fbpx

CasaBarista's keuze - bekijk de beste Mazzer koffiemolens van CasaBarista

De Mazzer Mini is met zijn klassieke Italiaanse design een top machine. Met zijn stepless instelling kan je erg nauwkeurig de maalfijnheid instellen. Perfect voor de barista die meer invloed wil hebben over de smaak.

  • Stalen Maalschijven (58mm)
  • Stepless Maalgraad Instelling
  • Compact

Mazzer koffiemolens van CasaBarista

Voor een goede kop koffie is het belangrijk dat je versgemalen koffiebonen gebruikt! Door de maalfijnheid zelf in te stellen, kun je de beste koffie extractie creëren.
Mazzer Mini Manual koffiemolen zwart
Mazzer Mini M BLC
499,00
Lees hier de uitgebreide product informatie
Mazzer Mini Manual koffiemolen chrome
Mazzer Mini M GRS
499,00
Lees hier de uitgebreide product informatie
Mazzer Mini Electronic koffiemaler zwart
Mazzer Mini E BLC
749,00
Lees hier de uitgebreide product informatie
Mazzer Mini Electronic A koffiemolen Chrome
Mazzer Mini_A E POL
819,00
Lees hier de uitgebreide product informatie

Op zoek naar een espressomachine? Maak gebruik van de gratis keuzehulp!

De Mazzer koffiemolens

Een goede koffiemolen in huis hebben is altijd goede gemalen koffie bij de hand hebben. Hierbij is een goede koffiemolen essentieel en de Mazzer koffiemolens zijn zeker van goede kwaliteit. De Mazzer koffiemolens malen gemakkelijk verse koffiebonen om tot verse gemalen koffie die de beste koffie zet. Je hoeft dus alleen een goede koffiemolen, zoals de Mazzer koffiemolen, in huis te halen, je favoriete koffiebonen te kopen, ze in de molen te doen en je hebt binnen een korte tijd lekkere gemalen koffie. De koffiemolens van Mazzer zijn automatisch dus hier hoef je niks voor je doen. Verse koffie van vers gemalen koffie smaakt toch net iets lekkerder.

Haal de Mazzer koffiemolens in huis voor het echte koffiegenot

Verse koffie is de lekkerste koffie. Hierom is het hebben van een koffiemolen erg fijn. In de supermarkt is de koffie helaas niet altijd even vers, maar bij een eigen koffiemolen in huis hebben bepaal je dat zelf. Als je verse bonen koopt en deze vermaalt, heb je verse gemalen koffie. Op basis daarvan kun je een bepaalde hoeveelheid bonen vermalen tot poeder en hiermee verspil je verder ook geen koffie. Met de zakken voorgemalen koffie kan er soms wat blijven liggen dat niet op gaat en dat is jammer.

De fijnste Mazzer koffiemolens koop je bij CasaBarista

Mazzer biedt koffiemolens van hoge kwaliteit aan en deze koop je bij CasaBarista. Wij hebben in ons assortiment een ruime keuze aan fijne koffiemolens. Dit zijn voornamelijk de compacte koffiemolens van Mazzer. Deze passen in elke keuken, of die nu klein of groot is, en staat zo ook niet in de weg. De beste keuze volgens CasaBarista is de Mazzer Mini M BLC. Deze mini koffiemolen van Mazzer is compact, heeft stalen maalschijven en de maalgraad is door jezelf in te stellen. Je weet namelijk zelf het beste op wat voor maalgraad je je koffie wilt hebben.

Koop de mini Mazzer en andere Mazzer koffiemolens in de winkels van CasaBarista

Naast de Mazzer mini, heeft CasaBarista ook nog andere fijne koffiemolens van Mazzer in het assortiment. Je kunt een kijkje gaan nemen in een van onze winkels in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Ermelo-Harderwijk of Groningen om de koffiemolen in het echt te inspecteren of je koopt de koffiemolen gemakkelijk in de webshop. Hierbij worden snelle levering en tevredenheid gegarandeerd.