fbpx

CasaBarista's keuze - bekijk de beste CREM/Expobar espressomachine's van CasaBarista

De CREM ONE 2 is de tweede versie van de CREM ONE. Een prachtige machine die zich onderscheid van de 1 door zijn dubbele boiler met PID en een OLED Display.

  • Dubbele Boiler
  • PID
  • OLED Display

Crem & Expobar espresso machines van CasaBarista

Ben jij fan van goede koffie, dan is een CREM/Expobar espressomachine echt iets voor jou. Deze kwalitatieve machines zorgen voor het gewenste resultaat. Het perfecte kopje koffie. Deze machines zijn goed te gebruiken voor thuis, maar ook op kantoor of de wat kleinere horeca gelegenheden. Voor de Koffiebars en grotere horeca ondernemingen, raden wij de zakelijke machines van CREM/Expobar aan.
CREM ONE 1
1.399,00
CREM ONE 1, de single boiler HX machine met display,...
CREM ONE 2
1.699,00
CREM ONE 2, de dual boiler machine met OLED display,...
CREM ONE 3
2.099,00
CREM ONE 3, de dual boiler Gradual Soft pre infusion...
CREM ONE 4
2.499,00
CREM ONE 4, de dual boiler Pressure Profile machine met...
Expobar Brewtus 4 R espressomachine
Expobar Brewtus4 Res
1.299,00
De Brewtus is uniek door twee gescheiden boilers voor koffie...
Expobar Brewtus 4 R espressomachine
Expobar Brewtus4 Rot
1.599,00
De Expobar Brewtus IV Rotary espressomachine met rotatiepomp: voor koffieliefhebbers...
Expobar Lever Reservoir espressomachine
Expobar Lever-Leva Res
1.069,00
Een geweldige machine voor de beginnende barista. Een prachtige machine...
Expobar Pulser Office Espressomachine
Expobar Pulser
769,00
De Expobar Office Pulser is eenvoudig in gebruik en uiterlijk....
Expobar Pulser Control Espressomachine
Expobar Pulser Control
899,00
De Expobar Office Pulser is eenvoudig in gebruik en uiterlijk....

Staat jouw machine er niet tussen? Maak gebruik van de keuzehulp!

Expobar accessoires

Expobar Luxe Barista Set
Expobar Luxury Barista Set
149,00
Lees hier de uitgebreide product informatie

De Expobar espressomachines

Een heerlijk kopje espresso is nooit verkeerd. Of je nu een oppepper nodig hebt net voor je werk of tijdens je werk of dat je juist even in de zon wilt genieten van een lekkere espresso in de zon, het is altijd lekker om dan een kopje espresso te maken. De beste espresso maak je natuurlijk met een espressomachine. De Expobar espressomachines zijn een van de beste op de markt. Zo hoef je niet meer te veel geld uit te geven aan die koffiezaak om de hoek, maar kun je zelf thuis de barista zijn.

Hoe werkt een Expobar / CREM espressomachine?

Een espressomachine, en vooral zo een goede espressomachines als die van Expobar, zijn makkelijk te besturen en koffie mee te zetten. Je maalt jouw favoriete koffiebonen in jouw koffiemolen. Je zorgt ervoor dat er genoeg water in de machine zit of je hebt de machine of het water aangesloten. Hierna kies je hoeveel kopjes je wilt zetten, je zet de espressomachine aan en viola, je hebt een heerlijke kopje espresso. Geniet ervan in de ochtend voor je werk of drink een lekkere espresso.

Veel keuzes uit verschillende Expobar espressomachines bij CasaBarista

CasaBarista biedt de beste Expobar espressomachines aan in de winkels en webshop. Zo hebben wij de CREM ONE 1 tot en met CREM ONE 4 van de Expobar productenlijn. Zelf vinden wij de CREM ONE 2 een hele goede uit deze lijn. Hierin zit een dubbele boiler en erop een OLED display. Maar ook de CREM ONE 3 Expobar espressomachine ziet er luxe uit en zet heerlijke espresso. Niet alleen kun je deze machines voor thuis kopen, maar ook voor in je bedrijf of voor in de horeca. Zo kun je iedereen de beste espresso aanbieden.

Kijk in de webshop of in de winkels van CasaBarista voor het assortiment

Al enthousiast geworden over de Expobar espressomachines? Dan kun je terecht in de winkels of de webshop van CasaBarista. In allerlei locaties in Nederland bevinden zich de winkels van CasaBarista, namelijk in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Ermelo – Harderwijk en Groningen. Hier kun je terecht om een kijkje te nemen naar alle Expobar espressomachines. In de webshop zijn deze espressomachines ook makkelijk te bestellen. Ze worden gratis bezorgd en zelfs de volgende dag al als je de dag ervoor voor 16.00 uur besteld.