Caffe Verri koffiebonen van CasaBarista

Caffe Verri bestaat voor al meer dan 90 jaar waarbij de koffie altijd hun passie is geweest. Het bedrijf is gevestigd in Noord-Italië waar zij een productie en administratieve locatie hebben. De koffie van Caffe Verri is al te vinden in vele landen en zij geloven sterk dat ze zullen uitbreiden tot over de hele wereld. Caffe Verri bied zeer interessante en variërende producten waar ze heel erg trots op zijn!

Caffe Verri kan door jarenlange ervaring alle mogelijke keuzes in de wereld van koffie aanbieden. Van klassieke koffiebonen tot biologische koffie. Benieuwd geworden welke koffie jouw favoriet is? Bekijk dan snel de producten van Caffe Verri!

Keuzestress? Probeer ons proefpakket!

Deze koffiebonen geven een zeer prettig aroma en een samenhang van product in de cup ongeacht van de vochtigheid in de lucht. Het toont een karakteristieke chocolade afdronk en een lage zuurgraad in de beker en een zeer laag percentage van cafeïne. Een crème met een goede textuur en een hoge mate van duurzaamheid.

Caffe Verri Tiomoka toont een karakteristieke chocolade nasmaak en heeft een lage zuurgraad, een crèma met goede consistentie. Niet te donker gebrand met een smaakvolle balans van zoet en toch dat kleine bittertje. Rond mondgevoel, met lange afdronk. Favoriet voor juist veel noord Europese koffie liefhebber.

Caffe Verri Gran Bar is gebrand om een kopje koffie met een krachtige smaak te maken. De zuurgraad is probleemloos en met een matig percentage van cafeïne ondanks de aanwezigheid van Robusta. Je extractie geeft de prachtige nootbruine crèma. Beetje walsen en je proeft Lombardije.

Op zoek naar een espressomachine? Maak gebruik van de gratis keuzehulp!

De Caffe Verri koffiebonen

De beste en verste koffiebonen zorgen voor een heerlijke kop koffie om van te genieten voor je werk of op je vrije dag met je partner en vrienden. Koffie is fijn om extra wakker mee te worden door de cafeïne, maar kan ook echt een geniet momentje zijn op je vrije dag. Voor een lekkere kop koffie en die heerlijke koffiegeur in je huis zijn koffiebonen inslaan een goed idee. Vermaal ze in je koffiemolen tot koffiepoeder of doe ze in je koffiemachine die gemaakt is voor bonen. Al snel zal je huis naar koffie ruiken. Met Caffe Verri koffiebonen zit je altijd goed.

De werking van koffiebonen

Als je koffiebonen wilt gebruiken kun je deze vermalen tot koffiepoeder in een koffiemolen of in een espressomachine doen waarin bonen kunnen worden gebruikt. Als je koffiebonen wilt vermalen, kun je dit het beste doen als je koffie gaat zetten en dan alleen de bepaalde hoeveelheid die je graag wilt gebruiken vermalen. Zo blijft je koffie vers en hoef je geen poeder weg te doen. Zo blijft de geur en de smaak er ook beter in zitten. Maal je koffiebonen tot poeder en zet er meteen een heerlijke kop koffie mee voor de beste en meest verse koffie.

Het assortiment van Caffe Verri koffiebonen bij CasaBarista

Bij CasaBarista kun je de lekkerste koffiebonen kopen en dus ook die van Caffe Verri. In de winkels en in de webshop kun je kiezen uit drie verschillende koffiebonen van Caffe Verri, namelijk de Tiomoka, de Gran Bar en de Crema. Je kunt daarnaast ook een proefbestelling van alle drie plaatsen. Dan kun je thuis koffie er mee zetten en zelf proeven welke koffiebonen je de lekkerste vindt. Deze kun je daarna in zakken van 1 kilogram per stuk kopen bij CasaBarista.

Sla de Caffe Verri koffiebonen in bij de winkels van CasaBarista

De koffiebonen van Caffe Verri zijn zeker een van de beste koffiebonen op de markt en deze kun je inslaan bij de winkels van CasaBarista. Niet alleen kun je deze bonen in de webshop kopen, waarbij je ook een proefbestelling kan plaatsen, maar je kunt ook langs in een van de winkels van CasaBarista in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Ermelo-Harderwijk, Utrecht of Antwerpen in België. Hier kun je de koffiebonen ruiken en bekijken. Ook kun je in de winkels van CasaBarista andere koffie benodigdheden inslaan, denk bijvoorbeeld aan een goede koffiemolen of luxe koffiemachine.