Koffie Theebar verhuur met Barista op locatie

Onze Italiaanse mobiele koffie- en theebars met Barista bieden een stijlvolle attractie op elk feest of event. Een ideaal visitekaartje om gasten te verrassen op versbereide koffie- en theesoorten. Onze mobiele klassieke Italiaanse wagens zijn een originele blikvanger en de start van La Dolce Vita!

Coffee on Wheels

Wil jij jouw eigen Barista op locatie in een van onze mooie Coffee on Wheels? Neem contact op met een van onze Barista’s en informeer naar de mogelijkheden.

Onze Barista's

Koffie- en Theebar voor events, feest of beurs

Koffie- en Theebar voor events, feest of beurs

De mobiele Italiaanse koffie- en theebars worden bemand door onze professionele Barista, die op traditionele wijze diverse koffiesoorten bereidt. Met versgebrande, versgemalen koffiebonen en topapparatuur wordt elk kopje koffie op maat gezet voor uw klant. Een ware traktatie en perfect visitekaartje. De koffie theebars zijn volledig ingericht en zelfvoorzienend. U kunt ze flexibel inzetten waar u wilt in Nederland, België en Frankrijk, zowel binnen als buiten. Naar wens verzorgen wij ook compacte espresso apparatuur die in uw keuken, bar of stand geplaatst wordt, als er geen plek is voor de mobiele koffiebar.

Italiaanse klassieke wagens

CasaBarista biedt klassieke Vespa Ape scooters en een Fiat Panorama, die nog volledig in originele staat zijn. Zij zijn met liefde gerestaureerd tot sfeervolle koffie theebars. Italië is immers dé bakermat van de lekkerste koffie. Onze wagens waren in de jaren ’50 onmisbaar bij de bevoorrading van Italiaanse winkeltjes en transport naar trattoria. Met onze originele mobiele koffie theebar begint La Dolce Vita op uw locatie!

Compleet koffie- en theeconcept naar uw wensen

U heeft geen omkijken naar onze mobiele bars. Wij verzorgen alle benodigdheden om uw gasten van de lekkerste koffie en theedranken te voorzien. De topklasse espresso apparatuur, servies, alle verse ingrediënten & Barista die koffie en thee serveert. CasaBarista past haar service graag aan naar uw wensen. Want elk evenement of feest is anders. We kunnen werken met een all-inclusive tarief. U betaalt een vast bedrag voor alle services en dranken. Of u betaalt alleen de huur van een espressobar en laat dranken door klanten afrekenen. Uw gast krijgt keuze uit een complete koffie en theekaart. Van gewone koffie, cappuccino, espresso, latte macchiatto, koffie verkeerd tot ristretto enzovoorts. En onze bar biedt meer dan alleen koffie. Er is altijd iets lekkers bij en de Barista schenkt ook speciale thee of verse chocolademelk.

Verse Italiaanse Koffie

CasaBarista is een speciaalzaak voor Italiaanse koffie. Wij hebben de beste koffiebonen van MaCafe geselecteerd. Een familiebranderij uit Noord-Italië die elke dag op traditionele wijze koffiebonen brandt en nog handmatig melangeert. Dat proeft u! U kunt kiezen uit diverse melanges voor gewone koffie, een milde of pittige espresso koffie. Voor elk wat wils, want smaak is persoonlijk.

Topklasse Espresso Apparatuur

De koffie theebars zijn ingericht met apparatuur van topmerken uit Italië en Spanje. Espressomachines met de nieuwste innovaties: Triple Boiler Technology en digitale temperatuursturing. Hiermee is het mogelijk om elke zetgroep op de espressomachine separaat te bedienen voor gewone koffie en espressospecialiteiten of heetwater voor theesoorten. Dit is essentieel, want deze koffiesoorten worden op een andere wijze gezet. Met hun eigen specifieke watertemperatuur, pompdruk en koffiemaling. Daarom werkt de Barista ook met twee verschillende koffiemolens: één voor de grove maling van gewone koffie en één voor fijne espressopoeder. Kortom, u huurt topklasse espressobars zonder concessies.

Barista: Professioneel, Maatwerk & Vers

De Barista is een Italiaanse barman die op professioneel niveau koffie bereidt. Een specialist met een behoorlijk portie productkennis, ervaring en een vleugje liefde! U haalt met onze Barista een meesterkoffiezetter in huis naar Italiaanse traditie. CasaBarista werkt met SCAE gecertificeerde medewerkers, zij hebben een speciaal koffie examen doorlopen. De Barista zet iedere verse consumptie in een handomdraai. Volledig op wens en naar de smaak van uw gast. Wilt u de koffie wat milder, of een voller kopje, of wat meer melk en schuim? De Barista maakt het op maat.

Koffie theebar verhuur met Barista

Wilt u een koffie theebar met Barista huren, maar zonder wagen? Dat kan ook. Wij kunnen onze professionele apparatuur inzetten op uw locatie. Bijvoorbeeld op uw beursstand, congres of evenement waar al een bar of keuken aanwezig is. Zo kunt u de koffie theebar inpassen zoals u dat wenst. Ons complete serviceconcept blijft hetzelfde: uw gasten worden verwend met professioneel bereide verse dranken door onze Barista.

Onze klanten

De mobiele koffie theebars met Barista worden ingezet bij o.a.: SAIL Amsterdam, Accenture consultancy, Bakkersgilde, Bouw & ICT Jaarbeurs, Deli XL, Giro d’Italia, Landgoed Olmenhorst, LINDA magazine, Hotel New York, Netsoucing Jaarbeurs, Raadhuis Jisp (huwelijk), Robeco (koffieworkshop), Siemens, Uithoorn zomermarkt, Vinkeveen feestweek, International London Wine Event.

Demonstratie, Advies & Aankoop

Bij CasaBarista krijg je persoonlijk advies van een professionele Barista. Onder het genot van handbereide koffiesoorten leer je alles over de apparatuur & Italiaanse koffiebereiding. Je bent van harte welkom bij onze Barista shops in: Amsterdam, Den Haag, Arnhem, Amersfoort, Groningen, Den Bosch, Eindhoven, Breda, Antwerpen (B), Harderwijk/Ermelo.

 

Aankoop mogelijkheden

  • Koop je nieuwe machine met persoonlijk advies bij een van de Barista Shops.
  • Bestel gemakkelijk online en haal hem op een van de Barista Shops.
  • Ontvang de espressomachine unboxing t.w.v. €49,00 gratis bij het afhalen in een van de Barista Shops.
  • Laat je bestelling gemakkelijk thuisbezorgen via onze webshop.

CasaBarista in je eigen regio