Shotglas

Services

CasaBarista biedt een uniek serviceconcept aan koffieliefhebbers. Bij onze professionele Barista kunt u terecht voor topklasse espresso apparatuur, koffieworkshops & technische dienst. Met persoonlijk advies en demonstratie voor de lekkerste verse koffiesoorten. Wij zijn hoofddealer van topmerken als Bezzera, Rocket, Vibiemme, Expobar, Macap, Mazzer, Mahlkonig, Compak & Quamar. En met meer dan 10 Barista shops in Nederland & België altijd in de buurt. Ervaar het zelf: graag tot caffè!

Je bent van harte welkom bij onze espresso servicedienst. CasaBarista is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van piston espressomachines. Wij servicen geen volautomatische espresso apparatuur. Voor reparatie van uw espresso apparatuur onder garantie: neem aub rechtstreeks contact op met de Barista shop van aankoop.

accessoires
Onderhoud
Machine onderhoud en reparatie
Reparatie
Rocket Espresso
Tuning
accessoires
Premium Garantie

Benieuwd naar de meest actuele zakelijke Barista aanbiedingen?

Voor de meest actuele kortingen en aanbiedingen hebben wij een speciale pagina ingericht voor de zakelijke Barista. Op deze manier weet je zeker dat je met een mooie aanbieding thuiskomt!

ONDERHOUD, REPARATIE, TUNING & PREMIUM GARANTIE

CasaBarista ondersteunt in het onderhouden, repareren en tunen van jouw Barista apparatuur. Ook biedt CasaBarista Premium Garantie. Lees snel meer!