Je winkelwagen is momenteel leeg.
Subtotaal0,00
Totaal0,00
No product in this checkout page

Informatie

Verzendmethode

Overzicht

Product
Totaal
Subtotaal0,00
Totaal0,00

Afrekenen

Maak een keuze uit de onderstaande opties om uw bestelling af te rekenen.

Veilige betaling

Verbindingen zijn versleuteld met SSL

Niet goed? Geld terug

Uitstekende garantie op je aankoop

Home

Wat ons uniek maakt

Wat zeggen onze klanten?

Espressomachine en bonenmaler gekocht bij Casabarista. Wij zijn uitgebreid voorgelicht over de mogelijkheden en hoe de apparaten van elkaar verschillen om vervolgens een keuze te maken die past bij waarvoor wij het apparaat wilden gebruiken. Een klein probleem wat waar wij thuis tegen aan liepen is vervolgens uitstekend opgelost.
Marijn van de Riet
25 november, 2022
Zeer goede service, reparatie onder garantie netjes afgehandeld, wordt nergens moeilijk over gedaan en goede advisering over onderhoud en zo. Ze gaan net even dat stapje verder om het goed voor je te regelen. Top.
Dennis Vijlbrief
29 oktober, 2022
Top service! Hele goede automaten voor hele strakke prijzen.1,5 maand geleden een Brewtus 4 en molen gekocht en ik geniet nog elke dag van heerlijke koffie. ik zal niet snel vergeten hoe goed we zijn geholpen. De mannen van Casa Barista zaten boordevol passie voor hun automaten (en koffie). We hebben in alle rust de beste automaat kunnen uitzoeken.
Koen Soeter
15 mei, 2022
Vanochtend gebeld om mijn Rocket Faustino te laten bekijken en vanmiddag direct kunnen langskomen om te repareren. Medewerkers namen hun tijd om te luisteren en het probleem te onderzoeken. Erg goede service.
Sunny
20 april, 2022