CasaBarista

ARNHEM

Locatie


Arnhem
Barista: Joost Jorritsma
Hogeweg 1
6881 EA Velp

Telefoonnummer

Email adres

CasaBarista Koffiebelevingscentrum

 Bij CasaBarista Arnhem ben je welkom voor:

  • Espresso apparatuur & accessoires
  • Vers gebrande koffie uit de ambachtelijke micro-branderij
  • Barista koffie workshops & training
  • Onderhoud & reparaties van koffie apparatuur
  • Koffie voor horeca en inrichting van espressobars
  • Huur van feest-, vergader- of workshopruimte

Koffiebelevingscentrum Arnhem waar alles draait om koffie. Bij CasaBarista Arnhem ben je van harte welkom voor topklasse koffie & espresso. In het koffiebelevingscentrum kan iedereen terecht, we bieden alles rond het thema koffie. Van espressomachines, koffiemolens, vers gebrande koffiebonen, barista tools, workshops & trainingen, technische servicedienst tot mobiele espressobars op events. In onze ambachtelijke micro-branderij wordt elke week kakelverse koffie gebrand. Alle benodigdheden voor koffie onder één dak voor consument en horeca.

Barista Joost: “Als het genieten van lekkere smaak en mooie techniek samenkomen gaat ons hart sneller kloppen. Zo komt het dat we ooit zijn begonnen met het restaureren van klassieke espresso apparatuur. Espressomachines spreken tot de verbeelding en zijn vaak prachtig vormgegeven. Door technische hoogstandjes wordt de kwaliteit van de vers bereide koffie en espresso steeds beter. Graag adviseren wij daar over.”

“Op onze zoektocht naar de ultieme espresso hebben we veel kennis opgedaan over alle invloeden op het uiteindelijke kopje koffie. Met veel passie vertellen we graag waar je allemaal op kan letten bij het uitzoeken van de juiste koffiesoort, de apparatuur en hoe je het uiterste haalt uit de combinatie barista, apparatuur, techniek en koffieboon. Veel oefenen en goed proeven zijn bij ons de sleutelwoorden. We nodigen je dan ook van harte uit voor uitleg, maar vooral ook voor het proeven van een heerlijke espresso, ristretto of cappuccino.”

Joost is gecertificeerd Barista SCA level 1, 2, Master Barista basic, SCA Roasting Foundation & Intermediate.

Je kunt CasaBarista Arnhem ook op Facebook en Twitter volgen.

Graag tot caffè!

Joost Jorritsma
CasaBarista Arnhem