Quick Mill koffiemachine

Quick Mill koffiemachine

Quick Mill is een Italiaans merk dat begonnen is met het maken van molens, voor onder andere gehakt en koffiebonen. Later is het merk ook koffiemachines en espressomachines gaan producten waarbij de Quick Mill 3035, de Quick Mill 820 en de Quick Mill 3000 de meest populaire machines zijn. Zowel de Quick Mill koffiemachine als de Quick Mill espressomachine zijn gemaakt met details zoals een uniek thermoblock systeem om ervoor te zorgen dat er een relatief snelle opwarming is, maar ook een redelijke temperatuurbeheersing. Vergeet uiteraard ook niet om tijdig en goed onderhoud te plegen aan de koffiemachine om ervoor te zorgen dat de levensduur lang is maar ook de koffiesmaak niet nadelig beïnvloed kan worden door kalkaanslag.

Ben je nou op zoek naar de juiste espressomachine voor bij jou thuis? Maak gebruik van onze keuzehulp!

Over Quick Mill koffiemachines

Direct na de Tweede Wereldoorlog in het jaar 1945 startte de Italiaan ingenieur Perugia met de productie van molens. De molens werden voor verschillende producten gebruikt, zoals voor de bekende Parmezaanse kaas, gehakt maar ook voor koffiebonen. De geboorte van Quick Mill Italia was een feit en er is sinds die tijd niet veel veranderd binnen het bedrijf. De naam ‘Quick Mill’ kan je vertalen naar het Nederlands met de woorden ‘snelle molen’. De techniek is met de bewegingen mee gegaan en de vormgeving is vrijwel ongewijzigd. De Quick Mill koffiemachine is op zijn Italiaans “create per durare nel tempo” wat vrij vertaald betekend “gemaakt om lang mee te gaan”.

De fabriek van Quick Mill staat in Milaan, net als vele andere espresso machine bouwers als Bezzera en Rocket Espresso. Op de espressomachines zie je de Italiaanse vlag wat een trotse verwijzing is naar het land van herkomst. In de Quick Mill 820 en de Quick Mill 3000 is een uniek thermoblock toegepast met koperen leiding. Dit zorgt voor snelle opwarming en beschermd ook nog tegen kalkaanslag.

Naast de koffie- en espressomachines van Quick Mill, hebben zij ook losse koffiemolens op de markt gebracht. Het merk is begonnen met het ontwikkelen van koffiemolens en ze hebben nog steeds koffiemolens op de markt. Er is een eenvoudig model, de Quick Mill 031, maar er is ook een luxer model: de Quick Mill 085 SIRIO. Dit model heeft een display waardoor je heel verfijnd de perfecte maling voor je koffiebonen kan instellen.

Onze aanbevelingen voor vergelijkbare koffiemolens

No data was found

Onze aanbevelingen voor vergelijkbare espressomachine

.

Bezzera BZ-10SPM espressomachine
Bezzera
Bezzera BZ-10SPM
(36 klantbeoordelingen)
Single Boiler
Vibratiepomp
Warmtewisselaar
Uniek aan de Bezzera BZ10 is de optimale temperatuurcontrole, met twee verwarmingselementen die direct in de zetgroep zijn verwerkt. Hierdoor is het koffiewater temperatuur uitermate stabiel: essentieel voor een perfecte espresso. Verder worden de kranen voor stoom en heet water bediend met het handige “push & go” principe. Door te duwen aan de hendel krijg je direct 100% stoompower en waterafgifte. Geen gedraai meer aan kranen!
1.168,00

Voor 16.00 besteld, morgen in huis

.

Bezzera BZ-09 espressomachine
Bezzera
Bezzera BZ-09
(1 klantbeoordeling)
Single Boiler
Vibratiepomp
Uniek aan de Bezzera BZ09 is de optimale temperatuurcontrole, met twee verwarmingselementen die direct in de koffie zetgroep zijn verwerkt. Hierdoor is de koffie zetwatertemperatuur uitermate stabiel: essentieel voor perfecte koffie. Bovendien is de espressomachine snel warm zodat je vlug verse koffie kan zetten.
877,00

Voor 16.00 besteld, morgen in huis

De populairste Quick Mill koffiemachines

Er zijn verschillende modellen van het merk Quick Mill die je aan kan schaffen, maar er zijn slechts drie populaire koffie- en espressomachines.

  • Quick Mill 3035
    Er zijn een aantal modellen van de Quick Mill koffiemachines met een geïntegreerde koffiemolen, zoals de Quick Mill 3035. De koperen leidingen in combinatie met het unieke thermoblock zorgen voor goede temperatuur beheersing en je hebt ook nog een keer de molen direct bij de machine geïntegreerd zitten. De opwarmtijd duurt een paar minuten en je moet even wachten tot je de stoompijp kan gebruiken om melk op te schuimen.
  • Quick Mill 820
    Je kan de Quick Mill 820 aanschaffen in verschillende kleuren, zoals geel, rood, groen, wit en zwart. Op die manier kan je de Quick Mill koffiemachine aanschaffen die bij jouw (keuken)interieur past. De roestvrijstalen zetgroep zorgt voor een langere levensduur en hij wordt geleverd met een roestvrijstalen tamper.
  • Quick Mill 3000
    De Quick Mill 3000 is een geschikt model voor alle koffiespecialiteiten en -varianten. Deze machine van Quick Mill bezit namelijk een dubbel thermoblock systeem met twee pompen. Je kan op die manier eenvoudig twee kopjes espresso tegelijk zetten. 

Toch raden wij aan om te kiezen voor een wat professionelere espressomachine. Hier heb je langer plezier van en geeft je veel meer opties in het aanpassen van de smaak van jouw koffie. 

Onderhoud voor de Quick Mill koffiemachines

Naast het gebruik van de Quick Mill koffiemachine is het ook belangrijk om deze goed te onderhouden. Met name een thermoblock is hier gevoelig voor. Eigenlijk is de grootste vijand van een koffiemachine kalkaanslag en het is belangrijk om dit zoveel als mogelijk te voorkomen. De koperen leidingen en het thermische block waarmee de Quick Mill machines worden geleverd gaan kalkaanslag al zoveel mogelijk tegen. Toch kan je kalkaanslag niet volledig voorkomen en dat maakt onderhoud des te belangrijker. Kalkaanslag kan namelijk de smaak van je koffie aantasten, maar ook de levensduur van je Quick Mill espressomachine verkorten. Bij CasaBarista kan je ook terecht voor onderhoud en repartie van diverse Quick Mill machines. Vraag onze locaties naar de mogelijkheden.

In alle handleidingen van de Quick Mill machines staan een beschrijving hoe je het beste de koffiemachines kan onderhouden. Als er een storing is of het onderhoud niet uitgevoerd kan worden, heb je de mogelijkheid bij Quick Mill om de machine via de klantenservice op te sturen. Er zijn wel kosten verbonden aan deze service, maar dan heb je wel een compleet onderhoud of reparatie volgens de Italiaanse normen laten uitvoeren. 

Levertijd

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Echter kan het voorkomen dat door omstandigheden de bezorging is vertraagd. 

Volgende dag in huis

Indien u voor 16.00 besteld, dan wordt uw bestelling de volgende werkdag bezorgd.

Bezorgopties

Bij het afrekenen kunt u uit verschillende bezorgopties kiezen. Zo kunt u uw bestelling laten bezorgen of afhalen in een van de CasaBarista vestigingen.