fbpx

CasaBarista's keuze - bekijk de beste knockboxes van CasaBarista

Uitkloplade RVS van Isomac voor de koffie “puck”. Uitkloplade geheel uitgevoerd in fraai gepolijst RVS. Robuuste kwaliteit die jaren meegaat. Compact model voor thuis of horeca.

Handig formaat uitkloplade om onder een koffiemolen of (kleine) espressomachine te zetten. Met rubberen voetjes aan de onderzijde, om de uitkloplade stabiel op zijn plaats te houden.

  • Stabiel
  • Handig Formaat
  • Gepolijst RVS

Knockboxes & koffie uitkloplades van CasaBarista

Knockboxes en uitkloplades voor het weggooien van de gebruikte koffie “puck” na het zetten van koffie. Keuze uit RVS en kunststof knockboxes en uitkloplades. Gebruik van een koffie knockbox of uitkloplade is onmisbaar voor de barista. Voor het weggooien van de koffiepuck. Hygienisch en milieuvriendelijk.
Knockbox zwart
CB Knockbox zwart
45,00
Lees hier de uitgebreide product informatie
Knockbox zwart
CB Knockbox rood
45,00
Lees hier de uitgebreide product informatie
Knockbox zwart
CB Knockbox zilvergrijs
45,00
Lees hier de uitgebreide product informatie
Rocket Knockbox RVS
Rocket Knockbox
55,00
Lees hier de uitgebreide product informatie
Bellezza Mini Uitkloplade Inox
89,00
De Bellezza Mini Uitkloplade Inox is van roestvrij staal en...
Bellezza Mini Uitkloplade Black
89,00
Uitkloplade van RVS mat zwart De Bellezza Mini Uitkloplade Inox...
Uitkloplade MiddelUitkloplade RVS middel
CB Uitkloplade polised RVS
139,00
Lees hier de uitgebreide product informatie
Bellezza SlimMini Uitkloplade Inox
139,00
Bellezza SlimMini Uitkloplade Inox (b210xd300xh55)
Uitkloplade groot
CB Uitkloplade RVS pro
169,00
Lees hier de uitgebreide product informatie
Uitkloplade kantelbak RVS pro-serie
CB Uitklop kantelbak RVS pro
225,00
Lees hier de uitgebreide product informatie

Op zoek naar een espressomachine? Maak gebruik van de gratis keuzehulp!

Koop handige koffie knockboxes of uitklopbakken bij CasaBarista

Als je klaar bent met het zetten van een koffie, blijft er natuurlijk altijd nog de natte koffiedrap over waar je eigenlijk niks meer mee kunt doen. Als je dit liever niet elke keer in de prullenbak weggooit, maar hier een speciaal plekje voor wilt hebben om een groot deel te verzamelen om weg te gooien, dan kun je een knockbox of uitklopbak/uitkloplade voor de gebruikte koffiedrap kopen. Hier doe je de drap in en dan kun je het later makkelijk weggooien. Zo hoef je tijdens het koffiezetten ook niet elke keer op en neer te lopen naar de prullenbak.

Bij CasaBarista kun je deze producten kopen. Om dit te kopen kun je langs gaan in de winkel of de webshop bekijken voor de beste knockboxes en uitklopbakken. Dit wordt dan de volgende dag of dag erna al bij je bezorgd en dan hoef je niet meer op en neer naar de prullenbak te lopen.

Koffie Knockboxes

CasaBarista verkoopt koffie knockboxes. Hier kun je dan de overige koffiedrap in gooien omdat je die toch niet meer kunt gebruiken. Dit kun je dan later in de juiste bak weggooien of zelfs bij de composthoop gooien als je die hebt. De knockboxes bij CasaBarista zijn verkrijgbaar in drie mooie en elegante kleuren, namelijk in het zwart, rood en zilvergrijs. Dit zal in elke keuken goed staan. Ook is er de Rocket knockbox te koop, die gemaakt is van staal en dus een zilveren kleur heeft. Je kunt de knockbox makkelijk oppakken aan de staaf in het midden om zo de drap weg te gooien.

Uitklopbakken of uitkloplades

Naast knockboxes verkoopt CasaBarista ook uitklopbakken, ook wel uitkloplades genoemd. Deze bakken of lades kun je makkelijk dicht en open doen en zo de drap erin doen. Als je klaar bent kun je de lade of bak dichtdoen en dan kun je dit later weer weggooien.

CasaBarista verkoopt bijvoorbeeld een uitklop kantelbak. Deze bak kun je makkelijk aan de voorkant optrekken door een hendel en dan klapt de bak uit. Dit kun je bijvoorbeeld vastmaken een je keuken zodat je alleen de bak dicht en open hoeft te doen. Dit is erg makkelijk en zo ruim je meteen goed op.

Er zijn ook uitkloplades te vinden bij CasaBarista. Deze zijn gemaakt van rvs of roestvrij staal en zijn plat en rechthoekig. Hierdoor passen ze makkelijk bij je espressomachine zodat je snel de koffiedrap op kan ruimen.