Arnhem

Contact CasaBarista

Via de onderstaande informatie kan je terecht in onze fysieke winkels. Maak een afspraak, of kom gewoon eens langs! Het is ook mogelijk om na sluitingstijd een afspraak in te plannen. 

Voor algemene vragen zijn wij u graag van dienst via info@casabarista.nl en telefonisch op werkdagen van 10:00 tot 17:00 via telefoonnummer: 085 022 0067

Contact CasaBarista Arnhem

Joost Jorritsma

Velp, Hogeweg 1 | 6881EA

Joost

Eigenaar Arnhem

KoffieBelevingscentrum Arnhem / CasaBarista Arnhem

Bij CasaBarista Arnhem ben je welkom voor:

  • Espresso apparatuur & accessoires
  • Vers gebrande koffie uit eigen ambachtelijke micro-branderij
  • Barista koffie workshops & training
  • Onderhoud & reparaties van koffie apparatuur
  • Koffie voor horeca en inrichting van espressobars
  • Huur van feest-, vergader- of workshopruimte
Koffiebelevingscentrum Arnhem waar alles draait om koffie.

In het Koffie BelevingsCentrum in Velp, is een Casabarista winkel gevestigd; CasaBarista Arnhem. Hier ben je van harte welkom voor topklasse koffie & espresso. In het koffiebelevingscentrum kan iedereen terecht, we bieden alles rond het thema koffie. Van espressomachines, koffiemolens, vers gebrande koffiebonen, barista tools, workshops & trainingen, technische servicedienst tot officiële ‘SCA’ koffie opleidingen. In onze ambachtelijke micro-branderij wordt elke week kakelverse koffie gebrand. Alle benodigdheden voor koffie onder één dak voor consument en horeca.

Share our caffè passion

Barista Joost:

“Als het genieten van lekkere smaak en mooie techniek samenkomen gaat ons hart sneller kloppen. Zo komt het dat we ooit zijn begonnen met het restaureren van klassieke espresso apparatuur. Espressomachines spreken tot de verbeelding en zijn vaak prachtig vormgegeven. Door technische hoogstandjes wordt de kwaliteit van de vers bereide koffie en espresso steeds beter. Graag adviseren wij daar over.”

“Op onze zoektocht naar de ultieme espresso hebben we veel kennis opgedaan over alle invloeden op het uiteindelijke kopje koffie. Met veel passie vertellen we graag waar je allemaal op kan letten bij het uitzoeken van de juiste koffiesoort, de apparatuur en hoe je het uiterste haalt uit de combinatie barista, apparatuur, techniek en koffieboon. Veel oefenen en goed proeven zijn bij ons de sleutelwoorden. We nodigen je dan ook van harte uit voor uitleg, maar vooral ook voor het proeven van een heerlijke espresso, ristretto of cappuccino.”

We werken in Velp met een groeiend team koffie-gekken van momenteel 4 man. Allemaal bevlogen en allemaal zeer kundig. We zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. In de thuisbarista-markt spelen we een centrale rol voor onze klanten.

Joost is gecertificeerd Barista SCA level 1, 2, Master Barista basic, SCA Roasting Foundation & Intermediate. Ook al mijn collega’s zijn minimal SCA gecertificeerd barista.

Je kunt CasaBarista Arnhem ook op Facebook en Twitter volgen.

Maak een afspraak!

Graag tot caffè!

Joost Jorritsma
CasaBarista Arnhem