CasaBarista

HARDERWIJK - ERMELO

Locatie

Harderwijk – Ermelo
Barista: Matthieu Los & Oussie Yasbah
Tolweg 2F
3851 SK Ermelo
Ingang: tegenover Lokhorstweg 16

Telefoonnummer

Email adres

CasaBarista Harderwijk – Ermelo espressomachines & koffie

Koffieliefhebbers uit Harderwijk – Ermelo en de verre omstreek zijn van harte welkom in onze CasaBarista espresso shop. Een leuke plek die we delen met CasaBarista Nederland voor advies en demonstratie van  een groot assortiment thuisbarista apparatuur van topklasse espressomerken als Bellezza, Bezzera, Rocket, Expobar, Macap, Mazzer, Quamar & Mahlkonig.

 Bij CasaBarista Harderwijk – Ermelo ben je welkom voor:

    • Espresso apparatuur & accessoires
    • Barista koffie workshops & training
    • Onderhoud & reparaties van koffie apparatuur
  • Koffie voor horeca en inrichting van espressobars

Kom langs voor een persoonlijke demonstratie.

Verse en handbereide espresso, cappuccino & latte macchiatto worden steeds meer gewaardeerd. Ook ik ben door mijn grote passie voor koffie steeds op zoek naar de lekkerste espresso. Helaas is de kwaliteit van koffie in de horeca of bij mensen thuis niet altijd even goed. Gebruiksgemak wint het dan van kwaliteit. Best jammer, want goede koffie is toch een tractatie waar je iedere dag toch een paar keer van kan genieten.

Bij CasaBarista richten wij ons juist op koffieliefhebbers die wél de beste kwaliteit zoeken. En verse koffiesoorten willen drinken zoals je die in espressobars of op een Italiaanse piazza drinkt. Met de juiste espressomachine, koffiemolen en verse bonen kan dit gelukkig! Goede apparatuur is hierbij een vereiste. Maar ook de juiste “barista” passie, vaardigheden en ervaring. Daar help ik je graag mee, zodat je thuis voor jezelf, familie & vrienden de lekkerste verse koffiesoorten kan serveren. Bij aanschaf van espresso apparatuur neem ik graag uitgebreid de tijd om alles persoonlijk uit te leggen zodat je thuis direct aan de slag kunt.

Ben je van plan een barista set aan te schaffen, kom langs voor een persoonlijk advies & demonstratie. Buiten kantoortijd is ook mogelijk. Het feestje begint met een belletje voor het maken van een afspraak.

Graag tot caffè,

Matthieu Los,

CasaBarista Harderwijk – Ermelo
06 183 49751 of Oussie: 06 177 39221