fbpx

CasaBarista's keuze - bekijk de beste Compak koffiemolens van CasaBarista

De Compak K3 Touch V2 is favoriet bij onze klanten. Door zijn compacte uitvoering en lage bonenhouder neem de K3 weinig ruimte in. Daarnaast heeft de molen een handige timer en stalen maalschijven.

  • Grind-On-Demand met Handige Timer
  • Zweeds Stalen Maalschijven (58mm)
  • Handige Timer

Compak koffiemolens van CasaBarista

Voor een goede kop koffie is het belangrijk dat je versgemalen koffiebonen gebruikt! Door de maalfijnheid zelf in te stellen, kun je de beste koffie extractie creëren.
Compak K3 Touch Black
379,00
Lees hier de uitgebreide product informatie
Compak K3 Touch V2 adv homehopper (Polished)
Compak K3 Touch PolAlu
439,00
Lees hier de uitgebreide product informatie
Compak E5 Essential OD homehopper (Black mt)Compak E5 Essential OD koffiemolen
Compak E5 OD Black
829,00
Lees hier de uitgebreide product informatie
Compak E5 koffiemolen
Compak E5 OD PolAlu
889,00
Lees hier de uitgebreide product informatie
Compak E8 Essential OD (Metal Black)Compak E8 Essential OD
Compak E8 OD Black
1.249,00
Lees hier de uitgebreide product informatie

Op zoek naar een espressomachine? Maak gebruik van de gratis keuzehulp!

De Compak koffiemolens

Koop een Compak koffiemolen als je graag een koffiemolen van hoge kwaliteit wilt hebben. Met een koffiemolen kun je koffiebonen vermalen tot gemalen koffie. Hiermee kun je makkelijker een goede kop koffie zetten. Een koffiemolen werkt geheel automatisch in de meeste gevallen. Koop dus je favoriete koffiebonen, doe een dosering ervan in de molen en als je de molen dan aanzet worden je favoriete koffiebonen vermalen tot vermalen koffie. Het is fijn om dat extra werk te laten doen door een koffiemolen en zo heb je ook vers gemalen koffie. Ondanks dat koffie normaal al lekker is, is het met verse bonen en verse gemalen koffie nog lekkerder.

Waarom een koffiemolen in huis halen een goed idee is

De koffiemolens van Compak zijn zeker het kopen waard. Een koffiemolen in huis hebben is fijn en daarnaast ook heel duurzaam. Je kunt in de supermarkt ook gemalen koffie kopen, maar die is meestal niet zo vers als net gemalen bonen. Ook zijn de zakken uit de supermarkt vaak wat groter en kan het gebeuren dat je niet alles op kan maken omdat het over de houdbaarheidsdatum gaat. Dit is natuurlijk jammer. Een koffiemolen is dan duurzamer omdat je zelf bepaalt hoeveel koffiebonen je gemalen wilt hebben. Zo hoef je geen overige gemalen koffie weg te gooien.

Koop bij CasaBarista de fijnste Compak koffiemolens

De beste Compak koffiemolens kun je vinden bij CasaBarista. Zij hebben een mooi aanbod van de beste koffiemolens waarmee je de heerlijkste gemalen koffie kunt maken. De beste keuze volgens CasaBarista is de Compak K3 Touch Black. Dit is een koffiemolen van klein formaat die overal op je keuken zal passen en door zijn elegante zwarte kleur past het ook in het kleurenpalet van elke keuken. Daarnaast zit er een handige timer op de koffiemolen die aangeeft hoelang het malen nog duurt.

Ga langs een winkel of check de webshop van CasaBarista

Voor de Compak K3 Touch Black of andere Compak koffiemolens kun je langs bij een van de winkels van CasaBarista die overal in Nederland te vinden zijn. Er zitten winkels in de steden Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Ermelo – Harderwijk en Groningen en hier kun je een kijkje nemen voor de beste Compak koffiemolens. Ook in de webshop kun je al deze producten vinden die snel bij je geleverd zullen worden en je meteen kan genieten van verse gemalen koffie.