CasaBarista's keuze - bekijk de beste Vibiemme espressomachine's van CasaBarista

De Domobar is machine speciaal ontwikkeld voor de thuisbarista. De Junior HX beschikt in vergelijking tot zijn voorganger over een heetwaterkraan en een warmtewisselaar. Hierdoor kan je alles tegelijkertijd doen en hoef je niet te wachten tot de boiler weer warm is bij het stomen of heetwater tappen.

  • Warmtewisselaar
  •  Stoompijp & Heetwaterkraan
  • Twee Klassieke Manometers

Vibiemme espresso machines van CasaBarista

Ben jij fan van goede koffie, dan is een Vibiemme espressomachine echt iets voor jou. Deze kwalitatieve machines zorgen voor het gewenste resultaat. Het perfecte kopje koffie. Deze machines zijn goed te gebruiken voor thuis, maar ook op kantoor of de wat kleinere horeca gelegenheden. Voor de Koffiebars en grotere horeca ondernemingen, raden wij de zakelijke machines van Vibiemme aan.
Vibiemme Domobar Standaard Espressomachine
Vibiemme
Domobar Classic
(1 klantbeoordeling)
Single Boiler
Vibratiepomp
De VIBIEMME Domobar standaard is voorzien van een compacte koperen boiler en vibratiepomp. Espresso is een zetwijze. Alleen met een zetdruk van 9 bar, een temperatuur van rond de 75 graden gemeten in het kopje, mag officieel gesproken worden van een espresso.
1.099,00

Voor 16.00 besteld, morgen in huis

Vibiemme Domobar Super Espressomachine
Vibiemme
Domobar Junior HX
Single Boiler
Vibratiepomp
Warmtewisselaar
De VIBIEMME Domobar Junior HX is geheel uitgevoerd in RVS en voorzien van een boiler met warmtewisselaar. Hierdoor is direct stoom en heetwater verkrijgbaar. De fraai opengewerkte E61 zetgroep, waar alle VIBIEMME machines mee zijn uitgerust, is van massief messing en werkt op basis van een pre-infusie systeem (voorbevochtiging van een paar seconden).
1.499,00

Voor 16.00 besteld, morgen in huis

Vibiemme Domobar Super PID Espressomachine
Vibiemme
Domobar Super HX
Single Boiler
Rotatiepomp
Direct op water aan te sluiten
Warmtewisselaar
De VIBIEMME Domobar Super HX is geheel uitgevoerd in RVS en voorzien van een 2 liter boiler met warmtewisselaar. Hierdoor is in ruime mate direct stoom en heetwater verkrijgbaar. Door de krachtige rotatiepomp i.p.v. de kleinere vibratiepomp is dit model te beschouwen als een professionele espressomachine in uw keuken waarmee u moeiteloos meerdere koffies achter elkaar kunt zetten.
2.299,00

Voor 16.00 besteld, morgen in huis

Vibiemme Domobar Standaard Espressomachine
Domobar Classic
1.099,00
De VIBIEMME Domobar standaard is voorzien van een compacte koperen...
Vibiemme Domobar Super Espressomachine
Domobar Junior HX
1.499,00
De VIBIEMME Domobar Junior HX is geheel uitgevoerd in RVS...
Vibiemme Domobar Super PID Espressomachine
Domobar Super HX
2.299,00
De VIBIEMME Domobar Super HX is geheel uitgevoerd in RVS...

Staat jouw machine er niet tussen? Maak gebruik van de keuzehulp!

De Vibiemme espressomachines

De Vibiemme espressomachines zijn een van de beste espressomachines op de markt en we kunnen je garanderen dat deze espressomachines een goede espresso zetten. Zo kun je voor je werk nog even een lekker kopje espresso drinken om net iets wakkerder te worden. Ook voor na het werk is het een goede en fijne machine om espresso mee te zetten zodat je even tot rust kan komen. Gebruik de Vibiemme espressomachine ook als je een lekkere espresso voor op je vrije dag wilt maken om je dag goed mee te beginnen.

Hoe de Vibiemme espressomachines te werk gaan

Elke espressomachine werkt iets anders maar spreekt eigenlijk wel voor zich. Met de lekkerste gemalen koffie zet je een goede espresso met een espressomachine. Koop jouw favoriete koffiebonen en vermaal deze in jouw bonenmaler. Na het indrukken van verschillende knopjes zal er een lekker geurende espresso uit de machine in jouw favoriete espressokopje komen. Stel bijvoorbeeld in hoeveel kopjes je wilt hebben en zorg ervoor dat er voldoende water in de machine zit. Door een warmtewisselaar en heet waterkraan die bij de meeste Vibiemme espressomachines zitten weet je zeker dat er goed heet water bij de koffie komt.

Koop een goede Vibiemme espressomachine bij CasaBarista

Vibiemme heeft veel goede espressomachines onder zijn naam staan en bij CasaBarista kun je deze kopen. De espressomachines van Vibiemme die CasaBarista verkoopt zijn stuk voor stuk van hoog kwaliteit en zijn perfect voor bij je thuis, in de keuken van een bedrijf of in kleine horecatenten. Ook voor grotere horecaondernemingen biedt CasaBarista de zakelijk versie van de Vibiemme espressomachine aan waarmee je veel espresso’s tegelijkertijd kan zetten. De beste van Vibiemme is volgens CasaBarista de Domobar Junior HX. Deze heeft namelijk een warmtewisselaar, manometers, een heet waterkraan en een stoompijp.

Koop makkelijk een Vibiemme espressomachine in de winkels of in de webshop van CasaBarista

Een espressomachine van Vibiemme is ideaal voor het zetten van een goede espresso en gelukkig verkoopt CasaBarista deze machines. In de webshop kun je een keuze maken tussen alle goede opties van Vibiemme en als je deze voor 4 uur in de middag bestelt, heb je de volgende dag de espressomachine al in huis. Binnen zeven dagen kan het gratis worden teruggestuurd bij ontevredenheid. Als je toch graag even de espressomachines van Vibiemme in het echt wilt bekijken, dan kun je een van de winkels in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Ermelo – Harderwijk of Groningen bezoeken.

Levertijd

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Echter kan het voorkomen dat door omstandigheden de bezorging is vertraagd. 

Volgende dag in huis

Indien u voor 16.00 besteld, dan wordt uw bestelling de volgende werkdag bezorgd.

Bezorgopties

Bij het afrekenen kunt u uit verschillende bezorgopties kiezen. Zo kunt u uw bestelling laten bezorgen of afhalen in een van de CasaBarista vestigingen.