0
Naked shot

CasaBarista's keuze - bekijk de beste melkkannen van CasaBarista

Dit is een roestvrijstalen melkkan met een capaciteit van 300 tot 1000 ML, ontworpen voor het opschuimen van melk voor latte’s, cappuccino’s en andere koffiedranken. Het heeft een slanke vorm en is perfect voor thuisgebruik.

Melkkannen van CasaBarista

Assortiment Koffie melkkannen in RVS voor het opschuimen van warme melk voor cappuccino, latte macchiatto of chocomelk. Koffie melkkannen in verschillende maten en merken. En handige melk thermometer voor het bepalen van de juiste melk temperatuur van circa 70C graden.

RVS koffie melkkannen van barista kwaliteit om de perfecte temperatuur van de opgewarmde melk te controleren. Een melk thermometer is ook handig voor de barista. Hiermee bereik je precies de gewenste 70C temperatuur van de opgeschuimde melk.

Lattiera LineaEasy 500mlMelkkan LineaEasy60cl
CasaBarista Melkkan (300ml tot 1000ml)
15,0020,00
Dit is een roestvrijstalen melkkan met een capaciteit van 300...
Melkan Motta Barista 500ml
CasaBarista Melkkan Motta
22,0027,00
Deze CasaBarista Melkkan Motta heeft een capaciteit van 500 tot...
bellezza melkkanbellezza melkkan
Bellezza Melkkan (350ML tot 750ML)
26,0032,00
Ontdek de Bellezza Melkkannen om jou set helemaal af te...
Rocket Melkkan RVS 500mlRocket Melkkan matte zwart 500ml
Rocket Melkkan
38,0048,00
Deze roestvrijstalen melkkan heeft een capaciteit van 350 ml tot...
Rocket MelkkanRocket Steam tips
Rocket Melkkan Competition
41,0043,00
Ontdek de ultieme melkkan voor de profesional: de Rocket Melkkan...

Op zoek naar een espressomachine? Maak gebruik van de gratis keuzehulp!

Koop de beste barista melkkannen bij de CasaBarista

Als je, als een echte barista, graag figuurtjes wilt maken met melk in de koffie, dan is het hebben van een melkkan belangrijk. Hierin kun je de melk opwarmen en vervolgens door de koffie heen gieten. Dan kun je met de kan een leuke bloem of hartje maken in de melk. Met een melkkan giet je melk bij de koffie of iets anders zoals chocolade en hiermee schuim je dus het drankje op. Je kunt er dan een cappuccino, latte of chocolademelk van maken. CasaBarista verkoopt de leukste en beste melkkannen in onze winkels over heel Nederland en in Antwerpen, maar ze zijn ook te vinden in de webshop.

Rvs melkkannen

De meeste melkkannen zijn gemaakt van rvs. Hierin kan opgewarmde melk warm blijven en brand je niet je handen als je de melkkan per ongeluk aanraakt. Met een handig handvat kun je de melkkan vasthouden en de melk bij de koffie, thee of chocolade gieten. CasaBarista heeft veel prachtige melkkannen in het assortiment. Zo is er bijvoorbeeld de klassieke melkkan van rvs en teut om de melk uit te gieten. Deze kun je kopen in verschillende maten. Ook kun je een set kopen van meerdere maten melkkannen, voor elke gelegenheid is er dan een in je huis.

Motta melkkan

CasaBarista heeft ook motta melkkannen in zijn assortiment. Motta is een speciaal soort Italiaanse vorm van de melkkan. Hierbij zijn het handvat en de teut waar de melk uitkomt in een bepaalde vorm. Het is een optimale vorm die zorgt voor het beste resultaat als je de melk in een kopje koffie, thee of chocolademelk giet. Je kunt de motta melkkannen ook in verschillende maten kopen, zoals in 500 en 750 milliliter. 

Milk Pitchers

Bij CasaBarista kun je ook de Milk Pitchers van het merk Rocket vinden. Rocket is een goed merk die producten levert van hoge kwaliteit en de Milk pitchers verschillen daar niet van. Deze Milk pitchers zien er luxe en elegant uit en zijn te koop in de prachtige witte, donkergrijze en zilveren kleur. Je kunt de pitchers van materiaal rvs kopen, maar ook de pitchers die een matte witte of matte donkergrijze kleur hebben. Hier staat dan de kenmerkende R in een cirkel van Rocket op. De matte pitchers zijn verkrijgbaar in 500 milliliter kannen en de rvs pitchers kun je in de maten 500 en 750 milliliter kopen.