Voorjaarsactie 1 & 2

Expobar B4 + Quamar M80E + Barista-set + Unboxing

Product omschrijving

De Expobar Brewtus IV espressomachine en de Quamar M80E koffiemolen uit Italië tijdelijk samen in een voorjaarsactie!

Prijs va.

1.946,00 1.699,00Meer informatie

Voorjaarsactie Expobar B4 + Quamar M80E

Dit jaar heeft CasaBarista een paar leuke acties waar je van kan profiteren! Bij deze actie zit de Expobar Brewtus IV espressomachine en de Quamar M80E koffiemolen uit Italië. Een geweldige combinatie van producten voor een fantastische prijs. Lees hier meer over de producten en kijk welke actie het best bij jou past!

Inclusief Toolset twv €89,- (voorbeeld):

Maak gratis gebruik van onze opstartservice:

Expobar Brewtus IV espressomachine

De Expobar Brewtus IV espressomachine is het vlaggenschip van Expobar. De espressomachine is perfect voor de barista thuis of kleinzakelijk gebruik. CasaBarista biedt de primeur Expobar Brewtus met verbeterde warmte elementen van 2000W. Hiermee is de machine sneller op temperatuur en heeft sterk verbeterde stoomkracht voor het opschuimen van melk. Zo ontstaat de ultieme Barista espressomachine voor thuis of kleinzakelijk gebruik. Met veel extra’s voor een prijs die je bij andere espresso merken niet tegenkomt.

De Brewtus is uniek door twee gescheiden boilers voor koffie & stoom. En een ECO functie voor gebruik van 1 boiler. Digitaal PID display met instelbare temperatuur voor finetuning van de koffiesmaak. Dubbele klassieke manometers voor de boiler- en pompdruk. Handig in gebruik door het automatische antikalkfilter en de dubbelwandige stoompijp die koel blijft. Duurzame, zware kwaliteit espressomachine in fraai afgewerkt RVS en chroom. Inclusief luxe stalen kopjesrek bovenop de machine. De espressomachine wordt geleverd met unieke Nederlandse gebruiksaanwijzing en barista tips. “Expobar Brewtus: the best professional machine there is for household use, small office or shop.”

Quamar M80E koffiemolen uit Italië

Nieuw bij CasaBarista, de vernieuwde Quamar M80E met nieuwe hopper en de verbeterde display/bediening en krachtiger 420W motor. De Quamar M80E koffiemolen is afgeleid van de legendarische Fiorenzato koffiemolens uit Italië. Met degelijke professionele kwaliteit: zware maalschijven, motor en behuizing. Maar in een modern jasje én een aantrekkelijk prijs. De Quamar M80 Electronic is uitgerust met het handige en gebruiksvriendelijke koffie “grind-on-demand” principe. Met digitale bediening krijg je altijd de exacte hoeveelheid koffiemaling voor 1 of 2 kopjes koffie. Verser kan niet! Ideaal voor perfectionisten of koffieliefhebbers die optimaal gemak zoeken.

Najaarsactie 1

Expobar B4 + Quamar M80E (alu)

1.946,00 1.699,00Meer informatie

Najaarsactie 1

Expobar B4 + Quamar M80E (zwart)

1.976,00 1.743,00Meer informatie

Demonstratie, Advies & Aankoop

Bij CasaBarista krijg je persoonlijk advies van een professionele Barista. Onder het genot van handbereide koffiesoorten leer je alles over de apparatuur & Italiaanse koffiebereiding. Je bent van harte welkom bij onze Barista shops in: Amsterdam, Den Haag, Arnhem, Amersfoort, Groningen, Den Bosch, Eindhoven, Breda, Antwerpen (B), Harderwijk/Ermelo.

 

Aankoop mogelijkheden

  • Koop je nieuwe machine met persoonlijk advies bij een van de Barista Shops.
  • Bestel gemakkelijk online en haal hem op een van de Barista Shops.
  • Ontvang de espressomachine unboxing t.w.v. €49,00 gratis bij het afhalen in een van de Barista Shops.
  • Laat je bestelling gemakkelijk thuisbezorgen via onze webshop.

CasaBarista in je eigen regio

Bezoek onze webshop

Ga naar de webshop of voeg dit product direct toe aan jouw winkelmand!

Gerelateerde producten

  • Bezzera Duo TOP Dual Boiler MN (Dual PID, Dual water & Rotary, TFT)

    2.075,00