CasaBarista's keuze - bekijk de lekkerste CasaBarista koffiebonen van CasaBarista

Weet je niet welke bonen je het lekkerst vindt? Maak gebruik van een proefpakket en probeer de verschillende bonen uit. Perfect voor de barista die verschillende smaken wilt proberen of houdt van de afwisseling.

  • Oro
  • Rosso
  • Nero

CasaBarista koffiebonen

Geniet met CasaBarista koffiebonen van de lekkerste licht gebrande koffie en beleef een mooie reis naar Italië. Ons eigenmerk combineert Italië passie met smaken van Nederlandse top barista’s. Een Night of the Proms koffie, klassiek gemelangeerd met modern. Vers op ambachtelijke wijze kleinschalig gebrande koffiebonen, voor en door barista’s. Proef ze! Laat je verassen met onze nieuwe smaak. Fruitig, lekker fris, licht gebrand, zacht en toch het Italiaanse bittertje als afdronk. Nieuwsgierig? Probeer eenvoudig de CasaBarista proefbestelling ‘Tricolore’, met Rosso, Nero en Oro.

Op zoek naar een espressomachine? Maak gebruik van de gratis keuzehulp!

De Casabarista koffiebonen

Voor de beste en de meest verse koffie heb je goede koffiebonen nodig. Goede koffiebonen zorgen voor een goede kop koffie. Aan het begin van de dag is een kop koffie heerlijk, bijvoorbeeld voor je werk om die extra oppeppers van de cafeïne te krijgen. Ook kan het een heerlijk moment zijn om even te genieten van je warme drankje in de zon op een vrije dag of als het buiten al de hele dag regent en je op de bank kan zitten met een warme kop koffie. Voor de beste kop koffie zijn goede koffiebonen essentieel.

Casabarista koffiebonen zijn een goede optie als je op zoekt bent naar goede koffiebonen. Casabarista verkoopt daarnaast ook espressomachines en koffiemolens zodat je meteen de hele set bij elkaar hebt en je een goede kop koffie kan zetten. 

Wat zijn koffiebonen?

Met goede koffiebonen maak je een goede koffie. Door de boon krijg je een verse koffie, verser dan als je gemalen koffie gebruikt. Als je toch graag gemalen koffie hebt, kun je het beste verse bonen gebruiken en de gemalen koffie dan meteen gebruiken om koffie te zetten. Zo blijft je koffie vers en dan smaakt het het lekkerste. Ook zal dan die heerlijke koffiegeur er beter in zitten. Afhankelijk van hoeveel koffie je wilt, gebruik je een bepaald aantal verse koffiebonen. Zo blijft er niet onnodig veel poeder over en hoef je ook niks weg te gooien.

Het assortiment van Casabarista koffiebonen

Zonder koffiebonen geen koffie en dit begrijpt Casabarista ook. Casabarista koffiebonen biedt daarom de beste koffiebonen aan in onze winkels en op het internet in de webshop. Met deze bonen kun je een verse kop koffie zetten waarvan het lijkt alsof je deze in Italië aan het drinken bent. Bij Casabarista kun je Casabarista koffiebonen kopen en dus kun je ook eerst proberen door een proefbestelling te plaatsen. Daarnaast kun je zakken van 500, 750 of 1000 gram kopen.

Koop de heerlijke Casabarista koffiebonen in de winkels of webshop

Je kunt de koffiebonen van Casabarista gemakkelijk online bestellen via de webshop. De bestelling wordt dan snel geleverd bij je thuis en je kunt zelfs een proefbestelling bestellen om te testen wat je van de koffiebonen vindt. Als je de bonen lekker vindt, kun je deze in grote aantallen inkopen. Ook kun je langs in de winkels van Casabarista in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Ermelo-Harderwijk, Utrecht of zelfs in Antwerpen.