Previous
Next

Coffee on Wheels

Onze Italiaanse mobiele koffie- en theebars met Barista bieden een stijlvolle attractie op elk feest of event. Een ideaal visitekaartje om gasten te verrassen op versbereide koffie- en theesoorten. Onze mobiele klassieke Italiaanse wagens zijn een originele blikvanger en de start van La Dolce Vita!

Coffee on Wheels voor jouw evenement?

Wil jij jouw eigen Barista op locatie in een van onze mooie Coffee on Wheels? Neem contact op met een van onze Barista’s en informeer naar de mogelijkheden.

ONZE BARISTA'S

De Barista’s van Coffee on Wheels vind je in heel Nederland en Vlaams België. Door onze spreiding en netwerk kunnen we specifieke wensen invullen en is er altijd een barista. Mobiel met én zonder Vespa.

Coffee on Wheels Amsterdam

Dave van der Aar

Coffee on Wheels Den Haag

Mark Zevenberg

Coffee on Wheels Rotterdam

Ton van Acquooy

Coffee on Wheels Utrecht

Marcel Tenhagen

Coffee on Wheels Haarlem

Maarten Bakker

Coffee on Wheels Den Bosch

Joop van Litsenburg

Coffee on Wheels Breda

Danny van der Kruijssen

Coffee on Wheels Heerenveen

Sascha van Rees

Coffee on Wheels Arnhem

Marcel Smelt

Coffee on Wheels Enschede

Hendrik van der Wal

Coffee on Wheels Amersfoort

Ron Siebeling

Coffee on Wheels Roermond

Ruben Kraak

Uw eigen Coffee on Wheels

Academy

In de Academy kun je terecht voor nog meer kennis over koffie. Zo zijn er workshops om kennis te maken met het Barista vak, kun je certificaten halen met de SCA Barista module en is er een tweejarig leerprogramma dat je kunt volgen met de naam Master Barista Program. Voor lekkere koffie thuis maar ook voor koffie in de horeca leren wij jou de basis of de verdiepingsslag die je zoekt. De workshops zijn ook in groepen te volgen en het is mogelijk dat CasaBarista bij jou op locatie komt. Check de mogelijkheden bij jouw Barista om de hoek.

Service

Het lekkerste kopje koffie zet je met een echte espressomachine en Barista accessoires. Natuurlijk dat doe je op traditionele Italiaanse wijze. Om de perfecte kop koffie te zetten, dient je machine in top conditie te blijven. Met goed onderhoud waarborg je de kwaliteit.

CasaBarista biedt service, onderhoud, reparaties en persoonlijke tuning aan, maar leert je ook graag hoe jij je machine zo goed mogelijk in tact kunt houden.