0
Koopjeshoek

CasaBarista's Tweedehands Espressomachines

CasaBarista Koopjeshoek Aanbiedingen

Hier vind je bijzondere aanbiedingen en occasions koffie apparatuur met aantrekkelijke kortingen. Soms ‘demo’ apparatuur (licht gebruikt), soms showroom modellen (ongebruikt), maar niet nieuw uit de doos. In ieder geval zonder risico op een 2e hands “kat in de zak” of kans op extra kosten voor reparatie. Dus profiteer snel! Vaak geldt op = op of gereserveerd, als er een streep door het product staat.

Piccola V2 Alu
Piccola V2
299,00
Ex demo machine, volledig gereinigd en wordt nu aangeboden voor...
Bezzera Hobby RVS (Ex- showroommodel)
Bezzera Hobby RVS (Ex- showroommodel)
399,00
Dit ex-showroom model wordt verkocht door CasaBarista Ermelo. Zeer lichte...
Fiorenzato F4 E
Fiorenzato F4 E
449,00
Deze Fiorenzato F4 E is een gebruikt model, ingeruild voor...
Quamar Q13 E
Quamar Q13 E
499,00
Deze Quamar Q13 E is een ingeruilde machine die een...
Bezzera BZ-09
499,00
Voor de échte espresso liefhebber: de Bezzera BZ-09! In goeie...
Magister Stella
499,00
machine ingeruild bij aanschaf nieuw toestel, volledig onderhouden nieuwe pomp...
La Nuova Era Cuadra espressomachine chromeLNE Cuadra (Rood)
Aanbieding!
La Nuova Era Cuadra
849,00
Bellezza Inizio V Turn
Aanbieding!
Bellezza Inizio V Turn (2021)
899,00
Tweedehands machine beschikbaar in Harderwijk. Nu te koop aangeboden compleet...
Rocket Cellini EVO 2
999,00
onze goed onderhouden Rocket Cellini EVO 2! Deze schoonheid heeft...
rocketrocket
Rocket R58 (V2) – (2014)
1.449,00
Rocket R58 V2 uit 2014. Toestel is ingeruild en grondig...
Expobar Brewtus4 Res espressomachine
Aanbieding!
Expobar Brewtus 4 Rotary
1.699,00
Webshop retour met beschadigde doos. Helaas kunnen we de machine...

Tweedehands Espressomachine

Bij CasaBarista krijgen we regelmatig tweedehands espressomachines binnen. Dit kunnen zowel gebruikte 2e hands koffiemachines zijn of oude demo-modellen. Het voordeel is dat deze espressomachines worden nagekeken door ons en een garantie hebben van 6 maanden. Hierdoor haal je dus voordelig een espressomachine in huis die van goed kwaliteit is, maar betaal hier niet de hoofdprijs voor. Ideaal voor de barista die wat minder te besteden heeft.

Tweedehands Horeca Espressomachine

Bij Casabarista snappen we dat horeca ondernemers zoeken naar kwaliteit, maar ook kosten willen besparen. Daarom bieden wij zo nu en dan tweedehands espressomachines aan voor de horeca. De espressomachines kunnen oude demo modellen zijn of al eerder gebruikt zijn, maar zijn nog uitermate geschikt voor drukke restaurants of cafés. alle tweedehands machines die hier binnenkomen worden voorzien van een onderhoudsbeurt en hebben een garantie van 6 maanden. dus dit zou een hele goede oplossing zijn voor de horeca ondernemers die kwaliteit willen hebben tegen een voordelige prijs

Gereviseerde espressomachines

Bij Casabarista begrijpen we natuurlijk de waarde van een goed espressomachine. We hebben daarom ook gereviseerde espressomachines in ons assortiment zitten. In deze machines hebben we een nieuw leven geblazen. Onze technicus loopt de volledige machine nauwkeurig na en vervangt kapotte onderdelen waar nodig is, zodat de machine weer zo goed als nieuw is. Je krijgt dus goede prestaties en kwaliteit voor een mooie prijs. Dat is dan wel erg fijn voor de koffieliefhebber die prijs en kwaliteit belangrijk vinden.

Gereviseerde espressomachine horeca

Bij Casabarista snappen we dat kwaliteit en budget altijd een dingetje is in de horeca. Daarom hebben we een aantal gereviseerde espressomachines. Of ze nou eerder zijn gebruikt als demo of gebruikt zijn in een restaurant, we zorgen dat ze weer helemaal goed in staat zijn voor jouw horecagelegenheid. Elke machine wordt goed nagekeken door ons en krijgt een volledige opknapbeurt. En, omdat we vertrouwen hebben in onze kwaliteit, geven we je ook nog een garantie van 6 maanden. Dus als je goeie kwaliteit zoekt zonder je hele budget erdoor te jagen, zit je bij Casabarista op het goede adres

Tweedehands koffiemachine

Zin in barista-waardige koffie thuis, maar niet in zo’n duur prijskaartje? Casabarista snapt ‘t! We hebben super tweedehands koffiemachines, helemaal nagekeken en ready voor jouw keuken. Of ze nu eerst in een winkel stonden of al wat kopjes hebben gezet, ze zijn weer helemaal in topstaat. Plus, je krijgt er ook nog 6 maanden garantie bij. Dus, voor die perfecte koffie thuis zonder de flinke uitgave, is Casabarista de place to be.