CasaBarista's keuze - bekijk de lekkerste Lambo koffiebonen van CasaBarista

Weet je niet welke bonen je het lekkerst vindt? Maak gebruik van een proefpakket en probeer de verschillende bonen uit. Perfect voor de barista die verschillende smaken wilt proberen of houdt van de afwisseling.

  • Brazil
  • Excellent
  • Espresso

Lambo koffiebonen van CasaBarista

Ons verse koffie concept: van brander naar klant CasaBarista werkt met koffiebranders volgens een uniek versconcept. Dit zijn verse koffie micro-roasters die met liefde voor hun vak superieure koffie branden. Deze gespecialiseerde koffie experts branden hun verse koffie in kleine hoeveelheden en versturen dit direct naar u. Van bron naar klant, zonder onnodige tussenschakels of opslag die de koffie verouderen. Dit garandeert superverse kwaliteit: en dat proeft u!
Lambo Café Proefbestelling
33,06
Lees hier de uitgebreide product informatie
Lambo Café Espresso
47,65
Lees hier de uitgebreide product informatie
Lambo Café Excelent
47,65
Lees hier de uitgebreide product informatie
Lambo Café Brazil
47,65
Lees hier de uitgebreide product informatie

Op zoek naar een espressomachine? Maak gebruik van de gratis keuzehulp!

De Lambo koffiebonen

Als je op zoekt bent naar goede koffiebonen, dan moet je zeker eens de Lambo koffiebonen proberen. Hiermee zet je een heerlijke verse kop koffie. De Lambo koffiebonen zijn vers en zorgen voor een goede koffie. Hiermee kun je heerlijk je dag mee beginnen net voor je werk om wat wakkerder te worden of je kunt een lekker kopje bij je partner op bed brengen. Met deze koffiebonen van Lambo komt er een lekkere koffiegeur in huis tijdens het koffiezetten en kun je dubbel genieten van de koffiebonen. Vermaal de bonen in een koffiemolen tot poeder of doe ze in een koffiemachine voor bonen.

Waarom koffiebonen zo lekker zijn

Koffiebonen zijn essentieel bij het maken van een heerlijke koffie die ook nog eens erg vers is. Voor de verste koffie vermaal je de bonen pas als je een koffie wilt hebben. Gebruik alleen de hoeveelheid bonen die je nodig hebt en zo blijft de rest van de bonen vers en heb je niet onnodig veel koffiepoeder nodig. Op deze manier blijven de smaken en geuren ook beter in de bonen zitten en proef en ruik je dat elke keer als je koffie gaat zetten en drinken. Koffiebonen zijn erg vers en dit resulteert in de beste koffie.

Koop de Lambo koffiebonen bij CasaBarista

De Lambo koffiebonen koop je bij CasaBarista. De koffiebonen zijn Lambo zijn een van de beste koffiebonen op de markt en je kunt er een heerlijke koffie mee zitten. Bij CasaBarista kun je ook eerst een proefbestelling plaatsen zodat je de koffiebonen kan keuren voordat je een grotere verpakking koopt. Bij CasaBarista wordt van Lambo de koffiebonen Brazil, Excellent en Espresso verkocht. Als je na de proefbestelling tevreden bent met de koffiebonen van Lambo en je graag meer wilt hebben, kun je de verpakkingen per drie en per pak 1 kilogram kopen.

Koop de Lambo koffiebonen in de winkels of webshop van CasaBarista

De Lambo koffiebonen zijn een van de beste koffiebonen op de markt en bij CasaBarista kun je terecht voor drie verschillende soorten Lambo koffiebonen. Als je graag de koffiebonen wilt zien en ruiken kun je het beste langs een van de winkels in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Ermelo-Harderwijk, Utrecht of Antwerpen. Je kunt de koffiebonen ook gemakkelijk online bestellen. Kies een of meerdere van de soorten en laat het bij je thuis bezorgen.