SCA Barista trainingen

Behaal losse certificaten als barista

Helaas kunnen we door de huidige corona-maatregelen op het moment geen workshops en trainingen geven.

Koffie is kunst

Koffiezetten is veel meer dan het duwen op een knop

Wil jij aan de slag als barista of ben je een enorme koffieliefhebber en wil je graag je kennis uitbreiden en verdiepen? Dan leg je met de barista trainingen van de Koffie Academy een gedegen basis voor je verdere carrière in de koffie! Deze trainingen zijn SVH erkend en je kunt na het afronden van je examen het internationaal erkende SCA certificaat aanvragen.

De SCA heeft een koffiediploma samengesteld waarvan de Koffie Academy alle modules aanbiedt. Een Internationaal erkend certificaat voor je kennis en vaardigheden als barista is natuurlijk een kroon op je werk. Voor meer informatie over het diplomeringssysteem kun je terecht op de SCA website.

Basis Barista

Onze Trainingen

Inschrijving Training

Lijkt het jou leuk om een van onze trainingen te volgen? Neem een kijkje in ons aanbod van trainingen en laat je verassen met nieuwe kennis en de leukste koffie weetjes! Leer de fijne kneepjes uit het vak aan de hand van de traditionele Italiaanse ‘5M regels’, de basis voor de perfecte koffie. Je hebt er écht wat aan, iedere dag weer, de lekkerste koffie thuis! Leuk om te doen en om te geven.

Latte Art

Workshops

Bekijk onze workshops om de eerste stappen in het vak van Barista te zetten.

Master Barista

Vervolg de workshops door nog dieper op de materie in te gaan met het Master Barista Program.

Groepen

Wil jij een workshop volgen met je collega's, familie of vriendengroep? Ook dat is mogelijk bij CasaBarista!