Amsterdam

Contact CasaBarista

Via de onderstaande informatie kan je terecht in onze fysieke winkels. Maak een afspraak, of kom gewoon eens langs! Het is ook mogelijk om na sluitingstijd een afspraak in te plannen. 

Voor algemene vragen zijn wij u graag van dienst via info@casabarista.nl en telefonisch op werkdagen van 10:00 tot 17:00 via telefoonnummer: 085 022 0067

Contact CasaBarista Amsterdam

Henk Grobben

Amsterdam, Zamenhofstraat 140 | 1022 AG

Henk Grobben

Eigenaar Amsterdam

CasaBarista Amsterdam espressomachines & koffie

Koffieliefhebbers uit Amsterdam en omstreek zijn van harte welkom in onze CasaBarista espresso shop in Amsterdam. Henk Grobben demonstreert je graag thuisbarista apparatuur van topklasse espressomerken als Expobar, Bezzera, Rocket, Macap, Mazzer, Quamar & Mahlkonig.

 Bij CasaBarista Amsterdam ben je welkom voor:

  • Espresso apparatuur & accessoires
  • Barista koffie workshops & training
  • Onderhoud & reparaties van koffie apparatuur
  • Koffie voor horeca en inrichting van espressobars

Ambient Vesuvius

De dream barista Ambient Vesuvius espressomachine is nu live bij CasaBarista Amsterdam voor een persoonlijke demonstratie
Nederlanders ontdekken steeds meer bijzondere koffiesoorten. Verse handbereide espresso, cappuccino & latte macchiatto worden steeds meer gewaardeerd. Ook ik ben door mijn grote passie voor koffie steeds op zoek naar de lekkerste espresso. Helaas is de kwaliteit van koffie in de horeca of bij mensen thuis niet altijd even goed. Gebruiksgemak wint het dan van kwaliteit.

Share our caffè passion

Waar staan wij voor?

Bij CasaBarista richten wij ons juist op koffieliefhebbers die wél de beste kwaliteit zoeken. En verse koffiesoorten willen drinken zoals je die in espressobars of op een Italiaanse piazza drinkt. Met de juiste espressomachine, koffiemolen en verse bonen kan dit gelukkig! Goede apparatuur is hierbij een vereiste. Maar ook de juiste “barista” passie, vaardigheden en ervaring. Daar help ik je graag mee, zodat je thuis voor jezelf, familie & vrienden de lekkerste verse koffiesoorten kan serveren. Bij aanschaf van espresso apparatuur neem ik graag uitgebreid de tijd om alles persoonlijk uit te leggen zodat je thuis direct aan de slag kunt.

Ben je van plan een van de CasaBarista espressomachines, bonenmalers of accesoires in Amsterdam aan te schaffen? Maak aub een afspraak voor een persoonlijk advies & demonstratie. Buiten kantoortijd is ook mogelijk.