fbpx

CasaBarista's keuze - bekijk de beste La Nuova Era espressomachine's van CasaBarista

De Cuadra heeft een unieke look die veel mensen aanspreekt. De machine beschikt daarnaast ook nog over een warmtewisselaar en een professionele E61 Zetgroep. De Cuadra heeft 4 kleuren waarvan rood de favoriet is bij de meeste door zijn retro look.

  • E61 Zetgroep
  • Stoompijp & Heetwaterkraan
  • Warmtewisselaar

La Nuova Era espresso machines van CasaBarista

Ben jij fan van goede koffie, dan is een La Nuova Era espressomachine echt iets voor jou. Deze kwalitatieve machines zorgen voor het gewenste resultaat. Het perfecte kopje koffie. Deze machines zijn goed te gebruiken voor thuis, maar ook op kantoor of de wat kleinere horeca gelegenheden.
La Nuova Era Cuadra espressomachine chrome
Aanbieding!
LNE Cuadra (Chrome)
1.049,00
Lees hier de uitgebreide product informatie
Aanbieding!
LNE Cuadra (COLOUR)
999,00
Lees hier de uitgebreide product informatie

Staat jouw machine er niet tussen? Maak gebruik van de keuzehulp!

De La Nuoava era espressomachines

Voor een heerlijke kopje espresso koop je de beste espressomachine. Je wilt natuurlijk ook dat deze leuk staat in je huis. De La Nuoava Era espressomachines hebben beiden. Deze espressomachines zetten heerlijke espresso en heeft nog een mooie vintage look ook. Zo kom je echt over als een professionele barista. Dan kun je een heerlijke kopje koffie drinken net voor je werk of tijdens je werk als je thuis werkt, maar natuurlijk ook fijn om op een vrije dag een lekkere espresso te drinken. Met een espressomachine van La Nuoava Era komt dit helemaal goed.

De werking van een espressomachine

De werking van een espressomachine is eigenlijk vrij simpel en spreekt voor zich. Je koopt jouw favoriete koffieboon en vult hiermee jouw koffiemolen. Je vult het water bij of sluit het water aan en met enkele seconden heb je een of meerdere kopjes espresso gezet. Je huis gaat meteen lekker ruiken naar die fijne koffiegeur en jij hebt zojuist de beste espresso gezet voor jezelf en je partner of bezoek.

De beste La Nuoava Era espressomachines bij CasaBarista

CasaBarista levert de beste merken espressomachines, waaronder ook de La Nuoava Era espressomachines vallen. Niet alleen zijn deze fijn voor gebruik thuis, maar CasaBarista levert ook aan horeca, bedrijven of voor andere zakelijke redenen. De espressomachines van La Nuoava Era zijn overal te gebruiken en zo bied je iedereen de beste espresso aan. CasaBarista verkoopt ook de beste espressomachines van La Nuoava Era, waaronder de klassieke zilveren en metalen uitvoering van het merk, maar ook espressomachines in kleuren, waaronder rood en geel, die leuk staat in je keuken. Met warmtewisselaars, waterkranen voor heet water en stoompijpen zijn alle machines van La Nuoava Era goed uitgerust.

Bezoek de winkels van CasaBarista of neem een kijkje in de webshop

Voor een leuke en stijlvolle La Nuoava Era espressomachine ben je bij CasaBarista aan het juiste adres. Overal in Nederland kun je onze winkels vinden dus er zit er sowieso eentje bij je in de buurt. De winkels bevinden zich in steden Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Ermelo – Harderwijk en Groningen en hierin zie je een ruim assortiment aan espressomachines en andere koffie gerelateerde spullen. Of je bestelt de espressomachine van La Nuoava Era makkelijk in de webshop en dan zul je het ook snel in huis hebben. Niet tevreden? Binnen zeven dagen kun je het gratis terugsturen.