0

Antwerpen

Contact CasaBarista

Wij zijn op zoek naar een gedreven ondernemer die in omgeving Utrecht een fysieke winkel wilt. Wij zoeken een gedreven barista die liefde heeft voor koffie. Ben jij deze persoon? Neem dan contact op via onderstaande informatie.

Uw naam hier?

Uw locatie hier?

Jouw naam en foto hier?

Eigenaar Antwerpen

Bellezza Inizio V
CasaBarista Nederland espressomachines & koffie

CasaBarista zoekt een ondernemer voor de regio Utrecht. Iets voor jou?

Heb je een vraag of wil je advies of heb je een probleem met een eerdere aankoop, neem dan gerust contact op met CasaBarista. Wij helpen je graag verder.

We zoeken voor deze regio (CasaBarista Utrecht) een enthousiaste koffie ondernemer. Die zich willen richten op het topsegment voor de lekkerste koffie thuis. Zoals je die ook drinkt in speciale espressobars of op een Italiaanse piazza.

Succesvolle franchiseformule

Deze perfecte barista koffiekwaliteit brengen we graag naar onze klanten. Hiervoor hebben wij een franchiseformule met Barista Society opgericht. Een ondernemer met passie voor koffie kan hieraan deelnemen. Als franchiser maak je gebruik van ons bewezen concept. Je bent zelfstandig ondernemer en functioneert (full- of parttime) als deelnemer van CasaBarista. Onze succesvolle franchiseformule heeft een lage drempel: geen toetredingskosten, lage investering en zonder dure A-locatie eisen.

banner