Welkom in de wereld van

Koffiemolens


Koffiemolens voor thuis of horeca

De lekkerste koffie start met versgemalen koffiebonen! Wij bieden een compleet assortiment koffiemolens. Van topklasse merken uit Italië en Duitsland. Koffiemolens voor elk wat wils van Macap, Mazzer, Quamar en Bezzera. Met doseerder, grind-on-demand of digitale besturing. Het voordeel is: elk kopje koffie wordt supervers gezet en je kunt de maalfijnheid direct bijstellen voor de beste koffie extractie. Bovendien blijft een pak koffiebonen langer vers dan voorgemalen koffie.

In de spotlights

Macap koffiemolens

Macap is sinds 1930 een van de toonaangevende producenten van koffiemolens. Duurzame Italiaanse koffiemolens voor thuis of zakelijk uit Venetië. Zo was Macap het eerste merk met een digitale grind-on-demand koffiemolen.

Macap logo

Bekijk hier alle koffiemolens van Macap

Klik hier

Compak koffiemolens

Compak produceert uitstekende koffiemolens. Handige compacte apparaten met fraai compact design. Ideaal voor thuis of kleinzakelijk gebruik.

Compak Logo

Bekijk hier alle koffiemolens van Compak.

Klik hier

Quamar koffiemolens

Quamar produceert legendarische Italiaanse koffiemolens in een aantrekkelijk nieuw jasje. Met behoud van de professionele maalschijven, motor en componenten. Nu met een zeer aantrekkelijke prijs, voor thuis of horeca.

Quamar logo

Bekijk hier alle koffiemolens van Quamar.

Klik hier

Mazzer koffiemolens

Mazzer produceert sinds de jaren ’50 Italiaanse koffiemolens. Inmiddels leverbaar in meer dan 70 landen en de grootste producent van topklasse koffiemolens. De Mazzer Mini is al lange tijd een betrouwbare keuze van barista’s wereldwijd.

Mazzer logo

Bekijk hier alle koffiemolens van Mazzer.

Klik hier

Bezzera Koffiemolens

Rocket koffiemolens

Bekijk hier alle koffiemolens van Bezzera

Klik hier

Bekijk hier alle koffiemolens van Rocket.

Klik hier

Bezzera Koffiemolens

Bekijk hier alle koffiemolens van Bezzera

Klik hier

Rocket koffiemolens

Bekijk hier alle koffiemolens van Rocket.

Klik hier