0

De vernieuwde R60: De Rocket Bicocca

Waarom de Rocket Bicocca?

casabarista icoon achtergrond 01

3.5" Touchscreen

Uitgerust met een geavanceerde gebruikersinterface voor een optimale bedieningservaring.

casabarista icoon achtergrond 02

Stabiele Temperatuur

Door de dubbele RVS boiler en PID heb je een stabiele temperatuur en genoeg stoomkracht.

Stijlvol Design

Een vernieuwd design voor de R60 in twee verschillende varianten. Zwart of Chroom!

casabarista icoon achtergrond 03

Heerlijke espresso of cappuccino

Deze combinatie zorgt voor de lekkerste koffie of espresso voor bij jouw thuis!

Je bent één klik verwijderd van heerlijke koffie thuis!

Rocket Biccoca Espressomachine

Beleef de Milanese Passie met de Rocket Bicocca Espressomachine

Duik in de wereld van authentieke Italiaanse espresso met de Rocket Bicocca Espressomachine. Gemaakt in het hart van design-hoofdstad Milaan, belichaamt deze machine de eeuwenoude traditie van ‘Fatto a Mano’  handgemaakt met passie. De Bicocca is niet zomaar een espressomachine; het is een ode aan de verfijnde Milanese cultuur, een samensmelting van traditioneel vakmanschap en modern design.


Specificaties Rocket Bicocca

  • Dubbele RVS Boiler: Met een aparte koffieboiler (0.5 l) en een stoom- en heetwaterboiler (1.5 l), garandeert de Bicocca een optimale temperatuurstabiliteit voor de perfecte espresso en cappuccino.
  • Wateraansluiting of Watertank: Flexibele wateropties met een ruime watertank van 1.8 liter of een directe wateraansluiting.
  • Innovatief Bedieningspaneel: Het 3.5’’ touchscreen display biedt een intuïtieve gebruikerservaring met een veelheid aan instellingen om jouw koffie te personaliseren.
  • Robuuste & Stijlvolle Vormgeving: De Bicocca pronkt met strakke geometrische lijnen en een karakteristiek cilindrisch groepshoofd, een visuele weergave van soliditeit en betrouwbaarheid.

 

casabarista rocket bicocca espressomachine zwart 03
casabarista rocket bicocca display

Design Rocket Bicocca

De Bicocca is een staaltje van functioneel design. Geïnspireerd door het kenmerkende “ashlar” van de Renaissance-architectuur, brengt de machine een stukje Italiaanse geschiedenis naar je keuken. De minimalistische voorzijde en de contrasterende elegantie van het robuuste machinepaneel zijn een ode aan de innovatieve technische kenmerken die schuilgaan achter deze prachtige machine.

Nieuw interface

De Rocket Bicocca beschikt ook over een nieuw display met een vernieuwde interface. Het display is compleet tekstloos geworden en geeft alles aan doormiddel van vernieuwde handige icoontjes. Je kan het display in meerdere kleuren instellen: Oranje, blauw of rood.

 

Gebruiksgemak

De ergonomische indeling en het gemak waarmee je de stoom- en heetwaterkranen bedient, maken van koffiezetten een moeiteloze ervaring. Of je nu een beginnende barista bent of een doorgewinterde koffieliefhebber, de Bicocca is ontworpen om keer op keer uitstekende en consistente resultaten te leveren.

De Rocket Bicocca Espressomachine is meer dan een koffiemachine; het is een ervaring, een reis naar het hart van Milaan waar design en traditie samenkomen. Elke slok brengt de rijke Italiaanse koffiecultuur tot leven, en elke blik op de machine is een herinnering aan het vakmanschap en de innovatie die samen een tijdloos meesterwerk creëren. Bereid je voor om de dag te beginnen met de warme aroma’s van versgemalen koffie, bereid met liefde en passie door je eigen Rocket Bicocca Espressomachine.

casabarista rocket bicocca espressomachine zwart 11

Twee verschillende variaties!

casabarista rocket bicocca espressomachine zwart 01

Rocket Bicocca Zwart

casabarista rocket bicocca espressomachine 01

Rocket Bicocca Chrome

Wat zeggen onze klanten?

Frank
5/5

Ik ben enorm tevreden over de fantastische service die ik van CasaBarista heb ontvangen. Ik had een koffiemolen besteld die helaas pas na twee maanden leverbaar was, ze boden me meteen een leenmolen aan, zonder enige moeite. Bovendien was de communicatie uitstekend; ik werd voortdurend op de hoogte gehouden over mijn bestelling. Kortom, ik ben zeer tevreden dat ik mijn volgende aankoop van een espressomachine of koffiemolen zou doen bij CasaBarista

Oliver
5/5

Ik heb mijn Rocket-machine gisteren na het maken van een afspraak daarheen gebracht en kon hem ‘s middags weer meenemen. Omdat ik niet in de buurt woon, was dit voor mij een belangrijk punt.
Na de reparatie werd er precies uitgelegd wat en waarom vervangen moest worden en kon ik de verwijderde onderdelen ‘inspecteren’. Er was ook een heerlijke espresso. De automaat is als nieuw. Ik ben erg tevreden.

Niels
5/5

Door coffee on wheels geattendeerd op casa barista nadat ik vertelde dat mijn quickmill defect was. Gebeld en ik kon direct langs komen. Machine afgegeven en terwijl ik de papieren nog aan het invullen was, werd het gerepareerd onder het genot van een heerlijke espresso. Top service, ik kom vaker langs.oor coffee on wheels geattendeerd op casa barista nadat ik vertelde dat mijn quickmill defect was. Gebeld en ik kon direct langs komen. Machine afgegeven en terwijl ik de papieren nog aan het invullen was, werd het gerepareerd onder het genot van een heerlijke espresso. Top service, ik kom vaker langs.

De nieuwe R60 : De Rocket Bicocca!

Veel gestelde vragen over de Rocket Bicocca

Het apparaat is uitgerust met een intuïtief touchscreen display en ergonomisch geplaatste stoom- en heetwaterkranen, waardoor koffiezetten een moeiteloze ervaring wordt, ongeacht je vaardigheidsniveau​.

Met zijn dubbele RVS boiler systeem zorgt de Bicocca voor optimale temperatuurstabiliteit. Dit is essentieel voor het bereiden van de perfecte espresso en cappuccino, waarbij consistente temperatuur een sleutelrol speelt

Ja, de Rocket Bicocca heeft een dubbele boiler die het mogelijk maakt om tegelijkertijd espresso te zetten en melk te stomen​

De Bicocca belichaamt ‘Fatto a Mano’ – handgemaakt met passie, en combineert traditioneel vakmanschap met een modern, minimalistisch ontwerp dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is, een ode aan Italiaanse design tradities.

Bij de aanschaf van de Rocket Bicocca ontvang je 2 jaar garantie. Bovendien heeft CasaBarista 10 locaties verspreid over het land, dus er is altijd een servicepunt in de buurt voor ondersteuning​

De Rocket Bicocca wordt zeer snel geleverd. Als je op werkdagen voor 16:00 bestelt, heb je de espressomachine de volgende dag al in huis.

De Rocket Bicocca zou een uitstekende keuze kunnen zijn voor een eerste espressomachine, vooral als je waarde hecht aan kwaliteit, precisie en design.

Heb je nog twijfels? Doe de keuzehulp!