WELKOM IN DE WERELD VAN...

KOFFIE ACCESSOIRES

Koffie accessoires: de finishing touch

Een Barista tovert alleen het zwarte goud uit z’n espressomachine met de juiste koffie accessoires! Voor koffieliefhebbers bieden we een compleet assortiment accessoires voor het zetten van verse koffie. Van Barista tools als tampers, melkkannen, portafilters en knockboxes. Of koffieboeken en fraai porseleinen servies. Tot onderhoudsmiddelen en onderdelen om uw espresso apparatuur in topconditie te houden.

 • CasaBarista BaristaSet Wood (Hout-RVStamper/Melkkan/TemperatuurMtr)

  59,00
 • CasaBarista Onderhoudset (Molen/Machine reiniger + 4softner)

  49,00
 • Casabarista VastWater Filterkop-montageset

  19,00
 • CasaBarista Uitkloplade polised RVS mid (b205xd300xh70)

  139,00
 • CasaBarista ToolSet Advanced CB-Black (CBZTtamper/CBCDtamper/CBmelkkan/Cornermat/Borstel)

  139,00
 • CasaBarista Melkkan Motta Barista 750ml

  35,00
 • CasaBarista Zetgroep reiniger (bus 900gr rood)

  19,00
 • Everpure VastWater Cartridge Claris Ultra 170

  85,00
 • Workshop Basis Barista

  59,00
 • CasaBarista Lattiera LineaEasy 60cl

  19,00
 • CasaBarista Bonenmaler reiniger (puly grind)

  15,00
 • CasaBarista Knockbox h17,5 zwart (black)

  45,00

Barista tools voor verse espresso koffie

Barista tools om lekkere verse koffiesoorten te bereiden. Alle Barista tools die je nodig hebt bij jouw espressomachine en koffiemolen om een perfect resultaat te behalen. Assortiment met tampers, portafilters, RVS melkkannen en thermometer, knockboxes, uitkloplades & onderdelen voor espressomachines.

Meer over Barista Tools

Espresso Tampers

Espresso tampers van barista kwaliteit voor thuis of horeca gebruik. Espresso tampers om de gemalen koffie goed aan te drukken in het filterbakje. Voor de lekkerste verse koffiesoorten die handmatig worden bereid.

Espresso tampers verse koffie
Espresso tampers zijn een belangrijke accessoire bij de bereiding van verse espresso en cappuccino. De koffie extractie en optimale doorlooptijd wordt mede bepaald door preciese tamping. Hiervoor bieden wij tampers met stalen onderzijde (geen kunststof of aluminium), waarmee de koffiemaling krachtig wordt aangedrukt.

Meer over Tampers

Koffie melkkan voor opschuimen melk

Assortiment Koffie melkkannen in RVS voor het opschuimen van warme melk voor cappuccino, latte macchiatto of chocomelk. Koffie melkkannen in verschillende maten en merken. En handige melk thermometer voor het bepalen van de juiste melk temperatuur van circa 70C graden.

Koffie melkkannen in RVS
RVS koffie melkkannen van barista kwaliteit om de perfecte temperatuur van de opgewarmde melk te controleren. Een melk thermometer is ook handig voor de barista. Hiermee bereik je precies de gewenste 70C temperatuur van de opgeschuimde melk.

Meer over Melkkannen

Portafilters espressomachine

Assortiment portafilters voor espressomachines, de filterdragers van het koffiefilterbakje. Extra portafilters zijn een handig hulpmiddel voor de Barista.

Portafilters voor piston espressomachines
Extra portafilters bij de espressomachine zijn een handig hulpmiddel voor de Barista. Portafilter keuze uit 1-kops, ESE serving, “naked” bottomless en manometer portafilter met digitale thermometer.

Meer over Portafilters

Knockboxes & koffie uitkloplades

Knockboxes en uitkloplades voor het weggooien van de gebruikte koffie “puck” na het zetten van koffie. Keuze uit RVS en kunststof knockboxes en uitkloplades.

Knockbox & uitkloplade voor koffie
Gebruik van een koffie knockbox of uitkloplade is onmisbaar voor de barista. Voor het weggooien van de koffiepuck. Hygienisch en milieuvriendelijk.

Meer over Knockboxes

Losse onderdelen

Meer over Onderdelen

Koffiekopjes, espressokopjes & cappuccinokopjes

Assortiment koffiekopjes in fraai en duurzaam porselein. Koffiekopjes voor espresso, cappuccino, doppio & gewone koffie. Professioneel porseleinen koffiekopjes geschikt voor thuis of in de horeca. Perfect voor het serveren van de lekkerste verse koffiesoorten. Tevens espressoglaasjes met handige 30ml shot maateenheid.

Meer over Koffiekopjes

Boeken over koffie & Barista cultuur

Assortiment boeken over koffie met het “zwarte goud” als centraal thema. Koffie boeken over de historie, bereidingswijzen van koffiesoorten, espresso apparatuur, Barista cultuur & recepten. Fraaie boeken als handig naslagwerk met tips en fraaie foto’s voor elke koffieliefhebber.

Meer over Boeken

Onderhoudsmiddelen espresso apparaat

Onderhoudsmiddelen voor espresso apparaat en koffiemolens. Goed onderhoud zorgt voor jarenlang onbekommerd plezier van een espresso apparaat en koffiemolen. Moeilijk of veel werk is het niet, maar we adviseren er periodiek wel aandacht aan besteden. Met de juiste onderhoudsmiddelen blijft het espresso apparaat in topconditie en blijft de koffie lekker vers smaken!

Meer over onderhoud

Waterfilter espressomachine Everpure

Water is het hoofdbestanddeel van koffie en bepaald in belangrijke mate de juiste smaak van het eindproduct. Als hoofdsponsor van de World Barista Championships weet Everpure als geen ander hoe belangrijk water filter technieken zijn voor de barista.

Everpure waterfilter voor gebruik bij espressomachines met directe aansluiting op de waterkraan. Voor het ontkalken en filteren van water, zodat evt vieze smaken en luchtjes verdwijnen. Het waterfilterpatroon wordt bevestigd op de bijbehorende Everpure aansluitkop. En vervolgens aangesloten op de waterkraan en espressomachine. De waterfilter patronen moeten periodiek worden verwisseld, omdat de werking reduceert. Vervanging na circa 2500 liter water of na 1 jaar gebruik. De aansluitkop wordt hergebruikt.

Er zijn drie soorten Everpure waterfilters, afhankelijk van de waterhardheid in de regio. Informeer bij de waternet leverancier.

OCS2: voor gebruik in gebieden met zachtwater <6 dH. OSC2 maakt gebruik van AgION technologie – bacteriostatisch zilver. Claris: voor gebruik in gebieden met gemiddeld tot hard water >6 dH.

Ultra: de nieuwste serie van Everpure, Claris Ultra combineert de bescherming tegen kalk samen met het behoud van je machine door neutrale pH-waarde. Hierdoor wordt corrosie van machine en componenten voorkomen.

Gebruiksinstructie Everpure waterfilter (pdf)

OCS2 productfolder (pdf)

Wij leveren ook alle benodigdheden voor de aansluiting op de waterkraan en afvoer van espressomachines.

Meer over Filters