Reparatie espresso apparaat & espressomachine

CasaBarista heeft zijn eigen technische servicedienst voor het repareren van een defect espressomachine of espresso apparaat. Je bent welkom, vaak bij je eigen barista in je regio voor reparaties van de meeste merken handmatige half-automatische portafilter  (of piston) espressomachines. Wij repareren geen volautomatische koffiemachines.

Benieuwd naar de meest actuele zakelijke Barista aanbiedingen?

Voor de meest actuele kortingen en aanbiedingen hebben wij een speciale pagina ingericht voor de zakelijke Barista. Op deze manier weet je zeker dat je met een mooie aanbieding thuiskomt!

Bekijk de aanbiedingen!

Technische servicedienst espresso apparaten

Reparatie op espressomachine merken

Je bent bij ons welkom voor reparatie van de volgende espresso apparatuur:

  • Consumenten espresso apparaten van Quickmill en Rancilio
  • (Semi) professionele espressomachines (E61 zetgroep) van o.a. Rocket Espresso, Vibiemme, Isomac, Expobar, Bezzera, Quickmill, ECM, La Nuova Era, BFC, Bazzar, Fiorenzato, Magister, Elektra

Voor andere merken neem gerust contact met ons op.

Werkwijze reparatie espressomachine

Na de inspectie van een defecte espressomachine ontvang je van ons een prijsindicatie. Hierna bepaal je om de reparatie te laten uitvoeren. Je kunt de defecte espressomachine brengen naar een van onze locaties of gebruikmaken van de Pick Up & Return service als dit in overleg met de locatie geregeld kan worden. Pick Up & Return service per landelijke pakketdienst raden wij ten zeerste af, om beschadigingen van espresso machines in slecht verpakte machines te voorkomen. We bieden ook leen espresso apparaten, zodat je thuis koffie kunt blijven zetten. Bij inlevering van het defecte espresso apparaat graag het reparatie & onderhoud formulier ingevuld toevoegen.

Services prijzen reparatie espresso apparaten

Na de inspectie van een defecte espressomachine ontvang je van ons een prijsindicatie. Hierna bepaal je om de reparatie te laten uitvoeren.

Leen espresso apparaat tijdens reparatie voor €35. CasaBarista leent je een espresso apparaat (E61-zetgroep klasse) tijdens reparatie, zodat je niet zonder verse koffie zult zitten. Geldig afhankelijk van beschikbaarheid voor NL m.u.v. eilanden.

Service thuis? Dat kan in sommige gevallen heel wenselijk zijn als je lastig in staat bent om de zware machines te vervoeren. Check dan de mogelijkheid van Pick-up & return service met je barista. In dat geval haalt CasaBarista jouw defecte espressomachine thuis op en brengt die weer terug na reparatie. Zorg voor een stevige, geschikte verpakking voor transport van de espressomachine. Geldig afhankelijk van mogelijkheid voor NL m.u.v. eilanden.

CasaBarista rekent €35 inspectiekosten, indien je na onze inspectie afziet van reparatie van jouw espresso apparaat.

Voorkomen van technische problemen

Espressomachines zijn relatief complex en door koffieresten, oliën en kalk kunnen technische problemen ontstaan. Hoe duur de espressomachine ook is. Goed onderhoud voorkomt mogelijke defecten en houdt jouw espressomachine in topconditie. Want voorkomen is immers beter dan genezen!

Garantie op onderhoud

De garantie op mogelijk vervangen onderdelen is 6 maanden.