Breda

Contact CasaBarista

Via de onderstaande informatie kan je terecht in onze fysieke winkels. Maak een afspraak, of kom gewoon eens langs! Het is ook mogelijk om na sluitingstijd een afspraak in te plannen. 

Voor algemene vragen zijn wij u graag van dienst via info@casabarista.nl en telefonisch op werkdagen van 10:00 tot 17:00 via telefoonnummer: 085 022 0067

Contact CasaBarista Breda

Hans Koot

Minervum 7030, 4817ZL, Breda

Hans Koot

Eigenaar Breda

CasaBarista Breda espresso & koffie apparatuur

 Bij CasaBarista Breda-Roosendaal ben je welkom voor:

  • Espresso apparatuur & accessoires
  • Barista koffie workshops & training
  • Onderhoud & reparaties van koffie apparatuur
  • Koffie voor horeca en inrichting van espressobars
Welkom

Bij CasaBarista Breda-Roosendaal ben je van harte welkom voor professionele uitleg van espresso apparaten en Italiaanse koffie. Met topklasse koffie apparatuur: espressomachines, koffiemolens, verse koffiebonen & accessoires. Bij Barista Hans Koot kan je je uitgebreid oriënteren op alle espressoproducten. En geniet gelijk van een lekker kopje Italiaanse espresso, cappuccino of latte.

Share our caffè passion

CasaBarista Breda

Iedereen wil toch dagelijks kunnen genieten van lekkere koffie? Handbereide koffiesoorten met verse ingrediënten en een fraaie espressomachine geven veel voldoening. Voor jezelf, maar ook om gasten te verrassen. Ik adviseer graag over espressomachines, koffiemolens en versgebrande koffiebonen. Liever één smaakvolle espresso of cappuccino zoals je die drinkt op een Italiaanse piazza, dan de hele dag slappe aftreksels hiervan.

Graag demonstreer ik onze espressomachines en koffiemolens, je krijgt deskundige uitleg over de diverse merken van CasaBarista en het bereiden en proeven van verse koffiesoorten. Je kan op jouw gemak de espresso & koffie producten vergelijken, en als je wilt, meteen aanschaffen. Je ontvangt dan onze uitgebreide Barista handleiding, zodat je thuis direct aan de slag kunt! Afspraken buiten kantoortijd of in het weekend zijn eventueel ook mogelijk.

Je bent ook van harte welkom voor barista workshops en onderhoudservices.

Graag tot caffè!

Hans Koot
CasaBarista Breda-Roosendaal