Koffiebonen

Mokamo Dolce

Product omschrijving

Italiaanse koffie van traditionele koffiebranders uit Italië.

Prijs va.

59,50Verder lezen

Italiaanse koffie Ionia en Mokamo koffiebonen

Italiaanse koffie van Ionia en Mokamo. Italiaanse koffie van traditionele koffiebranders uit Italië. Beide koffiesoorten zijn vol pit, body en kracht. Vijf sterren Arabica kwaliteit en perfect voor espresso, cappuccino & latte macchiato.

Verse Italiaanse koffiebonen Arabica melange

De Mokamo Italiaanse koffiebonen zijn een harmonische compositie met voornamelijk hoge kwaliteit Arabica bonen. De koffiebonen zjn afkomstig van Braziliaanse en Centraal Amerikaanse koffieplantages. Mokamo heeft een intense smaak met een vol aroma en een vleugje chocolade. De koffiebonen worden gebrand in de Triveneto streek. Perfect voor espresso, cappuccino of latte macchiato. De Mokamo espresso koffie heeft een dikke smaakvolle crèmelaag.

Koffiebonen Mokamo Dolce Arabica espresso & cappuccino

Mokamo Dolce koffiebonen melange voor de perfecte espresso & cappuccino. Mokamo koffiebonen onderscheiden zich door het gebruik van meerdere koffieboonsoorten voor een échte Italiaanse melange. Met 90% Arabica koffiebonen en 10% Robusta voor extra pit en crema.

Luchtdichte verpakking met “flavour saving valve”. Verkoop Mokamo Italiaanse koffiebonen per 3 zakken x 1 kg.

59,50Verder lezen

Demonstratie, Advies & Aankoop

Bij CasaBarista krijg je persoonlijk advies van een professionele Barista. Onder het genot van handbereide koffiesoorten leer je alles over de apparatuur & Italiaanse koffiebereiding. Je bent van harte welkom bij onze Barista shops in: Amsterdam, Den Haag, Arnhem, Amersfoort, Groningen, Den Bosch, Eindhoven, Breda, Antwerpen (B). Of laat een bestelling gemakkelijk thuisbezorgen via onze webshop

Barista Espresso Handleiding

CasaBarista kent de matige gebruiksaanwijzingen van fabrikanten. Daar hebben we iets aan gedaan! Onze klanten krijgen een speciale Nederlandstalige Barista handleiding voor de Expobar Brewtus IV. Met uitgebreide uitleg over de espressomachine, de functies, het koffiezetten en stomen van melk met praktische Barista tips. Inclusief onderhoudsplan om de Expobar Brewtus IV espressomachine in topconditie te houden.

CasaBarista in je eigen regio

Bezoek onze webshop

Ga naar de webshop of voeg dit product direct toe aan jouw winkelmand!

Gerelateerde producten

 • Aanbieding!

  Caffe Verri Proefbestelling

  56,00 44,95
 • Rocket Appartamento COP

  1.249,00
 • Rocket Knockbox

  45,00
 • CB Onderhoudset

  49,00