fbpx

CasaBarista's keuze - bekijk de beste Vibiemme espressomachine's van CasaBarista

De Domobar is machine speciaal ontwikkeld voor de thuisbarista. De Junior HX beschikt in vergelijking tot zijn voorganger over een heetwaterkraan en een warmtewisselaar. Hierdoor kan je alles tegelijkertijd doen en hoef je niet te wachten tot de boiler weer warm is bij het stomen of heetwater tappen.

  • Warmtewisselaar
  •  Stoompijp & Heetwaterkraan
  • Twee Klassieke Manometers

Vibiemme espresso machines van CasaBarista

Ben jij fan van goede koffie, dan is een Vibiemme espressomachine echt iets voor jou. Deze kwalitatieve machines zorgen voor het gewenste resultaat. Het perfecte kopje koffie. Deze machines zijn goed te gebruiken voor thuis, maar ook op kantoor of de wat kleinere horeca gelegenheden. Voor de Koffiebars en grotere horeca ondernemingen, raden wij de zakelijke machines van Vibiemme aan.
Vibiemme Domobar Standaard Espressomachine
Domobar RVS
959,00
Lees hier de uitgebreide product informatie
Vibiemme Domobar Standaard Espressomachine Zwart
Domobar Black
1.129,00
Lees hier de uitgebreide product informatie
Vibiemme Domobar Super Espressomachine
Domobar Junior HX
1.379,00
Lees hier de uitgebreide product informatie
Vibiemme Domobar Super PID Espressomachine
Domobar Super HX
2.159,00
Lees hier de uitgebreide product informatie

Staat jouw machine er niet tussen? Maak gebruik van de keuzehulp!

De Vibiemme espressomachines

De Vibiemme espressomachines zijn een van de beste espressomachines op de markt en we kunnen je garanderen dat deze espressomachines een goede espresso zetten. Zo kun je voor je werk nog even een lekker kopje espresso drinken om net iets wakkerder te worden. Ook voor na het werk is het een goede en fijne machine om espresso mee te zetten zodat je even tot rust kan komen. Gebruik de Vibiemme espressomachine ook als je een lekkere espresso voor op je vrije dag wilt maken om je dag goed mee te beginnen.

Hoe de Vibiemme espressomachines te werk gaan

Elke espressomachine werkt iets anders maar spreekt eigenlijk wel voor zich. Met de lekkerste gemalen koffie zet je een goede espresso met een espressomachine. Koop jouw favoriete koffiebonen en vermaal deze in jouw bonenmaler. Na het indrukken van verschillende knopjes zal er een lekker geurende espresso uit de machine in jouw favoriete espressokopje komen. Stel bijvoorbeeld in hoeveel kopjes je wilt hebben en zorg ervoor dat er voldoende water in de machine zit. Door een warmtewisselaar en heet waterkraan die bij de meeste Vibiemme espressomachines zitten weet je zeker dat er goed heet water bij de koffie komt.

Koop een goede Vibiemme espressomachine bij CasaBarista

Vibiemme heeft veel goede espressomachines onder zijn naam staan en bij CasaBarista kun je deze kopen. De espressomachines van Vibiemme die CasaBarista verkoopt zijn stuk voor stuk van hoog kwaliteit en zijn perfect voor bij je thuis, in de keuken van een bedrijf of in kleine horecatenten. Ook voor grotere horecaondernemingen biedt CasaBarista de zakelijk versie van de Vibiemme espressomachine aan waarmee je veel espresso’s tegelijkertijd kan zetten. De beste van Vibiemme is volgens CasaBarista de Domobar Junior HX. Deze heeft namelijk een warmtewisselaar, manometers, een heet waterkraan en een stoompijp.

Koop makkelijk een Vibiemme espressomachine in de winkels of in de webshop van CasaBarista

Een espressomachine van Vibiemme is ideaal voor het zetten van een goede espresso en gelukkig verkoopt CasaBarista deze machines. In de webshop kun je een keuze maken tussen alle goede opties van Vibiemme en als je deze voor 4 uur in de middag bestelt, heb je de volgende dag de espressomachine al in huis. Binnen zeven dagen kan het gratis worden teruggestuurd bij ontevredenheid. Als je toch graag even de espressomachines van Vibiemme in het echt wilt bekijken, dan kun je een van de winkels in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Ermelo – Harderwijk of Groningen bezoeken.