0

Over CasaBarista

CasaBarista Coffee on Wheels Amsterdam

Over CasaBarista

CasaBarista is een espresso koffie speciaalzaak met deskundige service door Barista’s én scherpe prijzen. Je bent welkom bij meer dan tien shops voor de aanschaf van espresso apparatuur en koffieproducten, onder het genot van een vers kopje koffie en persoonlijke uitleg. Want bij wie kan je beter terecht dan bij onze Barista’s: de Italiaanse meester koffiezetter?

Topklasse espresso apparatuur, koffie & accessoires

Je zoekt de lekkerste koffiesoorten, zoals je drinkt op een Italiaanse piazza? CasaBarista is hoofdimporteur van topklasse espressomachines, koffiemolens, barista accessoires én uiteraard verse koffie. Voor thuis of zakelijk gebruik. Je profiteert bij ons van merken met een perfecte prijs-kwaliteit. Want wij kopen direct in bij fabrikanten, zonder tussenschakels. Hierdoor hebben wij tevens directe toegang tot meer dan 100 jaar koffie ervaring, primeurs en perfecte technische ondersteuning.

CasaBarista Cappuccino

Benieuwd naar de meest actuele Barista aanbiedingen?

Voor de meest actuele kortingen en aanbiedingen hebben wij een speciale pagina ingericht voor de Thuis Barista. Op deze manier weet je zeker dat je met een mooie aanbieding thuiskomt!

CasaBarista & ITC

De Koffie Academy is een initiatief van CasaBarista en International Tea & Coffee Academy. Voor koffieliefhebbers die meer willen weten over koffiesoorten, barista vaardigheden willen opdoen tot en met officiële SCA certificering en examens.

International Tea & Coffee Academy is het enige onafhankelijke opleidingsinstituut voor barista’s in Nederland. Niet alleen krijgen onze trainers alle kennis uit eerste hand, ook gaan ze mee op thee- en koffie reizen. Verder krijgen ze een opleiding in hoe ze kennis het beste aan jou over kunnen brengen.

CasaBarista ITC Academy

Academy

In de Academy kun je terecht voor nog meer kennis over koffie. Zo zijn er workshops om kennis te maken met het Barista vak, kun je certificaten halen met de SCA Barista module en is er een tweejarig leerprogramma dat je kunt volgen met de naam Master Barista Program. Voor lekkere koffie thuis maar ook voor koffie in de horeca leren wij jou de basis of de verdiepingsslag die je zoekt. De workshops zijn ook in groepen te volgen en het is mogelijk dat CasaBarista bij jou op locatie komt. Check de mogelijkheden bij jouw Barista om de hoek.

Service

Het lekkerste kopje koffie zet je met een echte espressomachine en Barista accessoires. Natuurlijk dat doe je op traditionele Italiaanse wijze. Om de perfecte kop koffie te zetten, dient je machine in top conditie te blijven. Met goed onderhoud waarborg je de kwaliteit.

CasaBarista biedt service, onderhoud, reparaties en persoonlijke tuning aan, maar leert je ook graag hoe jij je machine zo goed mogelijk in tact kunt houden.