben je op zoek naar de perfecte espresso machine, is het bestuderen van het Duitse Profitec zeker aan te bevelen naast de bekende Italiaanse top merken als Bezzera en Rocket Espresso. 

Levertijd

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Echter kan het voorkomen dat door omstandigheden de bezorging is vertraagd. 

Volgende dag in huis

Indien u voor 16.00 besteld, dan wordt uw bestelling de volgende werkdag bezorgd.

Bezorgopties

Bij het afrekenen kunt u uit verschillende bezorgopties kiezen. Zo kunt u uw bestelling laten bezorgen of afhalen in een van de CasaBarista vestigingen.