ONZE LOCATIE AMERSFOORT IS GESLOTEN
We helpen jullie graag verder bij onze locatie: Harderwijk / Ermelo. bel ons op: 085 022 0067 of mail: info@casabarista.nl

AMERSFOORT IS GESLOTEN: CASABARISTA HARDERWIJK / ERMELO HELPT JE GRAAG VERDER!

We helpen jullie graag verder in de locatie Harderwijk/Ermelo. Via de onderstaande informatie kan je terecht in onze fysieke winkels. Maak een afspraak, of kom gewoon eens langs! Het is ook mogelijk om na sluitingstijd een afspraak in te plannen. 

Voor algemene vragen zijn wij u graag van dienst via info@casabarista.nl en telefonisch op werkdagen van 10:00 tot 17:00 via telefoonnummer: 085 022 0067

10:00 - 17:00

Bellezza Inizio V
CasaBarista Amersfoort espresso & koffie

 Bij CasaBarista Amersfoort ben je welkom voor:

  • Espresso apparatuur & accessoires
  • Vers gebrande koffie
  • Barista koffie workshops & training
  • Onderhoud & reparaties van koffie apparatuur
  • Koffie voor horeca en inrichting van espressobars
Onze Koffiegekte

Onze ‘koffiegekte’ en liefde voor verse koffie is ontstaan in Italië. Dat je daar overal heerlijke espresso of cappuccino kan drinken is geweldig. Ik werd ook gegrepen door de mooie espressomachines. Handmatig bediend door een professionele barista die de lekkerste koffie uit z’n espresso apparatuur tovert. Mooie combinatie van vakmanschap en techniek! Dat laat ik je graag zien in Amersfoort.

Het leuke aan onze speciale espresso apparatuur is dat je ook thuis op horecaniveau koffie kan zetten. Heerlijk om échte verse koffie te zetten voor jezelf, vrienden, familie & feestjes. Of te experimenteren met koffieboonsoorten en de diverse dranken van de Italiaanse koffiekaart.

Share our caffè passion

CasaBarista Amersfoort

Ik nodig je dan ook in Amersfoort van harte uit om je door mij te laten informeren over de espresso apparatuur van CasaBarista. Je komt bij ons te weten hoe je een écht goede espresso, cappuccino en andere verse koffiesoorten zet. Een mooie espressomachine en koffiemolen zijn daarvoor een begin, maar garanderen nog geen goede koffie. Daar is méér voor nodig. Juist daarbij wil ik je helpen zodat je thuis het optimale uit jouw apparatuur kan halen.

Je kunt in Amersfoort ook terecht voor Onderhoud & Reparatie van espresso apparatuur.

Maak een afspraak en kom kijken in Amersfoort, proeven en genieten van de lekkerste verse koffie, espresso, cappuccino & caffè latte!

Graag tot caffè!

Gert van Engelenburg
CasaBarista Amersfoort