Via de franchise formule van CaseBarista mag ik al weer een aantal jaren met mijn mobile espresso bar op de meest uiteenlopende feestjes, beurzen bedrijfsopeningen en workshops op locatie komen.

Het bereiden van een op espresso gebaseerde koffie drank gaat dan meestal gepaard met het beantwoorden van een vraag een kort praatje of een enkel keer gewoon een leuk gesprek. Op deze manier ben ik behalve gecertificeerd Barista ook een entertainer en hou de eventuele rij voor mijn Piaggio scooter op amusante wijze bezig. Mmmm lekker, is elke keer weer het mooiste compliment dat ik als bedankje kan krijgen.

Behalve dat het erg leuk is om mensen aan een goede koffie te helpen, komen mijn Piaggio en ik zelf op de meest uiteenlopende plaatsen met heel verschillende mensen. Dit varieert van bijvoorbeeld een stratenmarkt en bevrijdingsfestival tot een bruiloft, gala avond van de Nato (op hun hoofdkwartier) of de bijeenkomst van Ford Mustang eigenaren (dan in de ovaal van een heus race circuit). Ooit is mijn Scooter met een vorkheftruck naar de 3e verdieping gebracht voor de opening van een nieuw bedrijfspand.

Door de toename van het aantal opdrachten en uitbreiding van mijn activiteiten ben ik op dit moment hard op zoek naar een collega die me in het Limburgse kan ondersteunen. Mocht je een enthousiaste koffie (vrouw/man) kennen die in dit plaatje past, laat die dan vooral contact met mij of CasaBarista opnemen. koos@casabarista.nl / info@casabarista.nl