Naked shot

CasaBarista's Keuze!

Vol, romig, aangenaam zoet en goed in balans. Een waanzinnig complexe espresso met volle chocoladetonen, fruit, bloemen en zoete karamel.

Koffie Dutch Barista Coffee

Dutch Barista Coffee is een Nederlandse koffiebranderij te Maastricht die nog op traditionele wijze de beste koffiebonen selecteert en brandt. Dit gebeurt volgens ons ‘versconcept’: in kleine hoeveelheden gebrand en verpakt. Van koffiebrander direct naar klant, verser kan niet!

Wil je eens kennismaken? Probeer dan de Masterblend koffiebonen. Deze koffie is een speciaal samengesteld melange met koffiesoorten uit Costa Rica, Colombia, Rwanda en Brazilië. Het melange heeft een rijke smaak, multidimensionaal en clean. Perfect in balans met een mooi mondgevoel en zoete afdronk.

Supervers product: van koffiebrander direct naar klant

Dutch Barista Coffee is een Nederlandse koffiebranderij te Maastricht die nog op traditionele wijze de beste koffiebonen inkoopt, selecteert en brandt. Dit gebeurt volgens hun ‘versconcept’: in kleine hoeveelheden gebrand en verpakt. De versgebrande koffiebonen worden direct van de koffiebrander naar klanten verstuurd, zonder tussenschakels. Dit garandeert een supervers product bij u thuis en dat proeft u!

Op zoek naar een espressomachine? Maak gebruik van de gratis keuzehulp!