De top 5 espressomachines van 2020

Als je opzoek bent naar een espressomachine dan wil je graag weten welke de beste is en wat andere mensen kiezen. Speciaal hiervoor hebben wij een top 5 gemaakt van de meest verkochte en beste espressomachines in het jaar 2020. De producten zijn uitgekozen op prijs/kwaliteit verhouding, aantal keer verkocht en meningen van klanten.

5. Bezzera Duo Top MN


De nummer 5 van de top 5 beste espressomachines is de Bezzera Duo Top MN. De Duo Top was minder populair dan afgelopen jaar, maar nog steeds is die niet af te slaan van de top 5. Dat is natuurlijk ook niet gek met specificaties als een dual boiler, een dubbele PID en dual water. Hierdoor is er veel mogelijk met de Duo Top zoals het precies afstellen van de temperatuur in beide boiler door de dubbele PID. Daarnaast is het ook mogelijk om de Duo Top aan te sluiten op een vast waterleiding, zodat je nooit meer water hoeft bij te vullen.

 

4. Expobar Brewtus 4
Expobar Brewtus 4 R espressomachine

Het is niet gek dat de Expobar Brewtus 4 in de top 5 espressomachines van 2020 zit. Een machine met dual boiler technologie, een PID en nieuwe 2000w elementen.  Een geweldige machine met een dubbele boiler, stoompijp en een kokend waterkraan voor een hele aantrekkelijke prijs.

 

3. Bezzera BZ-10SPM

Bezzera BZ10 PM espressomachine
Door het toenemende aantal startende barista’s was de Bezzera BZ-10SPM ook erg geliefd. Deze echt Bezzera machine kost namelijk maar iets meer dan 1000 euro. Hiermee onderscheidt deze machine zich van andere en is die perfect voor de beginnende barista. De BZ10 beschikt over een stoompijp en een kokend watertap waardoor er naast espresso ook cappuccino en thee mee gezet kan worden.

 

2. Bezzera Magica S PID

De Bezzera Magica S was in 2020 een erg populaire machine. Een espressomachine met een E61 zetgroep en een PID voor een erg aantrekkelijke prijs. De Magica S is erg geliefd bij startende barista’s die een mooie machine willen, maar niet te veel geld er aan willen besteden.

1. Rocket Appartamento

Het tweede jaar op rij de winnaar van de top 5 espressomachines, maar waarom? De Rocket Appartamento is namelijk een echte klanten-favoriet. Wat de Appartamento mist in specificaties maakt die voor veel klanten goed met zijn uiterlijk. De Appartamento komt in 4 verschillende kleuren combinaties en is uniek door zijn bijpassende koffiemolen: de Rocket Faustino. De Rocket Appartamento is al 2 jaar op rij onze bestseller.