CasaBarista en ITC Academy, twee bedrijven met één gemeenschappelijke passie: koffie. Al jaren werken we nauw samen. Misschien niet gek want mensen die een espressomachine kopen halen meer resultaat uit het apparaat als deze goed bediend wordt en mensen die training volgen willen de juiste espressomachine. Daarnaast leiden we ondernemers van CasaBarista op om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en inzichten. We hebben samen met hen een aantal workshops ontwikkeld zodat zij hun klanten kunnen helpen bij het maken van een goede espresso en cappuccino. ‘De beste investering ooit’, hoor je vaak, je hebt er immers iedere dag plezier van.

Wanneer een klant een professionele training wil volgen op het gebied van groene koffie, barista skills, branden van koffie en het proeven van koffie zoals in de koffie industrie gebruikelijk is, worden zij naar de ITC Academy doorgestuurd. Wij verzorgen alle trainingen die door de Specialty Coffee Association (www.sca.com) aanbiedt en mogen voor alle modules de examens afnemen. Het diploma dat je na afloop ontvangt is wereldwijd erkend. Je kunt dus overal in de wereld aan de slag als barista, koffiebrander of koffie inkoper!

Op dit moment werken we bij de International Tea & Coffee Academy met een enthousiast team van koffie én thee trainers op onze locaties in Zeewolde, Amersfoort, Den Haag en vanaf begin 2020 ook in Ilam, Nepal. De laatste vestiging bevindt zich midden tussen de thee en koffie planten zodat de cursisten alle processen met eigen ogen kunnen zien!

Voor meer informatie:

https://www.koffieacademy-workshops.nl

www.itcacademy.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *