Naked shot

CasaBarista's keuze - bekijk de beste barista boeken van CasaBarista

Koffie Minibijbel (nieuwe druk), hét koffieboek van Mary Banks voor echte liefhebbers. Het meest complete en geïllustreerde koffieboek: alles over de geschiedenis, waar koffie wordt verbouwd, de bonen, de verschillende soorten roostingen en malingen, en over hoe u koffie moet zetten en drinken. Koffie boek met uitgebreid overzicht van alle koffieproducerende landen ter wereld en van de kwaliteit en eigenschappen van de verschillende soorten bonen. Een onderzoek naar de geschiedenis van koffie en zijn sociaal-economische betekenis, van zijn mytische oorsprong en het Midden-Oosten tot de ontwikkeling van een wereldwijd handelsproduct.

Barista boeken van CasaBarista

Assortiment boeken over koffie met het “zwarte goud” als centraal thema. Koffie boeken over de historie, bereidingswijzen van koffiesoorten, espresso apparatuur, Barista cultuur & recepten. Fraaie boeken als handig naslagwerk met tips en fraaie foto’s voor elke koffieliefhebber.Een Barista tovert alleen het zwarte goud uit z’n espressomachine met de juiste koffie accessoires! Voor koffieliefhebbers bieden we een compleet assortiment accessoires voor het zetten van verse koffie. Van Barista tools als tampers, melkkannen, portafilters en knockboxes. Of koffieboeken en fraai porseleinen servies. Tot onderhoudsmiddelen en onderdelen om uw espresso apparatuur in topconditie te houden.
Handboek over koffie
Handboek over koffie
21,00
Lees hier de uitgebreide product informatie

Op zoek naar een espressomachine? Maak gebruik van de gratis keuzehulp!

Barista boeken bij CasaBarista

Je kunt veel lessen leren uit een goed boek. Vrijwel voor alles is wel een handboek te vinden. Zo ook voor het maken en zetten van koffie. Bij CasaBarista worden barista accessoires verkocht en zo ook dus leuke boeken voor het leren van koffie zetten. Uit deze boeken kun je veel leren en zo kun je koffie zetten echt een hobby van je maken. Het is daarnaast ook leuk om nieuwe dingen te leren over koffie en misschien leer je wel hoe je op de beste en lekkerste manieren koffie zet. CasaBarista verkoopt meerdere boeken over koffie zetten, maar onderstaande twee boeken zijn het populairst:

Het Handboek over koffie

Dit handboek over koffie, ook wel de minibijbel koffie genoemd, is geschreven door Mary Banks, Christine McFadden en Catherine Atkinson. Zelf noemen ze dit boek het complete handboek over koffie en er staat dus ook veel over het zetten van koffie in. Er staat in hoe je de beste koffie zet, hoe warm het water moet zijn, hoe je bonen of gemalen koffie moet gebruiken en nog veel meer. Dit is een goed beginnersboek voor mensen die net beginnen met een hobby of zelfs beroep als barista. Hier staat alle basisinformatie in.

Het Thuisbarista boek

Het thuis barista boek is een boek voor de mensen die thuis barista willen uithangen. Het boek leert je een koffie van goede kwaliteit thuis te zetten. Het boek is geschreven door Sander Schat, Ronald Buitenhuis en Gerben Hettinga. In dit boek leer je alles over thuis de barista zijn. Je leert welke apparaten je hierbij nodig hebt en welke producten met elkaar het lekkerste smaken. Zo kun je thuis de barista zijn en hoef je niet meer voor een speciale barista koffie naar een koffiezaak. Het boek leert je alles over de lekkerste koffie zetten.

Koop deze barista boeken in de winkels of de webshop online

Deze twee geweldige barista boeken kun je vinden bij CasaBarista. Als je deze boeken inslaat, kunnen we je garanderen dat je binnen een korte tijd veel zult leren over het maken en zetten van een goede kop koffie. Je kunt thuis je eigen barista zijn met deze boeken. De boeken zijn makkelijk te bestellen in de webshop of je kunt langs in een van de winkels in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Ermelo-Harderwijk, Utrecht of Antwerpen om de boeken te zien en meteen te kopen.