’Klanten blij maken, elke dag is anders’, wie wil dat nou niet?!

Susanne Malfait aan het woord:

Het leukste van CasaBarista’s Coffee on Wheels is dat ik elke werkdag op een andere locatie en met andere mensen aan het werk ben en geen dag hetzelfde is.

De ene keer mag ik koffie verzorgen aan een klein gezelschap op een bruiloft, de andere keer juist op een drukke beurs met duizenden bezoekers en een week later weer tijdens een bedrijfsjubileum. Omdat ik werk vanuit het grensplaatsje Baarle-Nassau ben ik ook vaak in België te vinden met onze mobiele espressobar en mag ik ook daar veel mensen blij maken met de Italiaanse koffiespecialiteiten.

De bezoekers en de locatie maken de werkdagen mooi. Ik zie de gasten genieten van een vers bereide espresso of lekkere cappuccino, heb best regelmatig tijd om even een praatje te maken en ik mag met onze koffie vaak de gasten welkom heten
op een bedrijfsfeest of evenement.

Door het relatief kleine formaat van de piaggio of bakfiets kunnen we zowel binnen als buiten koffie verzorgen en zijn daardoor regelmatig onderdeel van de aankleding van een feest.

Bovendien is eigenlijk overal waar we mogen komen een vrolijke sfeer en zijn mensen in een goede stemming: een bedrijfsfeest, jubileum, drukke beursstand, opening van een nieuw pand of gewoon midden op straat om als promotie gratis koffie uit te delen. Wie wil er nou niet elke dag met zoveel plezier werken?!

We zoeken nieuwe collega’s is bepaalde regio’s, meer weten, check: https://www.casabarista.nl/over-casabarista/ondernemers-gezocht/