Lambo koffiebonen van CasaBarista

Ons verse koffie concept: van brander naar klant

CasaBarista werkt met koffiebranders volgens een uniek versconcept. Dit zijn verse koffie micro-roasters die met liefde voor hun vak superieure koffie branden. Deze gespecialiseerde koffie experts branden hun verse koffie in kleine hoeveelheden en versturen dit direct naar u. Van bron naar klant, zonder onnodige tussenschakels of opslag die de koffie verouderen. Dit garandeert superverse kwaliteit: en dat proeft u!

Keuzestress? Probeer ons proefpakket!

Hebt u als man of vrouw pit? Dan zit u goed met deze koffiebonen. De wat pittige melange bestaat uit 65% Arabica en 35% Robusta bonen. Dat levert een mooie, dikke body op; ideaal ook voor cappuccino. Bovendien, dankzij de heerlijk frisse lime-tonen en chocoladetonen kan uw dag met een vers kop koffie uit deze bonen niet meer stuk.

Lekkere, milde smaak. Met bloemige en houttonen. En mooi donkere tonen van chocolade en rood fruit. Zó proeft onze Espresso koffie, van 100% Arabica bonen. Niet voor niets de favoriet van de meeste klanten bij Lambo koffiebranderij. De geur en pure koffiesmaak maken van elke slok een feestje voor de smaakpapillen.

Ideale koffiebonen voor de fijnste espresso, cappuccino en café latte. Een melange met 60% Arabica en 40% Robusta bonen. Voor de liefhebber van aardse tonen en tonen pure chocolade, hout en rood fruit. Een ware smaakbeleving waar u op elk moment meteen klaarwakker van wordt. Of het nu ’s morgens is of midden op de dag tijdens een dip.

Op zoek naar een espressomachine? Maak gebruik van de gratis keuzehulp!

De Lambo koffiebonen

Als je op zoekt bent naar goede koffiebonen, dan moet je zeker eens de Lambo koffiebonen proberen. Hiermee zet je een heerlijke verse kop koffie. De Lambo koffiebonen zijn vers en zorgen voor een goede koffie. Hiermee kun je heerlijk je dag mee beginnen net voor je werk om wat wakkerder te worden of je kunt een lekker kopje bij je partner op bed brengen. Met deze koffiebonen van Lambo komt er een lekkere koffiegeur in huis tijdens het koffiezetten en kun je dubbel genieten van de koffiebonen. Vermaal de bonen in een koffiemolen tot poeder of doe ze in een koffiemachine voor bonen.

Waarom koffiebonen zo lekker zijn

Koffiebonen zijn essentieel bij het maken van een heerlijke koffie die ook nog eens erg vers is. Voor de verste koffie vermaal je de bonen pas als je een koffie wilt hebben. Gebruik alleen de hoeveelheid bonen die je nodig hebt en zo blijft de rest van de bonen vers en heb je niet onnodig veel koffiepoeder nodig. Op deze manier blijven de smaken en geuren ook beter in de bonen zitten en proef en ruik je dat elke keer als je koffie gaat zetten en drinken. Koffiebonen zijn erg vers en dit resulteert in de beste koffie.

Koop de Lambo koffiebonen bij CasaBarista

De Lambo koffiebonen koop je bij CasaBarista. De koffiebonen zijn Lambo zijn een van de beste koffiebonen op de markt en je kunt er een heerlijke koffie mee zitten. Bij CasaBarista kun je ook eerst een proefbestelling plaatsen zodat je de koffiebonen kan keuren voordat je een grotere verpakking koopt. Bij CasaBarista wordt van Lambo de koffiebonen Brazil, Excellent en Espresso verkocht. Als je na de proefbestelling tevreden bent met de koffiebonen van Lambo en je graag meer wilt hebben, kun je de verpakkingen per drie en per pak 1 kilogram kopen.

Koop de Lambo koffiebonen in de winkels of webshop van CasaBarista

De Lambo koffiebonen zijn een van de beste koffiebonen op de markt en bij CasaBarista kun je terecht voor drie verschillende soorten Lambo koffiebonen. Als je graag de koffiebonen wilt zien en ruiken kun je het beste langs een van de winkels in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Ermelo-Harderwijk, Utrecht of Antwerpen. Je kunt de koffiebonen ook gemakkelijk online bestellen. Kies een of meerdere van de soorten en laat het bij je thuis bezorgen.