CasaBarista's keuze - bekijk de beste portafilters van CasaBarista

De Rocket Portafilter E61 Zetgroep is de bestseller onder de portafilters. Een portafilter moet passen bij jouw machine, dus wees voorzichtig met het maken van een keuze. Bij twijfel kunt u ons bellen op het landelijke nummer. 085 022 0067

Portafilters van CasaBarista

Assortiment portafilters voor espressomachines, de filterdragers van het koffiefilterbakje. Extra portafilters zijn een handig hulpmiddel voor de Barista.

Extra portafilters bij de espressomachine zijn een handig hulpmiddel voor de Barista. Portafilter keuze uit 1-kops, ESE serving, “naked” bottomless en manometer portafilter met digitale thermometer.

CasaBarista Portafilters

Portafilter 1-kops E61
CB Portafilter E61 1C
44,00
Lees hier de uitgebreide product informatie
Portafilter Pads E61
CB Portafilter E61 Pads
49,00
ESE geschikte portafilter E61
CB Portafilter E61 NAK
54,00
Naked portafilter voor E61 machines Lees hier de uitgebreide product...
Portafilter Manometer E61
CB Portafilter E61 Mano
74,00
Portafilter met manometer voor espressomachines met een E61 zetgroep
CB Portafilter E61 ESE
84,00
Lees hier de uitgebreide product informatie

Bezzera Portafilters (E61)

Bezzera Portafilters (BZ-groep)

Bezzera Portafilters (Strega-groep)

Rocket Portafilters 

Rocket Portafilter E61 NAK
59,00
Lees hier de uitgebreide product informatie
Rocket Portafilter E61 2C
65,00
Originele Rocket portafilter 2 kops E61

Op zoek naar een espressomachine? Maak gebruik van de gratis keuzehulp!

Koop goede portafilters bij CasaBarista

De portafilters zijn een essentieel onderdeel van een espressomachine. Zij dragen namelijk de filter en daarheen komt ook weer de koffie die in het kopje wordt gegoten. De portafilters zijn een herkenbaar onderdeel van espressomachines die je in de machine draait. CasaBarista verkoopt deze portafilters ook los, soms wil je namelijk een ander effect of heb je een tweede of nieuwe portafilter voor je espressomachine nodig. Extra of een nieuwe portafilter kan nooit kwaad om in huis te halen. CasaBarista verkoopt portafilters van hoge kwaliteit en van goede merken die op veel espressomachines passen.

Bij CasaBarista kun je naast portafilters nog veel meer espressomachine onderdelen kopen, maar ook espressomachines en koffiemolens. Hiervoor kun je langs bij de winkels in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Ermelo – Harderwijk, Utrecht of Antwerpen. Je kunt ook in de webshop veel van het assortiment vinden en kopen, waaronder ook de verschillende portafilters. Deze zie je dan allemaal onder elkaar en kun je de prijzen vergelijken met elkaar. Het wordt snel bij je thuis geleverd.

Verschillende portafilters te koop

CasaBarista verkoopt verschillende soorten portafilters die per stuk een ander effect geven en je koffie er anders laten smaken of laten uitzien. De basis portafilter E61 van merk CasaBarista wordt verkocht, maar ook van andere merken zoals Bezzera en Rocket. Naast de klassieke E61 portafilters heb je nog andere portafilters.

Naked en bottomless portafilters

Bij CasaBarista kun je namelijk ook naked en bottomless portafilters kopen. Doordat er verder niet veel filtering aan te pas komt, krijg je uit een naakte portafilter koffie die optimaal geretracteerd is. Ook komt de espresso dikker in je kopje, doordat het vrijwel direct uit de machine in het kopje komt. Dit zorgt voor een sterkere smaak en geur en is daarnaast ook lekker om te drinken doordat het wat voller is.

Portafilters met manometer

CasaBarista verkoopt ook een portafilter met Manometer, namelijk voor als je graag de druk in de gaten wilt houden om zo de beste espresso shots te maken. Met de CasaBarista Portafilter Manometer E61 kun je niet alleen de druk controleren via de manometer, maar je kunt er ook een digitale thermometer op aansluiten en het simuleren met een kraan. Als het leuk vindt om de druk in de gaten te houden of gewoon echt de optimale espresso wilt maken, dan is de CasaBarista portafilter met manometer echt iets voor jou.