0

Coffee & Cycling by Rocket Espresso

Meer informatie nodig?

Je kan natuurlijk ook contact met ons opnemen. Dat kan door ons te bellen op 085 0220067 (maandag t/m vrijdag tussen 10:00-17:00) of te mailen naar info@casabarista.nl.

Coffee & Cycling by Rocket Espresso

Coffee & Cycling by Rocket Espresso

Wellicht ken je het merk Rocket Espresso uit Milaan. Bekend in professionele wielerkringen, want de fabrikant van hoogwaardige handgemaakte espressomachines uit Milaan sponsort diverse wielerploegen. Denk aan Bora en Quickstep in de Pro Tour ofwel Tour de France.

Goede koffie en de professionele fietssport gaan al lang goed samen. Eddy Merckx reed vanaf 1968 voor het Milanese Faema, de uitvinder van de fameuze E61 zetgroep, de zetgroep die je ook vandaag nog steeds op de hoge kwaliteit espresso machine aantreft. Ook op de bella Rocket Espresso machines.

Beleef en proef de heerlijke koffie en laat je verassen door een barista met cycling skills. Bij de aangesloten Cycling speciaalzaken drink je de lekkerste koffie, versbereid met geur en smaak zoals je dat in Italië ook gewend bent. En als je dat ook thuis wilt, vraag je eigen favoriete fiets mecanicien met barista skills. Hij helpt je graag op weg.

De koffie loopt uit een exclusieve Rocket Cinquantotto Grigia. Vers bereid, gemalen met een Rocket Fausto bonenmaler en heerlijk boontjes van CasaBarista. Alles wat je nodig hebt voor jaren lang de perfecte koffie thuis! Bovendien zijn de machines van Rocket een aanwinst in iedere keuken. De Rocket Cinquantotto Grigia doet er nog een schepje bovenop. Deze eyecatcher is extra uniek, van de Grigia, een Limited Edition, zijn wereldwijd slechts 50 exemplaren gemaakt.

Laat je informeren. Dat kan bij iedere aangesloten Cycling Speciaalzaak en natuurlijk op casabarista.nl Wij zijn de distributeur van Rocket Espresso en willen dit fraaie merk introduceren bij alle liefhebbers van kwaliteits- koffie én fietsen. Maar hoe zit het dan met onderhoud en garantie? Dat nemen wij natuurlijk over. Ieder zijn vak 😉.

CasaBarista online en in ’t land.

CasaBarista is de espresso koffie speciaalzaak met deskundige service door Barista’s én scherpe prijzen. Met meer dan 10 CasaBarista shops en Coffee on Wheels barista’s kun je in heel Nederland en België genieten van het perfecte kopje koffie. Vind hier Rocket Espresso gear. Voor 16:00 besteld is de volgende werkdag in huis. Meer dan 10 locaties waar je welkom bent. Ruim assortiment en de beste service en garantie.

De Limited Edition Rocket Cinquantotto Grigia.

De Rocket Serie Grigia is aan het einde van 2021 door Rocket Espresso geannonceerd. Ze hebben deze Limited Edition uitgebracht als ode aan de kleur grijs. Waarom grijs? De kleur is in 2021 verkozen als kleur van het jaar in Italië. En wat een bijzonder ontwerp heeft Rocket Espresso ervan gemaakt.

Meer informatie nodig?

Check de aangesloten cycling speciaalzaak of klik hier. Je kan natuurlijk ook contact met ons opnemen. Dat kan door ons te bellen op 085 0220067 (maandag t/m vrijdag tussen 10:00-17:00) of te mailen naar info@casabarista.nl.

Coffee & Cycling by Rocket Espresso