CasaBarista

EINDHOVEN

Locatie

Eindhoven
Barista: Marcel Phielix
Smits van Oyenlaan 24
6026 CP Maarheeze

Telefoonnummer

Email adres

CasaBarista Eindhoven espressomachines & koffie apparaten

Bij CasaBarista Eindhoven ben je welkom voor:

  • Espresso apparatuur & accessoires
  • Onderhoud & reparaties van koffie apparatuur
  • Koffie voor horeca en inrichting van espressobars

CasaBarista Eindhoven espressomachines, koffie apparaten, Barista tools & accessoires. Voor de lekkerste koffie thuis of zakelijk!

Mijn passie voor espressomachines en koffie is ontstaan in Livigno Italië. Dat je op iedere hoek van de straat een heerlijke espresso of cappuccino kan drinken is geweldig. Ik vind dat ook in Nederland iedereen thuis de mogelijkheid moet kunnen hebben om kennis te maken met deze fantastische koffiecultuur. Dat kan met onze espressomachines, koffie apparatuur én de juiste bediening & onderhoud wat ik je graag persoonlijk demonstreer.

Ik nodig je dan ook van harte uit om je door mij te laten informeren over de beste espresso apparatuur van CasaBarista. Ik gebruik zelf in Eindhoven de Expobar Brewtus dual boiler espressomachine met een Mazzer koffiemolen. Maar er is voor elk wat wils te vinden!

Ik wil je graag laten zien hoe je een écht goede espresso, cappuccino en andere verse koffiesoorten zet. Een mooie espressomachine en koffiemolen zijn een start, maar garanderen nog geen goede koffie. Daar is méér voor nodig. Juist daarbij wil ik je helpen zodat je thuis het optimale uit jouw apparatuur kan halen. Daarnaast kan ik veel vertellen over verschillende koffiesoorten.

Maak een afspraak en kom kijken, proeven en genieten van de Italiaanse koffiecultuur!

Marcel is gecertificeerd Barista door de Speciality Coffee Association of Europe.

Graag tot caffè!

Marcel Phielix
CasaBarista Eindhoven