CasaBarista

Groningen

Locatie


Groningen
Barista: Jos Lablans
Populierenlaan 3
9796 PH Sint Annen

Telefoonnummer

Email adres

CasaBarista Groningen espresso & koffie apparaten

 Bij CasaBarista Groningen ben je welkom voor:

  • Espresso apparatuur & accessoires
  • Barista koffie workshops & training
  • Onderhoud & reparaties van koffie apparatuur

Bij CasaBarista Groningen ben je van harte welkom bij Jos Lablans voor professionele uitleg van espresso koffie apparaten van CasaBarista Groningen. Voor topklasse koffie thuis: espressomachines, koffiemolens, verse koffiebonen & barista tools.

“Ik ben al een tijd verzot op goede koffie en fraaie espressomachines uit Italië en Spanje. Bij m’n zoektocht naar de handbereide koffiekwaliteit die je krijgt in een Italiaanse bar, kom je erachter dat véél factoren van invloed zijn. De water temperatuur, pompdruk, koffiemaling en extractie zijn bepalend voor het resultaat in het koffiekopje. Uiteraard zijn goede apparatuur en lekkere koffiebonen essentieel, maar vooral hoe je verschillende koffiesoorten bereidt volgens barista normen. Dat wil ik graag iedereen meegeven, zodat je thuis ook kan genieten van topklasse espresso, cappuccino of gewone koffie.

In Nederland moet toch iedereen dagelijks kunnen genieten van lekkere koffie? Handbereide koffiesoorten met verse ingrediënten en een fraaie espressomachine geven elke dag veel voldoening. Voor jezelf, maar ook om familie en vrienden te verrassen.”

Maak een afspraak bij mijn Barista shop in Sint Annen, dan help ik je graag persoonlijk verder met de aankoop van topklasse espresso & koffie apparatuur. Afspraken buiten kantoortijd of in het weekend zijn ook mogelijk.

Graag tot caffè,

Jos Lablans
CasaBarista Groningen