Beste koffiebonen

De beste koffiebonen

Met de beste koffiebonen maak je de beste koffie. Als je dus elke dag wilt genieten van een lekkere koffie, dan is het belangrijk dat je hiervoor de beste espressobonen of beste koffiebonen in huis haalt. Wat de beste koffiebonen zijn is afhankelijk van je eigen situatie, zoals je budget, smaak en voorkeuren. Graag vertellen we je meer over de beste koffiebonen, verschillende soorten, de voordelen van kwalitatieve koffiebonen en het verschil tussen slechte en goede koffiebonen. Wil je dus meer weten over koffiebonen en hoe je de beste koffiebonen uitkiest, lees dan verder.

De beste koffiebonen

.

Macafe Milano geel (3x 1kg)
Macafe Koffiebonen - Milano geel
22,0057,00

Voor 16.00 besteld, morgen in huis

.

Macafe Crema rood
Macafe Koffiebonen - Crema rood
(1 klantbeoordeling)
28,0069,00

Voor 16.00 besteld, morgen in huis

.

Caffe Verri Crema koffiebonen
Caffe Verri Koffiebonen - Crema
25,0072,00

Voor 16.00 besteld, morgen in huis

.

CasaBarista Koffiebonen
CasaBarista Koffiebonen - Oro Divino
31,0072,00

Voor 16.00 besteld, morgen in huis

.

CasaBarista Koffiebonen
CasaBarista Koffiebonen - Rosso Passione
30,0065,00

Voor 16.00 besteld, morgen in huis

Verschillende soorten koffiebonen

Ten eerste is het goed om te weten dat er verschillende soorten koffiebonen zijn. In principe zijn er drie soorten koffiebonen, namelijk de Arabica, de Robusta en de Liberica. Twee soorten hiervan, namelijk de Arabica en de Robusta, worden gemaakt voor consumptie. Liberica koffiebonen worden meestal niet verkocht of gebruikt. De Arabica koffiebonen maken het grootste deel van alle koffieoogsten uit. Ongeveer 70 procent van de koffieoogst wereldwijd is Arabica bonen en de overige 30 procent bestaat uit Robusta bonen. De Arabica bonen hebben een wat zoetere en verfijnde smaak en de Robusta boon is iets bitterder in smaak.

Waarom kiezen voor kwalitatieve koffiebonen

Nu weet je iets meer over de verschillende soorten koffiebonen, maar waarom zou je eigenlijk kiezen voor kwalitatieve koffiebonen? Omdat je het verdient om een goed bakje koffie te zetten voor jezelf. Koffie is voor veel mensen een belangrijk onderdeel van de dag, zowel in de ochtend, middag als avond wordt er koffie gedronken. Koffie is naast water dan voor veel mensen ook het drankje dat ze het meeste drinken. Omdat het zo’n belangrijk drankje is, is het voordelig om te kiezen voor kwalitatieve koffiebonen. Dat zul je merken in smaak en dan kun je extra genieten van je koffie.

Voordelen van een kwalitatieve koffiebonen

Kwalitatieve koffiebonen in huis halen heeft zo zijn voordelen. Ten eerste weet je dan altijd zeker dat je er een goede koffie mee kan zetten. Daarnaast is het een investering die het waard is. Als je een koffieliefhebber bent en je drinkt graag elke week of elke dag koffie, dan verdien je het om heerlijke koffie te kunnen maken met de beste koffiebonen. Daarom is het voordelig om kwalitatieve koffiebonen te gebruiken, dan heb je namelijk altijd een lekker kopje koffie. Daarnaast proef je zeker het verschil tussen goede en slechte koffiebonen.

Verschil tussen goede en slechte koffiebonen

Het verschil tussen goede, kwalitatieve koffiebonen en slechte koffiebonen is goed te proeven. Bij goede koffiebonen proef je fijne smaken en bij slechte koffiebonen is er vooral een zure smaak. De beste koffiebonen produceren een fijne en schone koffie, terwijl slechte koffie juist niet zo lekker in de mond ligt. Goede koffiebonen zullen een milde, zachte en pure smaak hebben, terwijl slechte koffiebonen houtachtig en vies zullen smaken. De slechte koffie zal bitter smaken, terwijl goede koffiebonen robuust smaken. Er zijn nog veel meer verschillen tussen goede en slechte koffiebonen en het voornaamste verschil is natuurlijk dat goede koffiebonen lekker zijn en slechte koffiebonen niet. Ga je voor de beste koffiebonen en de beste espressobonen, dan heb je nooit slechte koffie.

Levertijd

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Echter kan het voorkomen dat door omstandigheden de bezorging is vertraagd. 

Volgende dag in huis

Indien u voor 16.00 besteld, dan wordt uw bestelling de volgende werkdag bezorgd.

Bezorgopties

Bij het afrekenen kunt u uit verschillende bezorgopties kiezen. Zo kunt u uw bestelling laten bezorgen of afhalen in een van de CasaBarista vestigingen.