0

Harderwijk / Ermelo

CasaBarista Nederland

Contact CasaBarista

Via de onderstaande informatie kan je terecht in onze fysieke winkels. Maak een afspraak, of kom gewoon eens langs! Het is ook mogelijk om na sluitingstijd een afspraak in te plannen. 

Voor algemene vragen zijn wij u graag van dienst via info@casabarista.nl en telefonisch op werkdagen van 10:00 tot 17:00 via telefoonnummer: 085 022 0067

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag: 10:00 – 17:00
Zaterdag op afspraak open: 10:00 – 14:00 (Bel voor een afspraak).

Harderwijk / Ermelo, Tolweg 2F, 3851SK Ermelo

10:00 - 17:00

Matthieu Los

Eigenaar

Martijn Sietsma

Marketing / webdesign

Sander Holtrust

Logistiek / Backoffice

Bellezza Inizio V

CasaBarista Harderwijk - Ermelo

Koffieliefhebbers uit Harderwijk – Ermelo en de verre omstreek zijn van harte welkom in onze CasaBarista espresso shop. Een leuke plek die we delen met CasaBarista Nederland voor advies en demonstratie van  een groot assortiment thuisbarista apparatuur van topklasse espressomerken als Bellezza, Bezzera, Rocket, Expobar, Macap, Mazzer, Quamar & Mahlkonig.

 Bij CasaBarista Harderwijk – Ermelo ben je welkom voor:

  • Espresso apparatuur & accessoires
  • Barista koffie workshops & training
  • Onderhoud & reparaties van koffie apparatuur
  • Koffie voor horeca en inrichting van espressobars

Kom langs voor een persoonlijke demonstratie.

Espressomachines & koffie

Verse en handbereide espresso, cappuccino & latte macchiatto worden steeds meer gewaardeerd. Ook ik ben door mijn grote passie voor koffie steeds op zoek naar de lekkerste espresso. Helaas is de kwaliteit van koffie in de horeca of bij mensen thuis niet altijd even goed. Gebruiksgemak wint het dan van kwaliteit. Best jammer, want goede koffie is toch een tractatie waar je iedere dag toch een paar keer van kan genieten.

CasaBarista Cappuccino

Share our caffè passion

Waar staan wij voor?

Bij CasaBarista richten wij ons juist op koffieliefhebbers die wél de beste kwaliteit zoeken. En verse koffiesoorten willen drinken zoals je die in espressobars of op een Italiaanse piazza drinkt. Met de juiste espressomachine, koffiemolen en verse bonen kan dit gelukkig! Goede apparatuur is hierbij een vereiste. Maar ook de juiste “barista” passie, vaardigheden en ervaring. Daar help ik je graag mee, zodat je thuis voor jezelf, familie & vrienden de lekkerste verse koffiesoorten kan serveren. Bij aanschaf van espresso apparatuur neem ik graag uitgebreid de tijd om alles persoonlijk uit te leggen zodat je thuis direct aan de slag kunt.

Ben je van plan een barista set aan te schaffen, kom langs voor een persoonlijk advies & demonstratie. Buiten kantoortijd is ook mogelijk. Het feestje begint met een belletje voor het maken van een afspraak.

CasaBarista Harderwijk – Ermelo

Algemeen: 085 – 022 – 0067

Of stuur ons een Whatsapp door op de onderstaande button te klikken.