De top 5 espressomachines van 2019

Veel mensen willen graag weten welke espressomachines het meest verkocht worden of welke het beste zijn. Daarom hebben wij voor jou de top 5 espressomachines van 2019 verzameld en voor jou op een rijtje gezet. In deze lijst staan machines van verschillende categorieën en is gebaseerd op de meningen van klanten en de data die wij beschikbaar hebben. Er is rekening gehouden met de prijs/kwaliteit verhouding van verschillende machines.

5.  Rocket R58 Dual Boiler

Rocket espressomachine R58 Cinquantotto

De Rocket R58 is een echte professionele espressomachine die ideaal is voor de ervaren barista. Door zijn PID met een remote controle unit, E61-zetgroep en dual boiler technologie springt de R58 boven een hoop espressomachines uit. In plaats van een vibratiepomp heeft de R58 een rotatiepomp, een pomp die komt met hogere kwaliteit, een langere levensduur en fluister stil. Wil jij een machine die alles kan en heb je daar wat meer voor over dan is de R58 perfect voor jou.

 

4. Bezzera Magica S PID

Bezzera Magica S PID
De Bezzera Magica S PID spring in deze lijst er uit door zijn aantrekkelijke prijs voor een espressomachine met een E61 zetgroep met een PID. De Bezzera komt met een stoompijp een kokend water tap, waardoor je naast espresso ook nog cappuccino en thee er mee kan zetten voor een aantrekkelijke prijs. Naast de aantrekkelijke prijs heeft deze machine een aantrekkelijk luxe Italiaans design. De Bezzera Magica S PID is perfect voor de barista die een geweldige machine wilt voor een lage prijs.

 

3. Rocket Mozzafiato Evoluzione R PID


De Rocket Mozzafiato R PID is populair doordat deze machines beschikt over een PID, een rotatiepomp en een handige dualwater functie. Dit betekent dat de temperatuur tot op de graden aan te passen is door de PID, de pomp lang mee gaat en fluister stil is en de machine naast het vullen van de boiler ook aan te sluiten is op een vast waterleiding.

 

2. Bezzera Duo Top Dual Boiler

De Bezzera Duo Top Dual Boiler staat op een mooie tweede plek. Deze prachtige machine heeft een hoop geweldige specificaties zoals een dual boiler systeem, een dubbele PID en dual water. Hierdoor is de temperatuur op de graden precies af te stellen in beide boilers en kan de machine aangesloten worden aan een vast waterleiding.

 

1. Rocket Appartamento

De winnaar van de top 5 espressomachines van 2019 – 2020. De Rocket Appartamento is een echte klant favoriet en dit komt omdat het een echte Rocket is voor een aantrekkelijke prijs. Toch is de grootste reden voor het kiezen van deze machine zijn prachtige design dat goed in de smaak valt. Rocket heeft speciaal voor de Appartamento een bijpassende koffiemolen gemaakt (Rocket Faustino), waardoor jouw barista set er perfect uit ziet. De Appartamento komt in 4 verschillende kleuren combinaties en beschikt over een stoompijpje en een kokend water tap. Hierdoor  is het mogelijk om naast espresso ook cappuccino en thee te maken met jouw espressomachine.