CasaBarista's keuze - bekijk de beste koffie uitklopbak van CasaBarista

Uitkloplade RVS van Isomac voor de koffie “puck”. Uitkloplade geheel uitgevoerd in fraai gepolijst RVS. Robuuste kwaliteit die jaren meegaat. Compact model voor thuis of horeca.

Handig formaat uitkloplade om onder een koffiemolen of (kleine) espressomachine te zetten. Met rubberen voetjes aan de onderzijde, om de uitkloplade stabiel op zijn plaats te houden.

  • Stabiel
  • Handig Formaat
  • Gepolijst RVS

Koffie uitklopbakken & uitkloplades van CasaBarista

Koffie uitklopbakken en uitkloplades voor het weggooien van de gebruikte koffie “puck” na het zetten van koffie. Keuze uit RVS en kunststof uitklopbakken en uitkloplades.

Gebruik van een koffie uitklopbak of uitkloplade is onmisbaar voor de barista. Voor het weggooien van de koffiepuck. Hygienisch en milieuvriendelijk.

Knockbox zwart
CB Uitklopbak zilvergrijs
52,00
De Casabarista Uitklopbak is een stijlvolle en handige accessoire voor...
Knockbox zwart
CB Uitklopbak zwart
52,00
De Casabarista Uitklopbak is een stijlvolle en handige accessoire voor...
Knockbox zwart
CB Uitklopbak rood
52,00
De Casabarista Uitklopbak is een stijlvolle en handige accessoire voor...
Rocket Knockbox RVS
Rocket Uitklopbak
62,00
De Rocket Uitklopbak is een hoogwaardige uitklopbak die is ontworpen...
Bellezza Mini Uitkloplade Inox
92,00
De Bellezza Mini Uitkloplade Inox is van roestvrij staal en...
Bellezza Mini Uitkloplade Black
92,00
Uitkloplade van RVS mat zwart De Bellezza Mini Uitkloplade Inox...
Bezzera uitkloplade M (INOX)
139,00
Ben jij op zoek naar een compacte oplossing voor je...
Bellezza SlimMini Uitkloplade Inox
139,00
Bellezza SlimMini Uitkloplade Inox (b210xd300xh55)
Bellezza SlimMini Uitkloplade Black
139,00
De Bellezza SlimMini Uitkloplade Zwart is van roestvrij staal en...
Uitkloplade MiddelUitkloplade RVS middel
CB Uitkloplade polised RVS
149,00
De Casabarista Uitkloplade is een elegante en duurzame uitklopbak gemaakt...
Bezzera uitkloplade L (INOX)
159,00
Ben jij op zoek naar een compacte oplossing voor je...
Uitkloplade groot
CB Uitkloplade RVS pro
179,00
De Casabarista Uitkloplade RVS Pro is een uitklopbak van professionele...
Uitkloplade kantelbak RVS pro-serie
CB Uitklop kantelbak RVS pro
239,00
De Casabarista Uitklop Kantelbak RVS Pro is een unieke uitklopbak...

Op zoek naar een espressomachine? Maak gebruik van de gratis keuzehulp!

Koop handige koffie uitklopbak bij CasaBarista

Als je klaar bent met het zetten van een koffie, blijft er natuurlijk altijd nog de natte koffiedrap over waar je eigenlijk niks meer mee kunt doen. Als je dit liever niet elke keer in de prullenbak weggooit, maar hier een speciaal plekje voor wilt hebben om een groot deel te verzamelen om weg te gooien, dan kun je een uitklopbak of uitkloplade voor de gebruikte koffiedrap kopen. Hier doe je de drap in en dan kun je het later makkelijk weggooien. Zo hoef je tijdens het koffiezetten ook niet elke keer op en neer te lopen naar de prullenbak.

Bij CasaBarista kun je deze producten kopen. Om dit te kopen kun je langs gaan in de winkel of de webshop bekijken voor de beste uitklopbakken en uitkloplades. Dit wordt dan de volgende dag of dag erna al bij je bezorgd en dan hoef je niet meer op en neer naar de prullenbak te lopen.

De uitklopbakken van CasaBarista

CasaBarista verkoopt verschillende koffie uitklopbakken. Hier kun je dan de overige koffiedrap in gooien omdat je die toch niet meer kunt gebruiken. Dit kun je dan later in de juiste bak weggooien of zelfs bij de composthoop gooien als je die hebt. De uitklopbakken bij CasaBarista zijn verkrijgbaar in drie mooie en elegante kleuren, namelijk in het zwart, rood en zilvergrijs. Dit zal in elke keuken goed staan. Ook is er de Rocket uitklopbak te koop, die gemaakt is van staal en dus een zilveren kleur heeft. Je kunt de uitklopbakken makkelijk oppakken aan de staaf in het midden om zo de koffiedrap weg te gooien.

Uitklopbak, uitkloplade of knockbox?

De termen uitklopbak, uitkloplade of knockbox lopen behoorlijk door elkaar. Daarom is het goed om te duiden om wat voor soort producten het bij welke term gaat. Een uitklopbak en knockbox zijn hetzelfde soort product. De knockbox is namelijk de Engelse benaming van een uitklopbak. Omdat de uitklopbak in Nederland de gangbare benaming is gebruiken we het woord knockbox zo weinig mogelijk.

Naast uitklopbakken verkoopt CasaBarista ook uitkloplades. Deze lades kun je makkelijk dicht en open doen en zo de drap erin doen. Als je klaar bent kun je de lade dichtschuiven zodat de koffiedrap netjes buiten het zicht ligt.

CasaBarista verkoopt hiernaast bijvoorbeeld een uitklop kantelbak. Deze bak kun je makkelijk aan de voorkant optrekken door een hendel en dan klapt de bak uit. Dit kun je bijvoorbeeld bevestigen in de keuken zodat je alleen de bak dicht en open hoeft te doen. Dit is erg makkelijk en zo ruim je meteen goed op.

Er zijn ook uitkloplades te vinden bij CasaBarista. Deze zijn gemaakt van rvs of roestvrij staal en zijn plat en rechthoekig. Hierdoor passen ze makkelijk bij je espressomachine zodat je snel de koffiedrap op kan ruimen.