Den Haag

Contact CasaBarista

Via de onderstaande informatie kan je terecht in onze fysieke winkels. Maak een afspraak, of kom gewoon eens langs! Het is ook mogelijk om na sluitingstijd een afspraak in te plannen. 

Voor algemene vragen zijn wij u graag van dienst via info@casabarista.nl en telefonisch op werkdagen van 10:00 tot 17:00 via telefoonnummer: 085 022 0067

Contact CasaBarista Den Haag

Joep van Moll

Binckhorstlaan 36 | Gebouw C Unit 015 t/m 017, 2516 BE Den Haag

Joep

Eigenaar Den Haag

Philippe

Technische Dienst

Bellezza Inizio V
CasaBarista Den Haag Espressomachines & Koffie

 Bij CasaBarista Den Haag ben je welkom voor

  • Espresso apparatuur & accessoires
  • Vers gebrande koffie uit de ambachtelijke micro-branderij
  • Barista koffie workshops & training
  • Onderhoud & reparaties van koffie apparatuur
  • Koffie voor horeca en inrichting van espressobars

Bij CasaBarista Den Haag ben je van harte welkom voor espressomachines en koffie apparaten. Met persoonlijke uitleg, servicedienst en demonstratie van diverse merken espressomachines, koffiemolens, koffiebonen, Barista tools & koffie accessoires. Joep van Moll, met zijn grote passie voor koffie, kan je demonstreren hoe de perfecte verse koffiesoorten worden bereid. Zodat je thuis kan genieten van “espressobar-klasse” koffie. Volgens professionele kwaliteit en de Italiaanse Barista methode. “De juiste koffiebonen maling, het verdelen en aandrukken van de koffie, de extractie en doorlooptijd van de koffie zijn essentieel.

Ik help ook graag bij het professioneel opschuimen van melk voor cappuccino. En bv ook de verschillen in espresso apparaten en het onderhoud”, aldus Joep.

Wil je ter plekke een van de espresso & koffiemachines bij CasaBarista Den Haag aanschaffen? Je kunt deze direct meenemen, geen levertijd!

CasaBarista Den Haag heeft een technische servicedienst voor espresso apparatuur. Je kunt terecht voor reparatie, onderhoud of upgraden van espressomachines. De openingstijden zijn:

  • Maandag gesloten (alleen open op afspraak).
  • Dinsdag t/m vrijdag geopend van 9:00 uur tot 17:00 uur.
  • Zaterdag geopend van 9:00 tot 15:00 uur
Latte Art

Share our caffè passion

Beste koffie liefhebber

We helpen je graag op afspraak. Dan hebben we alle tijd en ruimte om je persoonlijk te adviseren. Je kan via mail of telefoon een afspraak maken. Natuurlijk volgen wij ook de landelijke Corona-maatregelen voor een veilige en prettige omgeving.

Joep en Philippe