0

Koffie workshop specials

Op locatie/groeps workshops

Leer hoe de Italiaanse Barista precies te werk gaat!

In circa 2,5 uur heb jij de basis onder de knie!

CasaBarista Cappuccino

Speciaal voor groepen en op locatie

Ben je horeca ondernemer en wil je je hele team trainen? Of zoek je een koffie trainer om workshops te verzorgen op je evenement? Een koffie art training als bedrijfsuitje?

De Koffie Academy kan een programma of training op maat maken voor bijvoorbeeld teambuildingdagen, evenementen, bedrijfsuitjes, openingen en privé- en zakelijke feesten. Wij verzorgen in overlegd het complete programma, de activiteiten en het materiaal voor de koffie workshop. Indien gewenst regelen we ook de lunch!

We geven onze workshops en trainingen op iedere gewenste locatie of op onze eigen professionele trainingslocaties in Zeewolde en Den Haag.
Onze professionele barista’s leren je gezelschap de fijne kneepjes van het Italiaanse koffiemeestervak. Als ware professionals gaan de deelnemers verse koffiesoorten bereiden op topklasse koffie apparatuur. Na afloop van de workshop ontvangen ze een certificaat als bewijs van hun koffie-maak-skills en een naslagwerk (optioneel).

Mobiele espressobar

Onze mobiele Vespa espressobar is een echte eyecatcher op ieder event, zowel binnen als buiten. De klassieke Vespa’s zijn omgetoverd met professionele apparatuur tot echte espressobars. Zo geef je je workshop of evenement een Italiaans tintje!

Heb je interesse en wil je een voorstel ontvangen voor een koffie workshop, training of het inzetten van de Vespa espressobar? Neem dan contact met ons op via info@casabarista.nl of bel 085-0220067.

Geef bij je aanvraag de volgende gegevens door: specifieke wensen, locatie en aantal deelnemers.

Share our caffè passion

Wat zeggen onze klanten

Benieuwd naar onze andere workshops?

Van koffieliefhebber tot Master Barista